Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai-2dalis

QUOTE(emiru @ 2006 10 18, 22:14)
Cia kaina visu 14-os ampulio. As perku Sarmoj smile.gif

yra ir Droge, bet mano sesutei irgi schmoll.gif nera tos vieninteles stebuklingos, kuri visoms tiktu!
Atsakyti
QUOTE(emiru @ 2006 10 18, 17:13)
Man atrodo, kad as jau rasiau apie sia priemone, bet dar karta parasysiu. Trecia karta perku Seboradin ampules . Tai yra vaistazoliu ir vitaminu plaukus stiprinantis balzamas. 14 ampuliu, lenku gamybos, bet man labai thumbup.gif Trecia vasara perku sitas ampules, kai pradeda slinkti plaukai, ir visada efektas thumbup.gif  thumbup.gif Ir sesuo nusipirko, ir jai labai gerai. Kaina 22lt.

o kur tu jas pirkai? Aš jau seniau girdėjau apie jų veikimą ir niekur nerandu.
Atsakyti
Senai rasiau,tai nusprendziau iskist nosi blush2.gif ,nors ir nebeturiu to kosmaro-plauku slinkimas,o mano plaukuciai ilgi(kiek zemiau juosmens),tai labai greit matosi kada pradeda slink,o kada sustoja,po 1,5 men. vargo atgavau plaukus thumbup.gif negaliu atsidziaugt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(izabela @ 2006 10 19, 22:37)
Senai rasiau,tai nusprendziau iskist nosi blush2.gif ,nors ir nebeturiu to kosmaro-plauku slinkimas,o mano plaukuciai ilgi(kiek zemiau juosmens),tai labai greit matosi kada pradeda slink,o kada sustoja,po 1,5 men. vargo atgavau plaukus thumbup.gif negaliu atsidziaugt  thumbup.gif

O tai koks tas stebuklingas ju slinkimo sustabdymo budas? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2006 10 19, 10:53)
yra ir Droge, bet mano sesutei irgi  schmoll.gif  nera tos vieninteles stebuklingos, kuri visoms tiktu!

Ne , tai aisku, kad nera priemones, kuri visiems tiktu. Kai kuriems net ir patys brangiausi produktai netinka, o kai kuriems uz kelis litus thumbup.gif As tik pasidalinu savo patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2006 10 18, 17:57)
galiu parekomenduoti nuo plauku slinkimo vitaminus"plaukai.oda.nagai" is gamtos namu(ta pati serija wellwomen,visonaeis) ir plius naujas panten sampunas,irgi pazeistiems paluakms,nuo slinkimo(konsulatnciu pavad.paklauskite)..tikrai padejo,vsai nebeslenka tfu tfu tfu...ir naguciai sutvirtejo  thumbup.gif

O tai 2ia buvo kartu supakuota? Ar tau taip paterė? Ir kur čia taip pirkai?
Atsakyti
merginos, bukit geros paaiskinkit man kaip reikia naudoti ta dzintars aliejuka, kuri jus cia visos giriat? Ant buteliuko nera paaiskinimo
Atsakyti
klausimas visoms, kurioms slenka arba yra slinkę plaukai (ypač tom, kuriom po kiek laiko pradėjo atauginėt nauji plaukučiai)

kai jum slenka plaukai, tai buna ant iskritusių plaukų, tokie balti galiukai? niu tipo saknys ar kas cia? ir ar po to gali ataugt plaukai, ar jeigu jau taip isslenka tai jau viskas?
Atsakyti
yra namine bet 100procentine priemone nuo plauku slinkimo. aisku jei nebijot svoguno kvapo. paimat 2-3 galvutes svoguno, isspaudziat sultys, idedat 1-2 trynius (priklauso nuo plauku ilgumo), issitrinat saknis ir palaikot 30-40min. paskui isskalaujat su sampunu. padeda nuo pirmo karto. jau pati esu isbandzius ir jau kelis kartus isgelbejau savo plaukus. aisku paskui tas specifinis kvapas jauciasi apie 3savaites kai sudreksta plaukai. bet nejaugi jusu negasdina, kai kuokstais plaukai slenka. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacific: 22 spalio 2006 - 16:53
Aš irgi susidūriau su ta nelemta problema plaukų slinkimu.Geriu vitaminus, turėjau nusipirkusi vichy kapsulių, plaukus plaunu su fitoval šampūnu, bet norimo rezultato nesulaukiau verysad.gif Buvo apstoję slinkti kai naudojau kapsules, bet jos brangokos, tai dabar sėdžiu su svogūnų kauke smile.gif ir tikiuosi kad padės. Man plaukai svarbiau nei blogas kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 10 22, 11:53)
merginos, bukit geros paaiskinkit man kaip reikia naudoti ta dzintars aliejuka, kuri jus cia visos giriat? Ant buteliuko nera paaiskinimo

Aš prieš plovimą ištrinu plaukų šaknis [Kartais ir galiukus] ir palaikau kiek netingiu, o tada plaunu galvą kaip ir visada.Man slinkimo nesustabdė, bet plaukai tikrai auga, visi pastebi thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Puse metu slinko plaukai,nieko negalejau padaryti isbandziau ivairiausias ampules,sampunus,kaukes ir visokias priemones is parduotuviu-niekas nepadejo,nuejau net pas gydytoja padare kraujo tyrimus,skydliaukes tyrimus-viskas gerai ir tik guzciojo peciais kodel slenka plaukai,sako stresas stresas cia,nei velnio,israse vitaminus tai jau 3menesiai kaip juos geriu ir plaukai vistiek slinko,kol viena pazistama gydytoja liepe trint plaukus juodojo ridiko sultim,zinokit tik pradejau vartot tai kaip ranka nueme,plaukai atsigavo,sustiprejo,zvilga,nebeslenka..O ta juodaji ridika tai dariau taip nusipirkau 2-3 galvas,isspaudziau sultis ir sumaisiau su semenu aliejum ir kiekviena kart pries plaudama galva itrinu saknis(laikau buteliuka saldytuve) o pacius plaukus tai su varnalesu aliejum is Drogo pirkto itrinu,uzsimaunu kepure ir pabunu valanda,sakau plaukai tai thumbup.gif paliko.Ir nemeskit pinigu tiem sampunam ir ampulem,tos ampules-nepadeda tai isvis galiu pasakyt labai apgaulingos yra,nes jos daro klijuojama efekta t.y. kol naudoji jas,jos ta plauka prikibdo nors jis yra pazeistas ir turetu iskrist,bet neiskrenta-ampule suklijuoja,o kai nustoji jas vartot visi plaukai ima kaip mat ir isslenka,ypac tos su placenta kur yra.
Atsakyti