Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 93 laida

Nu ka besikasdama ie beieskodama Eonos, radau, kad Keira Cass isleido s.m. geguze 4 knyga is Atrankos serijos, vadinasi "The Heir", ir planuojama dar ir 5 knyga kitais metais.
Atsakyti
Kiera Cass "Paveldėtoja" jau anonsuojama ir yra "Knygų klubo" naujajam kataloge (Nr. 45. Ruduo/žiema), 40 psl. konkrečiai 4u.gif
Matysit ir viršelyje: http://www.knyguklub...kkcataloguefull
Knygynuose dar nematau, nors dukra kasdien siunčia patikrinti "gal jau" biggrin.gif
Lygiai taip pat laukia Holly Smale "Moksliukės" II dalies "Netikėlis modelis".
Kasdien vaikštau į knygynus dabar biggrin.gif
Atsakyti
Aha..super thumbup.gif
As vat radau Eona t.y. antra knyga ir jau skaitau thumbup.gif nu tik angliskai...nu kelinta karta esu dekinga savo uzsispyrimui, kad nejau i vokieciu kalba, o emiau anglu pries mamos nora unsure.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(Alchemie @ 2015 10 05, 21:09)
Aha..super thumbup.gif
As vat radau Eona t.y. antra knyga ir jau skaitau thumbup.gif nu tik angliskai...nu kelinta karta esu dekinga savo uzsispyrimui, kad nejau i vokieciu kalba, o emiau anglu pries mamos nora unsure.gif

Baltai pavydziu 4u.gif noreciau ir as suzinoti kaip toliau klostesi Eonos likimas. Gausi per kita meeta papasakoti 4u.gif Beja, vilnietes, gal jau planuojames susitikima? 4u.gif
Atsakyti
O tai angliskai neskaitai? Galeciau numesti nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 10 06, 23:14)
O tai angliskai neskaitai? Galeciau numesti nuoroda 4u.gif

Neskaitau, nes lietuviskai man zymiai maloniau skaityti, o ir neperskaitytu, bet norimu perskaityti knygu kiekis nemazeja, o tik auga 4u.gif
Atsakyti
Na cia zinai...jei smalsumas nugali skaitai kita kalba biggrin.gif o ka daryti, kad va setiju nebaigia leisti doh.gif pas mane va tokiu likuciu seriju, kokios 3knygos laukia kita kalba doh.gif
Atsakyti
Nu va pagaliau pribaigiau Eona. kadangi laiko buvo tik vakarais skaityti, tai neisejo greitai "praryti" tiesa malonumas delto pailgejo biggrin.gif antra dalis gera, idomumas buvo islaikytas iki paskutinio puslapio
Atsakyti
Gal kazkas perskaite ir nebereikia, mielai nupirkciau ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2015 10 06, 22:56)
Labos 4u.gif

Baltai pavydziu 4u.gif noreciau ir as suzinoti kaip toliau klostesi Eonos likimas. Gausi per kita meeta papasakoti 4u.gif Beja, vilnietes, gal jau planuojames susitikima? 4u.gif

As tai mielai, ber paskutiniu metu sirguliuoju :-( Gal lapkricio pradzioj?
Atsakyti
QUOTE(chardone @ 2015 10 17, 13:20)
Gal kazkas perskaite ir nebereikia, mielai nupirkciau  ax.gif
user posted image
user posted image

Turiu, bet galiu skolinti, tiesa, Vilties zinia lietuviskai, kitas skaiciau angliskai ir turiu angliska varianta
Atsakyti
Labos 4u.gif
skaitau Angelų įsiveržimo trečią dalį smile.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2015 10 17, 16:51)
As tai mielai, ber paskutiniu metu sirguliuoju :-( Gal lapkricio pradzioj?

Bandom 4u.gif Aš irgi dabr visa sloguota doh.gif Gal lapkričio 5 d. ketvirtadienį?
Atsakyti