QUOTE(agniuliuxas150 @ 2006 10 16, 21:56)
visa foruma skaityt tai reik laiko,nezinau jus cia jau kalbejot apie neturalias priemones nuo slinkimo,bet man uosviene patare plauku saknis trintis su vaiko slapimu,sako efektas
bet pati dar nebandziau.tik esu isbandzius svoguno ir cesnako sultimis trintis tikrai padejo
.bet kazkaip reik laiko prisiruost
tai va turejau laiko ir paskaiciau visa foruma
o apie slapima galiu pasakyti tik tiek, kad nieko gero
, tikrai nepades
, nes slapime jokiu naudingu medziagu nera, slapimas susideda is vandens,slapimo rugsties, valgomosios druskos,ivairiu toksisku medziagu,jokiu naudingu medziagu jame nera
slapimas nevertas demesio, beje, dar kazkur skaiciau, kad slapimas padeda nuo jaunatviniu spuogu, tai irgi netiesa tikrai nepades...
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 10 16, 22:04)
o kur tu ampulių gauti?kaip vadinasi? viena 7lt?
as kalbu apie "lendan"-pilosome" firmos ampules. Na, mane irgi domina kur ju galima nusipirkti uz 7? nes as zinau, kad is pacios firmos, kur importuoja parduoda po 13lt.
Papildyta:
QUOTE(dote @ 2006 10 16, 22:14)
Lendan firmos Pilosome citokin nuo plauku slinkimo. O prekiauja UAB Variteksas, Kaune, Raudondvario plente lygtais, tel. gavau per viena forumiete, tai jei nepasikeite, ners pirkau pries metus, tai toks 8-37 338188. Apie lendan gali pasiskaityt www.lendan.com
butent ten, parduoda ne po 7 lt, o po 13lt, beje, as skambinau, tai sake, kad jie siuo metu neturi, ir gaus tik spalio pabaigoje, kiek zinau jiems siuncia is Ispanojos ar Iltalijos tiksliai nepamenu.