Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai-2dalis

QUOTE(jadzka @ 2006 06 14, 09:37)
Nieko gero tas Pregaine. Man tik išsausino plaukus ir galvos odą. PAtiko O'Rising su aha rūgštim. Tik brangokas ax.gif

O man labai patiko pregaine. Atgaivino plaukus, beveik sustabdė slinkimą nors plaukai porą metų slinko smile.gif. Ir jokių pleiskanų. Tikriausiai kaip kam smile.gif
Atsakyti
Aš su Pregaine plaunu nuo kokios 12 klasės. Na maždaug 10 metų.... Karts nuo karto kitu paplaunu, kad neprirastų. Bet vsi sugrįžtu. Šiaip mano plaukai silpnoki, tai negaliu skayti - "žiūrėkit kaip Pregaine man plaukus sustiprino, pagražino", bet man patinka. Plaunu kasdien arba kas antra dieną.
Neseniai prikau Yves rocher tą šampūną, kur Jadzka gyrė, labai neblogas, bet man n uo jo greičiau susiriebaluoja, tai vat matyt pregaine ir tinka todėl, kad šiek tiek sausina
Atsakyti
as turiu pregaine! biggrin.gif is pradziu tai jis pristabde slinkima, bet gal jau keli menesiai kaip net ir jis man nebepadeda. g.gif bet turiu pasakyti kad is visu sampunu man jis pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi Patinka Pregaine thumbup.gif Labiau patiko uz Jadzkos giriama Yves Rocher blush2.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Temos autorei siūlyčiau pradžioj bent paprastus kraujo tyrimus pasidaryti, taip pat ir skydliaukės galima g.gif
Nes dabar galima šimtus Lt išleisti visokiom priemonėm, o priežastis, taip ir liks nepašalinta. ohmy.gif
Atsakyti
Sena tema yra ČIA
Atsakyti
gal esat kas nors isbande kapsules RADICAL? kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
Atsimenu pries kokius 5 -6metus vienu metu laaabai slinko plaukai. Net nezinojau ka daryti. Ir slinko, ir pleiskanu atsirado. Mama padovanojo Nivea sampuna ir balzama nuo pleiskanu (sviesiai zydras buteliukas), tai net paciai keista pasidare, kad padejo thumbup.gif

Dabar, kai pastebiu padidejusi slinkima, po ranka turiu Vichy sampuna nuo slinkimo, profilaktiskai panaudoju.
Atsakyti
kazkas baisaus kaip slenka plaukai, vyras sako tuoj liksiu plika sad.gif ka daryti uz ko griebtis, sambunai tikrai nepadeda, bandziau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2006 07 16, 16:53)
kazkas baisaus kaip slenka plaukai, vyras sako tuoj liksiu plika sad.gif ka daryti uz ko griebtis, sambunai tikrai nepadeda, bandziau sad.gif

o pregaine bandei?daug mamu sake kad padejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2006 07 16, 15:53)

Gal reikėtų nueiti į polikliniką ir tyrimus pasidaryti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kisste @ 2006 07 16, 00:48)
gal esat kas nors isbande kapsules RADICAL? kokie atsiliepimai?  g.gif

Man jokio efekto verysad.gif Bandžiau jų šampūną ir ampules.
Atsakyti