O kelinta savaitė išpardavimų? Jau nebesigaudau...
QUOTE(Skambanti tyla @ 2016 07 04, 20:41)
O kelinta savaitė išpardavimų? Jau nebesigaudau...
Nuo 15 d ispardavimai gal. Kazin ar yra geresniu kodu? Patalynes noriu, tik 10% yra. Gal kas turit bulgariu nuoroda?
QUOTE(Nuode @ 2016 07 04, 20:54)
Nuo 15 d ispardavimai gal. Kazin ar yra geresniu kodu? Patalynes noriu, tik 10% yra. Gal kas turit bulgariu nuoroda?
http://www.bg-mamma....5;topicrefid=20
Ar kam taip yra, jokiu raudonu prekiu krepselyje, bet neleizdia pirkt, praso ismest nesamas prekes is krepselio
QUOTE(vorukas @ 2016 07 14, 10:59)
Ar kam taip yra, jokiu raudonu prekiu krepselyje, bet neleizdia pirkt, praso ismest nesamas prekes is krepselio
man taip yra. svarbiausia, kad turiu koda kai grazinau preke. klausiau, atrase, kad atsakys per 6 dienas. ispardavimai bus pasibaige. nu ziauru. vis bandau ir nieko neina
Man tas pats
QUOTE(vorukas @ 2016 07 14, 09:59)
taip užklausiau per chat'ą kodėl neleidžia apirkti, atsakė, kad sistemoj kažkokios problemos, kad sutaisys.. Gale malonaus pokalbio pasiūlė apsipirkti LR.com
QUOTE(Nuode @ 2016 07 14, 15:36)
o jus nebandet registruotis is kito pasto arba, kad kitas zmogus nupirktu? idomu, ar galioja tie kodai tik paciam savininkui.
o siandien tikriausiai paskutine ispardavimu diena?
o siandien tikriausiai paskutine ispardavimu diena?
tikrai nieko nebus..
niu, tylu, panašu, kad nieks nieko netvarko, ignoruoja lietuvą
paršai varliai,- ne kitaip prisikroviau prekių, o negaliu užsisakyti,- lomkės man iš kur ištraukti tarpininką Fr??