Ar dar liko perkančių iš LR
Sveikos , tikiuosi liko dar, apžiūrinėju kas yra, ar sąlygos tos pačios dabar:
+ 25 proc. ir siuntimas su kurjeriais apie 6 eur?
Ar duoda dabar pažiūrėti kiek kokių spalvų ir dydžių liko?
+ 25 proc. ir siuntimas su kurjeriais apie 6 eur?</span></p>
<p> </p>
<p><span>Ar duoda dabar pažiūrėti kiek kokių spalvų ir dydžių liko?</span></p>
Nežinau prisidėjau patalynės , galvoju reik pirkt, bet gi norisi pigiau, ieškau koduko
vat ir aš ieškau koduko geresnio, nes kai prisideda visi procentai ir siuntimai...
o bulgaru aptarimu tema su kodukais dar yra ?
bandžiau užsakyti ir pabaigoje atsirado pranešimas , kuri google išvertė taip :"Jūsų užsakymas stebėjimas laikinai išjungta. Tai leidžia mums susidoroti su stipriu dabartinę eismo mūsų svetainėje ir užtikrinti greitą ir patenkinamą apsipirkti. Ši funkcija bus greitai atstatyta. Dėkojame už Jūsų supratimą."
O kuri LR patalynė gera? Ankstesnio pirkimo labai gerai skalbėsi, o paskutinė pirkta jau po poros skalbimų nusivėlė. Turbūt nuo sudėties priklauso. O į kokią sudėti žiūrėti? Kokią Jus pirkote?
tik medvilninę, kitokios nesu pirkusi
pareklamuosiu komplektukas užvilkimai antklodei ir pagalvei
http://www.laredoute...-501070471.aspx
kaina žiauriai gera
pareklamuosiu komplektukas užvilkimai antklodei ir pagalvei
http://www.laredoute...-501070471.aspx
kaina žiauriai gera
Ir kokia gražiiiiii
Parodėt, tai dabar ir man prisireikė, nors spintoj dar keli nauji komplektai
O kuri LR patalynė gera? Ankstesnio pirkimo labai gerai skalbėsi, o paskutinė pirkta jau po poros skalbimų nusivėlė. Turbūt nuo sudėties priklauso. O į kokią sudėti žiūrėti? Kokią Jus pirkote?
Man gerai tarnavo paklodes "satin de coton" iš Best serijos - po kelis metus pastovaus naudojimo išlaikė. Dabar irgi užsakiau "satin de coton" kur storesnes, kad virš 100 fils/cm² aprašymuose storis būtų. o Medvilne kiek pamenu tai apie 60-80 storio būna. Kur per pusę poliester su medvilne tai liečiant dar neblogi buvo. Tokių užvalkalų 220*240 cm dar turiu, o paklodes deja jau sunaudojom, tai naujų dairrausi jau.
Galit priminti kas pristato LR? Galvojau, kad paštas, be nesu tuo tikra, labai seniai užsakinėjau
Gavau nuorodą DHL sistemoje