QUOTE(Shusha @ 2015 09 01, 22:33)
Į temą- perskaičiau M.Stepnovos "Chirurgą". Nepatiko. Ji gera rašytoja- stiliukas, kalbos turtingumas ( šiuo atveju ranka neyla rašyti- grožis) vis toks pats. Na bet visa kita- ką aš žinau... bet perskaičius norisi paklausti- na, ir? Kas tuo norėta pasakyti?
Man Chirurgas irgi nepatiko. Tuo labiau, kad skaiciau iskart po Lazario moteru, kuriomis buvau suzaveta. Uzmaciau Facebooke, kad Stepnova planuoja nauja knyga (ieskojo informacijos apie arklius), tai ziuresim.
Perskaiciau be visokiu nieku Ildefonso Falcones "Juros katedra" (suplanuota Jefremovo Taisija nesiskaito kol kas, matyt, pernelyg rimtai parasyta). Patiko labai. Istorinis romanas apie Barselona, siek tiek meiles, ivairus nuotykiai, vel baznycios statyba. Zodziu, perskaiciau su malonumu, ko ir jums linkiu
Papildyta:
QUOTE(zis @ 2015 09 03, 20:31)
Labos
Inikusi pabaigiau skaityti J. M. Auel Zemes vaiku antra dali - Urvine moteris. Arkliu slenis. Visai idomu suzinoti kaip priesistoriniai zmones gyveno, bet antroj dalyje perdaug kuno man
Inikusi pabaigiau skaityti J. M. Auel Zemes vaiku antra dali - Urvine moteris. Arkliu slenis. Visai idomu suzinoti kaip priesistoriniai zmones gyveno, bet antroj dalyje perdaug kuno man
Sita dar iveikiau, o trecios dalies jau nebepabaigiau. Siuzetas einam einam, pavalgom pasimylim einam toliau manes neuzkabina, nors genciu paprociai idomus