H&M firmos nauja beretė atvežta iš užsienio. Šiltutė minkštutė jauki Stilinga spalvytė Snapelis turi pakietinimą kurio dėka išlaikoma stilinga forma Audinuko sudėtis: 50% - ANGORA. 20% - WOOL. 30% - POLYESTER. Dydis - ONE SIZE. Kaina tik 7 .
H&M firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Stilinga persiko spalvytė Madingai sukirpta apykaklė padailinta dailutėmis gėlytėmis Pamušaliukas susiūtas su viršutiniu audinuku ir įverta gumutė TAI madingai keičia modeliuko formą Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 + cm. Ilgis - 65 cm. Kaina tik 8 .
H&M naujas sijonukas. Man deja mažokas. Elegantiška tamsiai juoda spalvytė - stilinga modeliuko forma. Sijonukas šone originaliai padailintas sagutėmis bei ornamentais:wub: Nugarytėje yra užtrauktukas - apačioje skeltukas. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus apie 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 61 cm. Dydis - 38. Kaina tik 8 .
Fantastiska H&M suknele su aplikacija 34dydis Ilgis 90cm, peciai 28cm, krutine 41cm, liemuo 32.5*2cm. 100% medvilne, apacioje pamusaliukas polyesteris, o sijonukui purumo duoda dar ir prie pamusaliuko tiulis. Nereali suknyte, busite vakaro paziba. Man mazoka jau, mainau i lygiai tokia pat 36dydi. Kaina 12 Fainuolis H&M korsetukas ir elegantiskas ir seksualus 9.8 Dydis S/M