Man jau slenka tikrai beveik metai, daug kiekviena diena iskrenta,kai plaunu galva tai net skaiciuoju kiek iskrenta tikrai ne maziau nei 200, net verkt noriu ,suplonejo plaukai,nors ir atauganciu nemazai yra. VItaminus geriu istisai, bandziau jau daug ka,niekas nepadeda,net ir svogunu kaukes darausi bent karta i savaite,bet... Buvau nuejus pas endokrinologa, padare tyrima del skydliaukes ir dar kazkokiu harmonu,tai nieko tokio nerado,sake dabar ateit po 2 savaiciu,tirs del vyrisku harmonu. Bet kaip jus moterytes galvojat ar gali del vyrisku harmonu slinkti plaukai? As jau pasimetus,nezinau ka daryt,kad nelikciau plika
sveikos, mamytes:) atleiskite, bet neskaiciau senos temos del laiko stygiaus, tad jei pasikartosiu, tiesiog toliau neskaitykit mano zinutes tei va, manau, kad plaukams labiausiai padeda vitaminai, t.y plauku puoselejimas is vidaus, yra stiprinama pati plauko struktura.. jei vitaminu negeriate, tai labai padeda dilgeliu nuoviras plaukai pasidaro stiprus, daug tankesni ir greichiau auga:) tik viena- nuo ju tamseja plaukai ir pats nuoviro paruoshimas kainuoja kazhkiek laiko
mano taip pat plaukai labai slenka ir nieks nepadeda, net nezinau ka daryt
QUOTE(anzu @ 2006 07 22, 16:41)
Taigis ir as daug ka isbandziau. Manau, kad geri sampunai, kaukes, tonikai puoseleja plaukus, bet kazkokiu super rezultatu, bent as, nepastebejau.
Neseniai atradau kosmetologini, kuriame daro galvos masaza. Rezultata pamaciau po menesio. Toks eziukas ataugo.
Neseniai atradau kosmetologini, kuriame daro galvos masaza. Rezultata pamaciau po menesio. Toks eziukas ataugo.
O ar pačiai įmanoma tokį masažą pasidaryti?
Man vel pradejo siaubingai slinkti plaukai vienu momentu jie buvo apstoja slinkti kai vartojau silici,jis man padejo, bet geriau ji apie 4 menesius kol pajauciau rezultata, po to nustojau ji gerti ir plaukai vel siaubingai slenka...baisu net sukuotis pas mane jie ir taip ziauriai ploni... mama sako tuoj liksiu plika nutariau pabandyti ta kauke su svogunais, daug kas sako, kad ji efektyvi, manau blogiau tai tikrai nebus... del kvapo aisku bus nemalonu, bet istversiu noreciau paklausti kas ja esa dariusios, kiek ten tu svogunu reikia, ir kiek laiko laikyti ant plauku ja?
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 07 18, 22:25)
Šiandien močiutė papasakojo, kad gulint vonioj ilgesnį laiką į plaukus galima įtrinti druskos, po to nuplauti. Ar teko girdėti tokių metodų?
Kažkaip nedrąsu bandyti
Kažkaip nedrąsu bandyti
Mano mama sake, kad druska labai labai padeda.. Reikia palaikyti itrinus ant svariu plauku apie 15 min., o po to gerai isskalauti.
O man nuo slinkimo padeda imbiero sultys Po dvieju kartu naudojimo pastebejau rezultatus
QUOTE(ViChy @ 2006 07 23, 17:11)
Man vel pradejo siaubingai slinkti plaukai vienu momentu jie buvo apstoja slinkti kai vartojau silici,jis man padejo, bet geriau ji apie 4 menesius kol pajauciau rezultata, po to nustojau ji gerti ir plaukai vel siaubingai slenka...baisu net sukuotis pas mane jie ir taip ziauriai ploni... mama sako tuoj liksiu plika nutariau pabandyti ta kauke su svogunais, daug kas sako, kad ji efektyvi, manau blogiau tai tikrai nebus... del kvapo aisku bus nemalonu, bet istversiu noreciau paklausti kas ja esa dariusios, kiek ten tu svogunu reikia, ir kiek laiko laikyti ant plauku ja?
Zinai, as dabar bandau toki vaistazoliu misini is dirgeliu, apyniu, azuolo zieves ir dar ten kazko.. Nebrangus, sakyciau pigus Ir zinau, kad tokie dalykai kaip dirgeles turetu sustabdyti slinkima, man vaikystej mama plaudavo galva dirgeliu nuoviru, itrindavo i galva ir palikdavo...padedavo.. Dabar bandau su tuo misiniu zoliu itrint i saknis ir skalaut 3 kartus i diena...turretu sustipret...
QUOTE(begike @ 2006 07 23, 19:44)
Zinai, as dabar bandau toki vaistazoliu misini is dirgeliu, apyniu, azuolo zieves ir dar ten kazko.. Nebrangus, sakyciau pigus Ir zinau, kad tokie dalykai kaip dirgeles turetu sustabdyti slinkima, man vaikystej mama plaudavo galva dirgeliu nuoviru, itrindavo i galva ir palikdavo...padedavo.. Dabar bandau su tuo misiniu zoliu itrint i saknis ir skalaut 3 kartus i diena...turretu sustipret...
Dabar as esu ne Lietuvoj, tai nezinau is kur gauti toki vaistazoliu misini kai gryziu namo reikes butinai pabandyti, kad tik padetu...
QUOTE(ViChy @ 2006 07 23, 21:16)
Dabar as esu ne Lietuvoj, tai nezinau is kur gauti toki vaistazoliu misini kai gryziu namo reikes butinai pabandyti, kad tik padetu...
Tai nebutinai pirk ta misini..gali ir ten prisirinkti dirgeliu, isdziovinti, uzpilti verdanciu vandeniu, palaukti kokias dvi valandziukes ir plauti galva tik netingek dazniau tai daryti, turetu tikrai sustipreti...
begike, o gal žinai kada geriausia yra rinkti dilgeles plaukų skalavimui?
Pavasarį, tik joms atsirandant ar vasarą?
Pavasarį, tik joms atsirandant ar vasarą?