Laba diena,
Susiduriau ir as su sia baisia problema - plauku slinkimu. Ir asaru jau isliejau tikrai nemzai... Jau kokie du metai intensyviai slenka plaukai, taciau gerai nors tiek kad nors ir mazesnioji ju dalis, taciau atauga. Taciau, vistiek jauciasi isploneje plaukai. Net nebezinau kaip besielgti. Man jau kyla panikos priepuoliai (ir asara ne viena karta jau nubraukiau). Plaukai mano visur, nespeju as ju rankioti, kur as pabunu bent 10 min, ten beveik garantija kad paliksiu po plaukeli savo kaip prisiminimo zenkla...
Is pradziu pirkau visokiu kokiu vitaminu (ivairiu visokiu, vaistininkes kokius tik rekomenduodavo, tokius ir bandziau), taipogi isbandziau ir lacme ampules itrinamas i galvos oda, taciau - snipstas. kai jau praradau vilti kad bus kazka imanoma padaryti be daktaru pagalbos, kreipiausi i seimos daktare, BET... na liepe man pasidaryt kraujo, slapimo tyrimus, ka ir padariau, taciau anot jos, visi tyrimai labai geri ir israse kazi kokiu vitaminu vel (zodis vitaminai man jau kelia panika, kadangi menka is ju nauda), taciau ir toliau juos geriau.. Po kurio laiko galvoju snipstas, gal cia mazai kreipia demesi i tokias "smulkias" zmogucio problemas tik valstybineje institucijoje, tuomet nuejau pas privacia gydytoja. tai jokiu tyrimu pasidaryt nepasiule, tik eilini syki pasiule kokiu tai vitaminu ir sampuno vichy stiprinancio plaukus (vienintelis dalykas kuriam dedu kazi koki pliusiuka) . Nzn, gal as nemoku islaukti to poveikio vitaminu (paskutiniai vitaminai kuriuos nusipirkau kainuoja 100 Lt -menesio doze- gaila tik neturiu siuo metu ju prie saves, nepamenu pav.), bet kazkaip jokio poveikio nepajutau nuo ju...
Reziume: vistik jei esate susidure su tokiomis pat problemomis, gal galite patarti i kokios srities gydytojus konkreciai kreiptis del visokiu kokiu tyrimu, kurie galetu atskleisti visos sios bedos priezasti, kad butu galima konkreciai zinoti kuom gydytis... nes jau atsibodo vien girdeti kazkokius pasiulymus ka daryti, kai nezinai viso to priezasties...
Aciu is anksto uz informacija