netyciukas musu bet taip laukiamas, kad nera zodziu apsakyti
mes planavom "pradeti dirbti" siuo klausimu nuo liepos menesio, o vat gavosi taip kad sukureme savo kurini birzeli...menesiuku anksciau Tikrai nepykstu Geriau viskas susiklostyti ir negaletu
Mes irgi netyčiukai...dar nespėjom su vyru atsigaut iš po lengvo šoko.Nėštumas-vos 4 sav.Būtų gal ir visai be šoko,tik,kad dar pimąją maitinu...10 mėnesių jai..Pirmoji buvo laaabai laukta,išsvajota,o apie netyčiukus manėm,kad tokie tėvai nežino iš kur vaikai atsiranda...Dabar-patys tokie. Bet vistik labai laukiam savo mažylio.
gal kas susidurete su tokia situacija,kai mama pries nestuma niekur nedirbo,mokesi tik neakivaizdziai,kaip bus su gydytoju prieziura ar reikes uz viska moketi?
QUOTE(Vilkdage @ 2008 11 25, 15:37)
gal kas susidurete su tokia situacija,kai mama pries nestuma niekur nedirbo,mokesi tik neakivaizdziai,kaip bus su gydytoju prieziura ar reikes uz viska moketi?
Stok į darbo biržą.
mes irgi netyciukai bet jau skaiciuojam savio 17aja savaite ir kasdien jauciames mamytes, tetuko ir seneliu vis labiau laukiami
[labas busimos ir esamos mamytes
mano situacija tokia, pirma karta pastojau ir isnesiopjau vaikeli iki 35 savaiteles, po to vaikelis mire mano pilvelyje(apie tai kalbeti daugiau nenoriu, pernelyg skaudu). antras nestumas buvo planuotas po nepilnu puses metu, nes labai norejom vaikelio, nebegalejau daugiau laukti, buvo skaudu matyti mazus vaikelius. dabar manajam angeleliui 7 menesiukai.dziaugsmelis mano.po gimdymo isidejau spirale, bet jauciu kad vel pastojau, nes jau kuri laika nesusergu, bijau eiti pas gyditojus, nenoriu blogu naujienu, nejaugi pastoju jei taip tai gal su spirale viduj, arba gal bus iskritusi gausiu meneiniu metu.
vienu zodziu jei esu nescia, tai nezinau ka darysiu.paskutinis nestumas buvo labai sunkus, daug kartu gulejau ligonineje, dabar noriu visa savo laika skirti savo suneliui.
mano situacija tokia, pirma karta pastojau ir isnesiopjau vaikeli iki 35 savaiteles, po to vaikelis mire mano pilvelyje(apie tai kalbeti daugiau nenoriu, pernelyg skaudu). antras nestumas buvo planuotas po nepilnu puses metu, nes labai norejom vaikelio, nebegalejau daugiau laukti, buvo skaudu matyti mazus vaikelius. dabar manajam angeleliui 7 menesiukai.dziaugsmelis mano.po gimdymo isidejau spirale, bet jauciu kad vel pastojau, nes jau kuri laika nesusergu, bijau eiti pas gyditojus, nenoriu blogu naujienu, nejaugi pastoju jei taip tai gal su spirale viduj, arba gal bus iskritusi gausiu meneiniu metu.
vienu zodziu jei esu nescia, tai nezinau ka darysiu.paskutinis nestumas buvo labai sunkus, daug kartu gulejau ligonineje, dabar noriu visa savo laika skirti savo suneliui.
QUOTE(Langoza @ 2006 05 22, 17:44)
siaip drauge labai graziai kazkada pasake - jei Dievas dovanojo netyciuka, tai vadinas viskas turi but gerai! juk tai - dovana!
