Mielosios,
kadangi jau ir ziema beveik pas mus bei saltukas pradeda kandziotis, laikas pagalvoti apie kepuriu issitraukima is spintu teko girdeti, kad vaiksciojimas ke kepuriu gali buti plauku slinkimo priezastis...
As tai geriu vitaminus plaukams maitinti ir naudoju alieju plaukams nuo slinkimo. Laukiu rezultato
na nezinau, kazkada naudojas ta cemeryciu vandeni, bet man jis nelabai padejo, matyt kiekvienai vis kitaip, nevienodos gi mes esam
QUOTE(dote @ 2006 10 30, 20:47)
na nezinau, kazkada naudojas ta cemeryciu vandeni, bet man jis nelabai padejo, matyt kiekvienai vis kitaip, nevienodos gi mes esam
Aš tai labai tikiuosi, kad man padės O kas padėjo, jei ne paslaptis
QUOTE(vetuke @ 2006 10 30, 22:29)
Aš tai labai tikiuosi, kad man padės O kas padėjo, jei ne paslaptis
tuo metu labai padejo Lendan ampules ir sampunas nuo slinkimo. O dabar kai pastojau, tai buvo pradeje kuokstais plaukai slinkt, tai dzintars aliejuku mozojau plaukus, istepi pries plovima palaikai apie 1val ir plauni kaip iprastai, tai tikrai super, man tiko ir plaukai blizget labiau pradejo ir pigiau daug.
QUOTE(lauraa @ 2006 10 30, 16:02)
Mielosios,
kadangi jau ir ziema beveik pas mus bei saltukas pradeda kandziotis, laikas pagalvoti apie kepuriu issitraukima is spintu teko girdeti, kad vaiksciojimas ke kepuriu gali buti plauku slinkimo priezastis...
ta girdejau ir as dar savo kepures neistriaukiau, bet jau trauksiu, trauksiu
QUOTE(dote @ 2006 10 30, 22:40)
tuo metu labai padejo Lendan ampules ir sampunas nuo slinkimo. O dabar kai pastojau, tai buvo pradeje kuokstais plaukai slinkt, tai dzintars aliejuku mozojau plaukus, istepi pries plovima palaikai apie 1val ir plauni kaip iprastai, tai tikrai super, man tiko ir plaukai blizget labiau pradejo ir pigiau daug.
Aš irgi tą visų išgirtąjį aliejuką nusipirkau vakar, bet dar neišbandžiau, nes rytę anksti galvą ploviau, nebuvo kada mozotis O šiaip pagalvojau, kad turbūt dzintars aliejuko pardavimai išaugo po pasisakymų SM
As cemeryciu nusipirkau pagaliau, parasyta, kad skirtas gydytis nuo uteliu O su juo kasdien teptis reikia, ar neatrodo riebaluoti plaukai paskui?
QUOTE(Shalimar @ 2006 10 30, 23:33)
As cemeryciu nusipirkau pagaliau, parasyta, kad skirtas gydytis nuo uteliu O su juo kasdien teptis reikia, ar neatrodo riebaluoti plaukai paskui?
Shalimar, kurioje vaistinėje? Buvau užėjusi tik į vieną, bet ten neturėjo
QUOTE(Miaška @ 2006 10 30, 22:34)
Shalimar, kurioje vaistinėje? Buvau užėjusi tik į vieną, bet ten neturėjo
Eurovaistinej, Baltupiuose
QUOTE(Shalimar @ 2006 10 30, 23:33)
riebaluoti neatrodo, o aš dar pagalvojau, taigi ten etanolio yra, tai ko gero ir pasausina šiek tiek
as irgi isigijau cemeryciu vandens, naudoju kas antra vakara, tuomet rytais plaunu galva. As su vatos gabaleliu imasazuoju, o tuomet su sepeciu kokias 10 min sukuoju (masazuoju) galvos oda, nes vienam komentare perskaiciau, kad jei slenka plaukai, juos reikia dazniau sukuot