QUOTE(Maja maja @ 2006 10 09, 16:20)
Nusipirkau Kerastase ampuliu ir shampuna nuo slinkimo - jau sunaudojus pirma ampule sukuojantis daug maziau plauku iskrenta.. Sunaudosiu visa kursa ir ziuresiu
O del hormonu - buvau kaip tik klinikoj (S. Zukausko gatvej kaune, tai sake, kad 70 lt butu visu hormonu ishtyrimas..)
S.Zukausko gatvej tai cia kokia klinika? Gyvenu Kaune zinau kur Zukausko gatve,bet nezinau ten jokios klinikos
Kaip ta klinika vadinasi? Aciu!
Papildyta:
QUOTE(Raspberry @ 2006 10 10, 07:42)
as irgi noreciau issitirti del ko mano plaukuciai slenka, bet esu visiskai "zalia" ar issityrus hormonus jau paaiskes priezastis? o gal reikia ka nors kitka tirtis? o ka? nezinau? ar uzteks vien hormonus issitirti? Beje, Zukausko gatveje tai ten kas yra privati klinika ar kas? noreciau ten apsilankyti, beje ar reikia is anksto uzsiregistruoti? gal zinai telefono numeri?ir koks tikslus adresas, buk gerute parasyk. Aciu tau labai
As tiriuosi harmonus del to,kad pas mane ir su menesinem negerai ir kiausides policistines,man reikia issitirt,jauciu,kad ir plaukam labai itakos turi,nes sutrike harmonai. O tau manau reiktu pirmiausia nueiti pasidaryti paprasta kraujo tyrima,ar nenusilpes,nes tai irgi plaukam zalos duoda. Jeigu tu is Kauno,gali nueit i 2 ligonine,kur odos skyrius,ten registraturoj pasakyk,kad nori del plauku slinkimo pas kokia nors gydytoja ir uzrasys. As buvau tai ten patarimu dar dave ka daryt.