Įkraunama...
Įkraunama...

LaRedoute

Nors ir mazai paskutiniu metu pirkau is LR bet kai cia tiek ilgai neleido jau stresas buvo apemes biggrin.gif

Siandien patikrinau jau sutvarke ir nebemeta to uzraso thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tiksliai bigsmile.gif
o jau buvau viltį praradus
Atsakyti
Niekas nieko nebeperka... tylu cia taip...
Atsakyti
Na tikrai labai jau tylu. Kada pas juos išpardavimai nusimato gal žinote?
Atsakyti
prisikroviau pilną kašį ir svarstau sau jau jamti ar dar palaukti biggrin.gif bais bijau, kad sugundę francai špygą vėl pakiš blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 27 gruodžio 2016 - 23:41
QUOTE(žvarba @ 2016 12 28, 01:40)
prisikroviau pilną kašį ir svarstau sau jau jamti ar dar palaukti biggrin.gif bais bijau, kad sugundę francai špygą vėl pakiš blink.gif

Ką gero radai?
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2016 12 28, 08:15)
Ką gero radai?

daug visko, tik kainos dar nedžiugina smile.gif
Atsakyti
Su Naujais visas smile.gif

QUOTE(žvarba @ 2016 12 28, 12:01)
daug visko, tik kainos dar nedžiugina smile.gif

pasirodyk draugem ka gero radai? As jauciu jau persisotinus nes net nebezinau ko noret biggrin.gif Paskutini kart rugseji du pavasarinius paltukus nusipirkau ir nuo to laiko net ilindus i lr nebuvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2017 01 04, 21:45)
pasirodyk draugem ka gero radai? As jauciu jau persisotinus nes net nebezinau ko noret biggrin.gif Paskutini kart rugseji du pavasarinius paltukus nusipirkau ir nuo to laiko net ilindus i lr nebuvau biggrin.gif

Aš tai įlendu pažiūriu ir išlendu ax.gif nes susumavus viską labai brangi parduotuvė pasidarė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2017 01 04, 20:45)

Ėmiau sau kelis megztukus, porą sijonukų, tiesiog jau tikrai reikėjo pasipildyti spintą smile.gif Viskuo esu super patenkinta smile.gif tik viena palaidinė ankšta per krūtinę blink.gif Bet visa kita užskaitau smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

dar vyrui marškinių, kelis megztukus, marškinėlių.... Taip pat super smile.gif

QUOTE(raimaza @ 2017 01 05, 09:36)
Aš tai įlendu pažiūriu ir išlendu ax.gif nes susumavus viską labai brangi parduotuvė pasidarė blink.gif

pritariu, labai brangi, pirkau tiesiog iš įpročio, nes man kaip jų dydžiai patinka ir jau, matyt, tiek "akis atkalta", kad nenusiperku nieko kas netiktų, bet, kad brangu, tai tikrai unsure.gif vaikams jau nei nieko neieškojau, pirkau sau ir vyrui... šiaip viskuo esu super patenkinta, tik ne kaina, tiesiog per visą šitą laiką nesuradau kuo pakeisti, arba neišmokau tiesiog blink.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2017 01 05, 20:17)
Ėmiau sau kelis megztukus, porą sijonukų, tiesiog jau tikrai reikėjo pasipildyti spintą smile.gif Viskuo esu super patenkinta smile.gif tik viena palaidinė ankšta per krūtinę blink.gif Bet visa kita užskaitau smile.gif

As ir ta zalia megztuka krepsyje turejau bet deja dingo dydis... Ar realiai tokia grazi spalva?

Nu aisku kaina nebestebuklas bet kad palyginus su kokiu monton (kur kainos pasidare neadekvacios) tai puse velnio ir kaip tu sakai jau iprotis palikes ir is lr zinai ka gausi.
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2017 01 05, 21:17)
pritariu, labai brangi, pirkau tiesiog iš įpročio, nes man kaip jų dydžiai patinka ir jau, matyt, tiek "akis atkalta", kad nenusiperku nieko kas netiktų, bet, kad brangu, tai tikrai unsure.gif vaikams jau nei nieko neieškojau, pirkau sau ir vyrui... šiaip viskuo esu super patenkinta, tik ne kaina, tiesiog per visą šitą laiką nesuradau kuo pakeisti, arba neišmokau tiesiog blink.gif

Rūbeliai kaip visada puikūs bigsmile.gif
Aš irgi LR gerai savo dydį pataikau, gal todėl vis karts nuo karto prazonduoju, bet senai bepirkau ax.gif
Atsakyti