Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 93 laida

nu gal pirmadieni kaip nors unsure.gif as ketvirtadieni tik 19.30 baigiu darba doh.gif
Atsakyti
Nu zodziu netiketai pasiseke, ir I Booke dabar turiu Keiros Cass paskutine knyga is Atrankos ir dar kokias 3 noveles is tos temos. yahoo thumbup.gif na angliskai, bet, vis tiek yra ka skaityti biggrin.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(Alchemie @ 2015 10 17, 22:49)
nu gal pirmadieni kaip nors unsure.gif as ketvirtadieni tik 19.30 baigiu darba doh.gif

Man tinka ir pirmadienis, kiap kitoms lapkričio 2 arba 9d.?
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2015 10 18, 17:09)
Labos 4u.gif

Labos, as uz lapkricio 9 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2015 10 18, 15:09)

man abi šios dienos tinka smile.gif
Atsakyti
Sveikos, esu iš tų daug skaitančių ir džiugu aptikti kitų tokių pačių smile.gif
Labai įvairus mano skaitomų knygų diapazonas-nuo S. Kingo ir Marininos iki visokių filosofinių.
Užsidegiau surasti vieną knygą, kurios nėra lietuviškai: turbūt kai kas ir skaitėt D. Tart "Slapta istorija", sužinojau, kad jos yra kita, naujesnė, laimėjusi premijų, The Goldfinch, deja, lietuviškai nėr. Man ši autorė yra iš kažkokių mįslių-jos slaptą istoriją skaičiau ne vieną kartą, nors nesuprantu kuo ji taip patinka, atmosfera, kurią ji sukuria nereali..Galvoju, gal įveikčiau rusiškai ar angliškai..rusiškai kaip ir paprasčiau būtų. Gal kažkuri žinote kur galima pirkti en ar ru kalbomis ją?
Turiu nemažai knygų prikaupusi, nors dabar romanus lengvus labiau iš bibliotekų imu, bet galiu dalintis kažkuo, ką turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 10 19, 08:45)
Sveikos,
Užsidegiau surasti vieną knygą, kurios nėra lietuviškai: turbūt kai kas ir skaitėt D. Tart "Slapta istorija", sužinojau, kad jos yra kita, naujesnė, laimėjusi premijų, The Goldfinch, deja, lietuviškai nėr.

sveika 4u.gif

Man Slapta istorija irgi labai patinka wub.gif Turiu parsisiuntus Tartt kažkokią kitą knygą rusiškai. Dabar nepasakysiu pavadinimo, bet jis išverstas buvo g.gif Gal Little friend g.gif Neskaičiau dar, bet kažkur planšetėj buvo.
Manau, kad rusiškuose saituose galima būtų e-variantą surasti smile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Bandysiu ieškoti

QUOTE(saintlina @ 2015 10 19, 11:21)
sveika  4u.gif

Man Slapta istorija irgi labai patinka  wub.gif  Turiu parsisiuntus Tartt kažkokią kitą knygą rusiškai. Dabar nepasakysiu pavadinimo, bet jis išverstas buvo  g.gif  Gal Little friend  g.gif  Neskaičiau dar, bet kažkur planšetėj buvo.
Manau, kad rusiškuose saituose galima būtų e-variantą surasti  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zis @ 2015 10 18, 16:09)
Labos 4u.gif

thumbup.gif Man tiktų ir 2d., ir 9d. Bele ne ketvirtadienis. ( visi ketvirtadeniai iki vasaros rezervuoti protmūšiams )
QUOTE(Kristi_na @ 2015 10 19, 09:45)
Sveikos, esu iš tų daug skaitančių ir džiugu aptikti kitų tokių pačių smile.gif
Labai įvairus mano skaitomų knygų diapazonas-nuo S. Kingo ir Marininos iki visokių filosofinių.
Užsidegiau surasti vieną knygą, kurios nėra lietuviškai: turbūt kai kas ir skaitėt D. Tart "Slapta istorija", sužinojau, kad jos yra kita, naujesnė, laimėjusi premijų, The Goldfinch, deja, lietuviškai nėr. Man ši autorė yra iš kažkokių mįslių-jos slaptą istoriją skaičiau ne vieną kartą, nors nesuprantu kuo ji taip patinka, atmosfera, kurią ji sukuria nereali..Galvoju, gal įveikčiau rusiškai ar angliškai..rusiškai kaip ir paprasčiau būtų. Gal kažkuri žinote kur galima pirkti en ar ru kalbomis ją?
Turiu nemažai knygų prikaupusi, nors dabar romanus lengvus labiau iš bibliotekų imu, bet galiu dalintis kažkuo, ką turiu 4u.gif

Sveika! Rytoj pasižiūrėsiu, nes darbe palikau savo laikmeną, bet man rodos, kad turiu rusišką knygą epub formatu. Tik, jei nieko nepainioju, ji išversta visai kitu pavadinimu.
Atsakyti
Dėl pavadinimo- šiek tiek nusišnekėjau biggrin.gif Bet knygą rusų k. vis tik turiu. Kam reikia, savo emailą man į a.ž. parašykit 4u.gif
Atsakyti
shusha as tau turiu pora klausimu skirtu protmusiams, tikiuosi, kad tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2015 10 20, 17:59)
Dėl pavadinimo- šiek tiek nusišnekėjau  biggrin.gif Bet knygą rusų k. vis tik turiu. Kam reikia, savo emailą man į a.ž. parašykit  4u.gif

tai koks vis gi pavadinimas? bigsmile.gif
Atsakyti