Nors ir mazai paskutiniu metu pirkau is LR bet kai cia tiek ilgai neleido jau stresas buvo apemes
Siandien patikrinau jau sutvarke ir nebemeta to uzraso
tiksliai
o jau buvau viltį praradus
o jau buvau viltį praradus
Niekas nieko nebeperka... tylu cia taip...
Na tikrai labai jau tylu. Kada pas juos išpardavimai nusimato gal žinote?
prisikroviau pilną kašį ir svarstau sau jau jamti ar dar palaukti bais bijau, kad sugundę francai špygą vėl pakiš
QUOTE(žvarba @ 2016 12 28, 01:40)
prisikroviau pilną kašį ir svarstau sau jau jamti ar dar palaukti bais bijau, kad sugundę francai špygą vėl pakiš
Ką gero radai?
QUOTE(rasamal @ 2016 12 28, 08:15)
Ką gero radai?
daug visko, tik kainos dar nedžiugina
Su Naujais visas
pasirodyk draugem ka gero radai? As jauciu jau persisotinus nes net nebezinau ko noret Paskutini kart rugseji du pavasarinius paltukus nusipirkau ir nuo to laiko net ilindus i lr nebuvau
QUOTE(žvarba @ 2016 12 28, 12:01)
daug visko, tik kainos dar nedžiugina
pasirodyk draugem ka gero radai? As jauciu jau persisotinus nes net nebezinau ko noret Paskutini kart rugseji du pavasarinius paltukus nusipirkau ir nuo to laiko net ilindus i lr nebuvau
QUOTE(Montera @ 2017 01 04, 21:45)
Su Naujais visas
Aš tai įlendu pažiūriu ir išlendu nes susumavus viską labai brangi parduotuvė pasidarė
QUOTE(Montera @ 2017 01 04, 20:45)
Su Naujais visas
Ėmiau sau kelis megztukus, porą sijonukų, tiesiog jau tikrai reikėjo pasipildyti spintą Viskuo esu super patenkinta tik viena palaidinė ankšta per krūtinę Bet visa kita užskaitau
dar vyrui marškinių, kelis megztukus, marškinėlių.... Taip pat super
QUOTE(raimaza @ 2017 01 05, 09:36)
Aš tai įlendu pažiūriu ir išlendu nes susumavus viską labai brangi parduotuvė pasidarė
pritariu, labai brangi, pirkau tiesiog iš įpročio, nes man kaip jų dydžiai patinka ir jau, matyt, tiek "akis atkalta", kad nenusiperku nieko kas netiktų, bet, kad brangu, tai tikrai vaikams jau nei nieko neieškojau, pirkau sau ir vyrui... šiaip viskuo esu super patenkinta, tik ne kaina, tiesiog per visą šitą laiką nesuradau kuo pakeisti, arba neišmokau tiesiog
QUOTE(žvarba @ 2017 01 05, 20:17)
Ėmiau sau kelis megztukus, porą sijonukų, tiesiog jau tikrai reikėjo pasipildyti spintą Viskuo esu super patenkinta tik viena palaidinė ankšta per krūtinę Bet visa kita užskaitau
As ir ta zalia megztuka krepsyje turejau bet deja dingo dydis... Ar realiai tokia grazi spalva?
Nu aisku kaina nebestebuklas bet kad palyginus su kokiu monton (kur kainos pasidare neadekvacios) tai puse velnio ir kaip tu sakai jau iprotis palikes ir is lr zinai ka gausi.
QUOTE(žvarba @ 2017 01 05, 21:17)
pritariu, labai brangi, pirkau tiesiog iš įpročio, nes man kaip jų dydžiai patinka ir jau, matyt, tiek "akis atkalta", kad nenusiperku nieko kas netiktų, bet, kad brangu, tai tikrai vaikams jau nei nieko neieškojau, pirkau sau ir vyrui... šiaip viskuo esu super patenkinta, tik ne kaina, tiesiog per visą šitą laiką nesuradau kuo pakeisti, arba neišmokau tiesiog
Rūbeliai kaip visada puikūs
Aš irgi LR gerai savo dydį pataikau, gal todėl vis karts nuo karto prazonduoju, bet senai bepirkau