Įkraunama...
Įkraunama...

LaRedoute

QUOTE(raimaza @ 2017 07 11, 12:30)
Gavau nuorodą DHL sistemoje 4u.gif

Oi, tai gerai, kad bus nuoroda.
Vakar visaip bandžiau įvesti telefoną prie užsakymo, bet niekaip nepavyko. Į mobilaus telefono lauką vedžiau ir su LT kodu ir be, bet netiko. Vienintelis kur pavyko įvesti tai užsakymo lange prieš apmokėjimą į stacionaraus telefono lauką įvedžiau mobilų telefoną parašius priekyje "08" (nes reikalavo 10 skaitmenų), bet tada sekančiame žingsnyje išmesdavo, kad klaida. Ištrynus abu telefonus, užsakyti pavyko. Po to pagalvojau, kad jei pristatys kurjeriai, tai be telefono bus problemų, nes namuose tai nebūnam dienomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auruma: 11 liepos 2017 - 11:06
Niekad nedariau grąžinmo į LR, o dabar prisisakiau per didelių drabužių... Kiek suprantu grąžinant pašto išlaidas patiems reikia apmokėti? Ar grąžina tik už prekę ar ir 25% pakavimo mokestį.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2017 07 21, 19:41)
Niekad nedariau grąžinmo į LR, o dabar prisisakiau per didelių drabužių... Kiek suprantu grąžinant pašto išlaidas patiems reikia apmokėti? Ar grąžina tik už prekę ar ir  25% pakavimo mokestį.

Gražina tik prekės kainą 4u.gif
Atsakyti

Man iš 6 prekių gana greitai parodė, kad negausiu dviejų, galvojau na ateis 4 prekės. Atvyko tik 1 prekė - naktiniai. Su siuntimu gavosi ne tokia jau maža kaina kai 1 prekei. O taip laukiau paklodės iš satino (160*200 cm). Nusivyliau Laredoute.
O kaip jums sekėsi su užsakymais?

Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2017 07 23, 17:46)
<p>Man iš 6 prekių gana greitai parodė, kad negausiu dviejų, galvojau na ateis 4 prekės. Atvyko tik 1 prekė - naktiniai. Su siuntimu gavosi ne tokia jau maža kaina kai 1 prekei. O taip laukiau paklodės iš satino (160*200 cm). Nusivyliau Laredoute.
O kaip jums sekėsi su užsakymais?
</p>

Man irgi ne viską atsiuntė ax.gif iš pradžių mačiau, kad gausiu tik striukę, paskui mačiau kaip suformavo antrą siuntinį, bet ir tai ne viską gavau.Bet ne taip žiauriai kaip jūs blink.gif man 6 prekių neįdėjo
Atsakyti

Dabar pastebiu, kad viską siunčia per du siuntinius. Vyrui daug buvau užsakius, tai man atrodo, kad per 4 dienas pristatė didžiąją dalį. Net sekimo nuorodos nebuvo. O kitos dalies siuntos dar laukiu, nesuprasi kodėl tokia sistema, gal komplektuoja iš kokių skirtingų sandėlių.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2017 07 24, 16:07)
nesuprasi kodėl tokia sistema, gal komplektuoja iš kokių skirtingų sandėlių.</p>


man irgi taip pasirodė
Atsakyti

Anksčiu pamenu tai man pagalvės ir "kaldrą" siuntė iš kitos vietos. Atrodo papildomai už siuntimą neteko mokėti.
O kaip jūs pamatote, kad padalinta į 2 siuntinius. Ko gero į užsakymą įeinate.

Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2017 07 24, 19:18)
<p>Anksčiu pamenu tai man pagalvės ir "kaldrą" siuntė iš kitos vietos. Atrodo papildomai už siuntimą neteko mokėti.
O kaip jūs pamatote, kad padalinta į 2 siuntinius. Ko gero į užsakymą įeinate.</p>

Taip užsakyme matosi, ko negausi, kas bus atsiųsta 4u.gif
Atsakyti
Mergiukai, kas labiau bendraujat su redute, gal galit pakomentuot 4u.gif , kodėl kuriant naują paskyrą niekaip nepatvirtina man namų adreso? Viską supildau, spaudžiu toliau ir išmeta langą maždaug pasirinkite adresą, nurodytas mano įvestas adresas 2 kartus: vienas didžiosiomis raidėmis, kitas - mažosiomis, pažymiu bet kurį, vistiek tas pats rezultatas gaunasi, spaudžiu valider ir vėl tą patį langą - pasirinkite adresą ir taip pasaka be galo doh.gif kokia čia gali būti gudrybė?

Ir gal žinot kiek laiko galioja kodukas naujai užsiregistravusiam klientui. Nes nėra jokio termino nurodyta.

Atsakyti
Labas, is kur uzsakinejat, kad siustu tiesiai i Lietuva? Anksciau uzsakinedavau is uk per tarpininke, bet noretus paciai atsisiust. Patarkit 4u.gif
Atsakyti
laredoute.fr
Atsakyti