Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai-2dalis

O man reikia kazkokio purskalo, kad galeciau uzipurksti, kai issplaunu galva, beje pazeistiem plaukam. Esu naudojus wella, londa. Koki dabar patartumete?
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2006 11 07, 15:11)
O man reikia kazkokio purskalo, kad galeciau uzipurksti, kai issplaunu galva, beje pazeistiem plaukam. Esu naudojus wella, londa. Koki dabar patartumete?

Man patinka Gliss Kur su šilku. Labai švelnius plaukus padaro.
Atsakyti
Sveikutes,
gal ir nieko naujo, bet plaukai gali slinkti ir nuo per mazo moterishku hormonu kiekio.. o uz ju gamyba atsakingi riebaliukai smile.gif taigi, super kudenos - dar viena erdve med tyrimams, jeigu turite shia problemele..
Atsakyti
QUOTE(Maja maja @ 2006 11 07, 08:56)
Agnixa, o pat jau pamatei rezultatus, ar vis gar tikiesi, kad jie pasirodys?..

Visos priemones, losjonai, vitaminai - visu pardavejai sako, kad vartoti reikia 2-3 menesius. bet, jeigu slinkimas tik laikinas, sezoninis, ne del kazkokiu rimtu sutrikimu, jis ir taip, savaime, praeis po tu 2-3 menesiu - ar vartosi papildus, losjonus, ar nevartosi.. Idomu, ar ta mezoterapija nera toks pats reklaminis triukas..

Pas mane tikrai nera sezoninis slinkimas,nes jau slenka daugiau kaip metai. Poveikio dar nepastebejau,bet dar tikiuosi smile.gif . Viena kirpeja irgi ta pati sake,kad paveikis turi pasimatyti po 2-3 menesiu. Tad laukiu,laukiu... O del reklaminio triuko,tai netikiu,nes nemaciau niekur,kad reklamuotu mezoterapija. As apie ja suzinojau is gydytojos.
Atsakyti
Tai ash tada palauksiu, kol tau atsiras poveikis, ir tik tada eisiu smile.gif

Buvau vakar Ametistejoje, patare palaukti menesiuka, kol suveiks geriami hormonai.. arba nesuveiks.. Shiaip, tai baisiai gyre tas proceduras, atseit ir vyrams nuo genetinio plikimo padeda, t.y. sustabdo slinkima..
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 11 06, 09:34)
as tai tikra blondine  doh.gif  vakar nulekiau ir nusipirkau Cutrin BIO+ sampuna nuo plauku slinkimo ir tik namuose pradejus skaityti instrukcija apsiziurejau kad vyriska sampuna ir seruma nusipirkau  doh.gif  na tikiuosi ju sudetis panasi kaip ir moterims, tik kad kvapas skiriasi  blush2.gif

Pardavėja man sakė, kad šis serumas tinka tiek vyrams, tiek moterims. Aš ir tokį pirkau, naudoju daugiau kaip mėnesį, kol kas nepadėjo schmoll.gif . Teks imtis kitų priemonių. Slenkant plaukams mane visada gelbėdavo vitaminai, kurie skirti plaukams, nagams, odai. Tai va, rytoj eisiu į vaistinę ir nusipirksiu vitaminų, tikiuosi padės, aš skaitau, kad nuo to ir reikėtų pradėti smile.gif .
Atsakyti
Na nežinau merginos kad man padeda, ar savaitę naudotas Čemeryčių vanduo padėjo (Nors jau antra savaitė kai nebenaudoju jo), ar KT (kurias pusę mėn geriu) ar chna, kurią du kartus naudojau - Bet plaukai beveik visiškai nebeslenka thumbup.gif aišku visdar prižiūrėsiu, nes bijau kad iš didelio džiaugsmo gali ir ašaros išeit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 11 09, 19:07)
Na nežinau merginos kad man padeda, ar savaitę naudotas Čemeryčių vanduo padėjo (Nors jau antra savaitė kai nebenaudoju jo), ar KT (kurias pusę mėn geriu) ar chna, kurią du kartus naudojau - Bet plaukai beveik visiškai nebeslenka  thumbup.gif aišku visdar prižiūrėsiu, nes bijau kad iš didelio džiaugsmo gali ir ašaros išeit  lotuliukas.gif