QUOTE(sayonara2 @ 2007 10 02, 00:42)
laimes iki asaru,uz netyciukus
Mes irgi laukiames netyciuko, truputi anksciau apsilankiusio pilvelyje, nei planavom. Ir ojoj, kiek visokiu planu, organizaciniu dalykeliu vienu metu supuole, bet esu tokios nuomones, kad nestumas - ne liga, ir gyvenimas nesustoja. Nori nenori, darbe patiriam streso, gal kai kas ir daugiau nei vairavimo egzamine. Kiek moteru turi darbus, kur daznai reikia keliauti, skraidyti. Jeigu tik nera jokiu komplikaciju, pats skridimas nekenkia. Kaip ir rase, reiktu tartis su gydytoja. As skridau budama 2 men. ir net nesusimasciau, kad netureciau skristi... Na, jeigu vaziuosite tada, kai bus labai karsta, tai gal Turkija ir nera geriausia vieta, bet galit ir nesirinkti pavojingu atrakciju, tolimu ekskursiju. Mano nuomone, atostogos po vestuviu maratono, po vairavimo egzamino, kaip tik butu i nauda, pailseti, parelaksuoti. Svarbu, kaip jautiesi. Nescios moterys ir sportuoja, ir soka, ir skraido. Zinoma, priklauso kokia tavo apskritai sveikata.
sveikos,
as laukiuosi tikru tikriausio netyciuko
su draugu esame kartu tik metus, apie bendra gyvenima net nebuvom pradejedar kalbeti, o daba bac naujiena-vaikelis
Kaip pasake vienas artimas zmogus, vaiku nereikia planuoti, jie patys ateina kada yra tam laikas, matyt tam jau atejo laikas
nors vaikelis neplanuotas labai jo laukiu, vis pagaunu save beglostancia savo pilveli, nors jis net nepradejas augti, nes dar tik 7 savaites, o taip norisi, kad jau kazkas matytusi
kazkada dar budama jaunesne planavau, kad noreciau 25 metu susilaukti pirmo vaikelio, kadangi nepavyko susirasti to vienintelio, atidejau tuos planus velesniam laikui, bet gyvenimas pilnas netiketumu, atsirado ir tas vienintelis ir va vaikelis ir viskas taip greitai
tiesa mano planas 25 metu susilaukt nelabai gal ir pavyks, nebent mano vaikelis gims savaitele anksciau nei turetu, tada man dar bus 25
as laukiuosi tikru tikriausio netyciuko
su draugu esame kartu tik metus, apie bendra gyvenima net nebuvom pradejedar kalbeti, o daba bac naujiena-vaikelis
Kaip pasake vienas artimas zmogus, vaiku nereikia planuoti, jie patys ateina kada yra tam laikas, matyt tam jau atejo laikas
nors vaikelis neplanuotas labai jo laukiu, vis pagaunu save beglostancia savo pilveli, nors jis net nepradejas augti, nes dar tik 7 savaites, o taip norisi, kad jau kazkas matytusi
kazkada dar budama jaunesne planavau, kad noreciau 25 metu susilaukti pirmo vaikelio, kadangi nepavyko susirasti to vienintelio, atidejau tuos planus velesniam laikui, bet gyvenimas pilnas netiketumu, atsirado ir tas vienintelis ir va vaikelis ir viskas taip greitai
tiesa mano planas 25 metu susilaukt nelabai gal ir pavyks, nebent mano vaikelis gims savaitele anksciau nei turetu, tada man dar bus 25
Mielosios,
Nors gyvenam XXI amžiuje, kur apsaugų beribos, vis dar atsiranda "netyčiukų".
Suprantu, kad 1% gimsta kai paveda apsauga, o kiti? Kodėl bijoma/ nenorima konstatuot fakto, kad buvo nesaugūs santykiai su tikimybe pastot (tokių atvejų netyčiniais gi nepavadinsi, tiesa?) ?
Beje, ypač prajuokino postas iš kitos temos : " musu netyciukas uzkibo per 2 cikla"
Suprask kaip nori
Nors gyvenam XXI amžiuje, kur apsaugų beribos, vis dar atsiranda "netyčiukų".
Suprantu, kad 1% gimsta kai paveda apsauga, o kiti? Kodėl bijoma/ nenorima konstatuot fakto, kad buvo nesaugūs santykiai su tikimybe pastot (tokių atvejų netyčiniais gi nepavadinsi, tiesa?) ?
Beje, ypač prajuokino postas iš kitos temos : " musu netyciukas uzkibo per 2 cikla"
Suprask kaip nori