nu gal pirmadieni kaip nors as ketvirtadieni tik 19.30 baigiu darba
Nu zodziu netiketai pasiseke, ir I Booke dabar turiu Keiros Cass paskutine knyga is Atrankos ir dar kokias 3 noveles is tos temos. yahoo na angliskai, bet, vis tiek yra ka skaityti
Labos
Man tinka ir pirmadienis, kiap kitoms lapkričio 2 arba 9d.?
QUOTE(Alchemie @ 2015 10 17, 22:49)
nu gal pirmadieni kaip nors as ketvirtadieni tik 19.30 baigiu darba
QUOTE(zis @ 2015 10 18, 17:09)
Labos, as uz lapkricio 9
QUOTE(zis @ 2015 10 18, 15:09)
man abi šios dienos tinka
Sveikos, esu iš tų daug skaitančių ir džiugu aptikti kitų tokių pačių
Labai įvairus mano skaitomų knygų diapazonas-nuo S. Kingo ir Marininos iki visokių filosofinių.
Užsidegiau surasti vieną knygą, kurios nėra lietuviškai: turbūt kai kas ir skaitėt D. Tart "Slapta istorija", sužinojau, kad jos yra kita, naujesnė, laimėjusi premijų, The Goldfinch, deja, lietuviškai nėr. Man ši autorė yra iš kažkokių mįslių-jos slaptą istoriją skaičiau ne vieną kartą, nors nesuprantu kuo ji taip patinka, atmosfera, kurią ji sukuria nereali..Galvoju, gal įveikčiau rusiškai ar angliškai..rusiškai kaip ir paprasčiau būtų. Gal kažkuri žinote kur galima pirkti en ar ru kalbomis ją?
Turiu nemažai knygų prikaupusi, nors dabar romanus lengvus labiau iš bibliotekų imu, bet galiu dalintis kažkuo, ką turiu
Labai įvairus mano skaitomų knygų diapazonas-nuo S. Kingo ir Marininos iki visokių filosofinių.
Užsidegiau surasti vieną knygą, kurios nėra lietuviškai: turbūt kai kas ir skaitėt D. Tart "Slapta istorija", sužinojau, kad jos yra kita, naujesnė, laimėjusi premijų, The Goldfinch, deja, lietuviškai nėr. Man ši autorė yra iš kažkokių mįslių-jos slaptą istoriją skaičiau ne vieną kartą, nors nesuprantu kuo ji taip patinka, atmosfera, kurią ji sukuria nereali..Galvoju, gal įveikčiau rusiškai ar angliškai..rusiškai kaip ir paprasčiau būtų. Gal kažkuri žinote kur galima pirkti en ar ru kalbomis ją?
Turiu nemažai knygų prikaupusi, nors dabar romanus lengvus labiau iš bibliotekų imu, bet galiu dalintis kažkuo, ką turiu
QUOTE(Kristi_na @ 2015 10 19, 08:45)
Sveikos,
Užsidegiau surasti vieną knygą, kurios nėra lietuviškai: turbūt kai kas ir skaitėt D. Tart "Slapta istorija", sužinojau, kad jos yra kita, naujesnė, laimėjusi premijų, The Goldfinch, deja, lietuviškai nėr.
Užsidegiau surasti vieną knygą, kurios nėra lietuviškai: turbūt kai kas ir skaitėt D. Tart "Slapta istorija", sužinojau, kad jos yra kita, naujesnė, laimėjusi premijų, The Goldfinch, deja, lietuviškai nėr.
sveika
Man Slapta istorija irgi labai patinka Turiu parsisiuntus Tartt kažkokią kitą knygą rusiškai. Dabar nepasakysiu pavadinimo, bet jis išverstas buvo Gal Little friend Neskaičiau dar, bet kažkur planšetėj buvo.
Manau, kad rusiškuose saituose galima būtų e-variantą surasti
Ačiū Bandysiu ieškoti
QUOTE(saintlina @ 2015 10 19, 11:21)
sveika
Man Slapta istorija irgi labai patinka Turiu parsisiuntus Tartt kažkokią kitą knygą rusiškai. Dabar nepasakysiu pavadinimo, bet jis išverstas buvo Gal Little friend Neskaičiau dar, bet kažkur planšetėj buvo.
QUOTE(zis @ 2015 10 18, 16:09)
Man tiktų ir 2d., ir 9d. Bele ne ketvirtadienis. ( visi ketvirtadeniai iki vasaros rezervuoti protmūšiams )
QUOTE(Kristi_na @ 2015 10 19, 09:45)
Sveikos, esu iš tų daug skaitančių ir džiugu aptikti kitų tokių pačių
Sveika! Rytoj pasižiūrėsiu, nes darbe palikau savo laikmeną, bet man rodos, kad turiu rusišką knygą epub formatu. Tik, jei nieko nepainioju, ji išversta visai kitu pavadinimu.
Dėl pavadinimo- šiek tiek nusišnekėjau Bet knygą rusų k. vis tik turiu. Kam reikia, savo emailą man į a.ž. parašykit
shusha as tau turiu pora klausimu skirtu protmusiams, tikiuosi, kad tiks
QUOTE(Shusha @ 2015 10 20, 17:59)
Dėl pavadinimo- šiek tiek nusišnekėjau Bet knygą rusų k. vis tik turiu. Kam reikia, savo emailą man į a.ž. parašykit
tai koks vis gi pavadinimas?