Džiaugiuosi už tave 4u.gif Aš tai nežinau ar iš tikrųjų ar tik man taip atrodo, bet plaukai slenka mažiau, naudoju čemeryčias, dar nebaigiau buteliuko, nes pamirštu pasitept kas vakarą blink.gif ir naudoju dzintars aliejuką, tai jis man labai tiko, plaukai nerealūs pasidaro ax.gif Aš aliejuką ilgokai palaikau, apie tris valandas Na žiūrėsim kaip seksis toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vetuke @ 2006 11 09, 20:04)
Džiaugiuosi už tave  4u.gif Aš tai nežinau ar iš tikrųjų ar tik man taip atrodo, bet plaukai slenka mažiau, naudoju čemeryčias, dar nebaigiau buteliuko, nes pamirštu pasitept kas vakarą  blink.gif ir naudoju dzintars aliejuką, tai jis man labai tiko, plaukai nerealūs pasidaro  ax.gif Aš aliejuką ilgokai palaikau, apie tris valandas Na žiūrėsim kaip seksis toliau  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif O Dzintars tikrai stebuklas thumbup.gif Plaukai kaip ant mielių auga, o aš dabar kaip prietaringa bobulė laukiu Jaunaties ir ejsiu plaukų galiukų pasikirpt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 11 09, 19:21)
Ačiū  4u.gif O Dzintars tikrai stebuklas  thumbup.gif  Plaukai kaip ant mielių auga, o aš dabar kaip prietaringa bobulė laukiu Jaunaties ir ejsiu plaukų galiukų pasikirpt  lotuliukas.gif

O kur ta Dzintars alieju pirkti ir kiek kainuoja? Droge, Sarmoj yra? blush2.gif Ji naudot pries plovima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 11 09, 20:25)
O kur ta Dzintars alieju pirkti ir kiek kainuoja? Droge, Sarmoj yra? blush2.gif Ji naudot pries plovima? 4u.gif

Droge, maximose kaikuriose, ir bazėse turėtų būt.
Juo tept šaknis prieš plovimą, bet jis neriebaluoja plaukų kaip kiti aliejai 4u.gif Šiaip droge ~8 - 9lt. Kaune maximoje aš pirkau už 6 su ct. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajana @ 2006 10 26, 18:04)
Visu temu neskaiciau, tai jei jau apie tai kas nors rase tada sorry 4u.gif
Man plaukai slenka pora metu nes numeciau labai dideli kieki svorio. Daug irgi ka bandziau, bet niekas nepadejo.
Dabar situacija geresne, galiu pasidalinti patirtim, tik perspeju, jog tai brangus budas.
Tas budas vadinasi mezoterapija - tai veikliu medziagu ivedimas tiesiai i galvos oda su labai plonos adatos pagalba. Procedura trunka apie valanda, reikia mazdaug 20 proceduru. Vienos kaina - 160 Lt. Butent sitas budas man ir padejo, plius kad naudojau Pantogar papildus (100Lt men). Beje kazkuri rase, kad nepastebejo poveikio po vitaminu naudojimo. Kaip man isaiskino gydytoja, plaukai atsinaujina kas trys menesiai, todel norint sulaukti rezultatu butina naudoti vaistus ar tai papildus ne maziau kaip puse metu.
Dar viena salyga esant slinkimui ar siaip silpniems plaukams - daznas ju sukavimas, (kaip nebutu keista). Sukuojant masazuojasi galva, tai skatina kraujo apytaka, geriau maitinamas plauko svogunelis.
Jei plaukai sakykim nustojo slinkti, bet yra silpni, labai gerai yra salto azoto procedura. Kaina apie 30 Lt. Kiek ju reikia tiksliai nezinau.
Dar vienas patarimas. Jei labai slenka plaukai, kad ir kaip butu gaila, geriau juos nusikirpti trumpai, kadangi ilgas plaukas sunkesnis ir labiau pazeidziamas.
Tokius patarimus man dave gydytoja. Rezultatai bent jau man siai dienai teigiami.

Mazdaug pries metus isbandziau salto azoto procedura. Rezultatu likau patenkinta. Vilniuj kainuoja 1 procedura 10lt. Rekomenduoja 20, mazdaug kas antra diena, 2 kart metuose. Rezultata pastebejau po 7 kartu. Eziukas pradejo augt, dar tokio niekad neturejau. thumbup.gif Si menesi vel profilaktiskai pavaiksciosiu, bent 10 kartu.
Atsakyti