Apie plaukų slinkimą galime dar ir čia pasiskaityti
http://www.supermama...?showtopic=9518
labuka,
plaukai slenka nerealiai... nusipirkau Pantogar , vartosiu 3 i diena, po 3 men. bus matyti... jei nepades, vadinas problema kitur, tyrimus reikes darytis. kapsuliu kaina (30 kapsuliu apie 34 Lt, jei perki kelis lapelius is didesnes pakuotes, siaip lyg kaina 30 kapsuliu dezute - 45 Lt; o 90 kapsuliu - 105 Lt) ...nera pigu, bet gelbesiuos, dar prie to naudoti pradejau HENA PLUS alieju HAIRWONDER (naudoti galima ir pašildytą ir šaltą), labai nieko net, mačiau Droge dabar su nuolaida visa HENA PLUS produkcija.
sekmes visom saugant ir gelbejant savo plaukucius
plaukai slenka nerealiai... nusipirkau Pantogar , vartosiu 3 i diena, po 3 men. bus matyti... jei nepades, vadinas problema kitur, tyrimus reikes darytis. kapsuliu kaina (30 kapsuliu apie 34 Lt, jei perki kelis lapelius is didesnes pakuotes, siaip lyg kaina 30 kapsuliu dezute - 45 Lt; o 90 kapsuliu - 105 Lt) ...nera pigu, bet gelbesiuos, dar prie to naudoti pradejau HENA PLUS alieju HAIRWONDER (naudoti galima ir pašildytą ir šaltą), labai nieko net, mačiau Droge dabar su nuolaida visa HENA PLUS produkcija.
sekmes visom saugant ir gelbejant savo plaukucius
QUOTE(anzu @ 2006 09 26, 11:29)
Turiu ir as ta sampuna, dabar ir ampulytes uzsisakiau, kurios skatina plauku augima. Sampuna naudoju apie savaite, tai dar labai kazkokiu rezultatu nepastebejau.
Aš tai dar vitaminus geriu, tai gal čia jie padėjo
QUOTE(lotute @ 2006 09 26, 11:54)
aisku, reiks bandyk Klaipėdoj , o as per pora akrtu isplaunu ta ricinos alieju
Kažkur skaičiau forume, kad nėra Klaipėdoj, bet gal ne taip supratau Sėkmės ieškant
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 09 26, 14:30)
Plaukų augimui naudoju Dzintars aliejuką Man daug labiau patinka nei visokių ricinos ar alyvuogių aliejai nes lengvai išsiplauna. Dar yra ir balzamas Dzintars taip pat skatinantis augimą.
o kur to aliejuko galima nusiprkt, nes aš tai niekur nematau Dzintars kosmetikos
Vakar sarmoj nusipirkau Rene Furturer ampolių, skatinančių augimą, tai reiks pabandyt Sakė konsultantė, kad labai geros, klientai giria, bet toks jos darbas - reklamuot Kainuoja apie 10 litų viena, tai paskaičiavau, kad mėnesiui gausis 80 litų Bet ko dėl savo 5 plaukų nepadarysi
QUOTE(Eglužėlė @ 2006 09 27, 10:41)
o kur to aliejuko galima nusiprkt, nes aš tai niekur nematau Dzintars kosmetikos
Dzintars dabar nuolat matau Maximoje, Kosmadoje taip pat esu mačiusi, dar Droge...
QUOTE(Miaška @ 2006 09 27, 14:46)
Dzintars dabar nuolat matau Maximoje, Kosmadoje taip pat esu mačiusi, dar Droge...
Aš turbūt ne ten žiūriu, nes iš Dzintars matau tik kvepaliukus
Einu ieškot
QUOTE(Eglužėlė @ 2006 09 27, 10:41)
Na kaunietės gali rast Urmo bazėj. O šiaip taip pat ir Droguose galima užtikt
[SIZE=1]
Sampunas skirtas plauku higienai ir gali buti tik pagalbine,profilaktine priemone(kiekvienas turi tam tikra savo paskirti) ir tikrai negali nustoti slinkti plaukai TIK nuo sampuno ,gal pasikeite hormonu veikla ar pakeitei mityba,kazkokia priezastis yra,bet tik ne sampunas
Plaukus skatina augti tam skirtos ampules,dar gali pabandyti TUB"Meta" preparatus,jais prekiauja vaistinese.Tai priemones is yvairiu ekoekstaktu,kurios tikrai veiksmingos ir laiko patikrintos,nes tu augalu pagalba naudojosi dar musu mociutes .
Man irgi l.slinko plaukai,tik as pirkau ir vitaminus,ir ampules,ir sampuna,ir ekstraktu misini,ir spec.balzama-rezultatu patenkinta,nors naudoju dar tik apie 10d.,manau po pilno kurso bus
QUOTE(Eglužėlė @ 2006 09 26, 10:43)
Nežinau, ar man tas Yves Rocher šampūnas taip padėjo, bet vakar plaunant galvą tik kokie 5 plaukai iškrito Ir nebebyra ant drabužių kaip kad anksčiau
Norėjau paklausti, gal žinot kokių priemonių, kad paskatint plaukų augimą tų iškritusių vietoj?
Norėjau paklausti, gal žinot kokių priemonių, kad paskatint plaukų augimą tų iškritusių vietoj?
Sampunas skirtas plauku higienai ir gali buti tik pagalbine,profilaktine priemone(kiekvienas turi tam tikra savo paskirti) ir tikrai negali nustoti slinkti plaukai TIK nuo sampuno ,gal pasikeite hormonu veikla ar pakeitei mityba,kazkokia priezastis yra,bet tik ne sampunas
Plaukus skatina augti tam skirtos ampules,dar gali pabandyti TUB"Meta" preparatus,jais prekiauja vaistinese.Tai priemones is yvairiu ekoekstaktu,kurios tikrai veiksmingos ir laiko patikrintos,nes tu augalu pagalba naudojosi dar musu mociutes .
Man irgi l.slinko plaukai,tik as pirkau ir vitaminus,ir ampules,ir sampuna,ir ekstraktu misini,ir spec.balzama-rezultatu patenkinta,nors naudoju dar tik apie 10d.,manau po pilno kurso bus
QUOTE(izabela @ 2006 09 28, 01:37)
[SIZE=1]
Tai aš ir vitaminus plaukams, nagams ir ragams geriu kokį ketvirtą mėnesį, neseniai silicį pradėjau gert, tai gal ir tas čia įtakos turėjo Nesvarbu, bele neslenka Tik dabar reik augimą stimuliuot, nes plikė šviečia
O tu visas priemones vienos serijos naudoji?
Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2006 09 27, 18:21)
Na kaunietės gali rast Urmo bazėj. O šiaip taip pat ir Droguose galima užtikt
Prie manęs esančiame Droge tai tik dekoratyvinė Dzintars kosmetika Reikia gal iki Vilkpedės bazių pavažiuot, maž ten rasiu
Gal kas esa bande sampuna nuo plauku slinkimo DERMENA?kaip jis, ar veiksmingas?