Negaliu atsidziaugti, savo plaukais, kad jau pagaliau susitvarke Nors dabar man yra nelengvas gyvenimo periodas, bet plaukai neslenka taip kaip anksciau.
Man padejo Belitos serumas ir galvos masazai, kurios pati darau
QUOTE(Lalaa @ 2006 09 25, 19:56)
Negaliu atsidziaugti, savo plaukais, kad jau pagaliau susitvarke Nors dabar man yra nelengvas gyvenimo periodas, bet plaukai neslenka taip kaip anksciau.
Kur to Belitos serumo galima gauti ir kiek kainuoja?
As vis dar niekaip negaliu susitvarkyti su plauku slinkimu
QUOTE(Lalaa @ 2006 09 25, 18:56)
man taippat slenka plaukai, kur to Belitos serumo galima rastipirkti? mazu gal ir man pades
QUOTE(Eglužėlė @ 2006 09 26, 08:43)
Nežinau, ar man tas Yves Rocher šampūnas taip padėjo, bet vakar plaunant galvą tik kokie 5 plaukai iškrito Ir nebebyra ant drabužių kaip kad anksčiau
Norėjau paklausti, gal žinot kokių priemonių, kad paskatint plaukų augimą tų iškritusių vietoj?
Norėjau paklausti, gal žinot kokių priemonių, kad paskatint plaukų augimą tų iškritusių vietoj?
o kiek tas tavo sampunas kainavo, mazu ir man pades
kad plaukai greiciau augtu as naudoju ricinos alieju
QUOTE(lotute @ 2006 09 26, 10:49)
o kiek tas tavo sampunas kainavo, mazu ir man pades
Kainavo 25 litus, pirkau VCUP, ten Yves Rocher parduotuvytė yra
O kaip ta ricinos aliejų naudot? Ant šaknų tept, ar kaip?
QUOTE(Eglužėlė @ 2006 09 26, 09:08)
kaip suprantu tai ta parduotuve Vilniuje randasi
QUOTE(Eglužėlė @ 2006 09 26, 09:08)
istrinu saknis ir min 3 val laikau, po to lendu po dusu
QUOTE(Eglužėlė @ 2006 09 26, 15:08)
Turiu ir as ta sampuna, dabar ir ampulytes uzsisakiau, kurios skatina plauku augima. Sampuna naudoju apie savaite, tai dar labai kazkokiu rezultatu nepastebejau.
QUOTE(anzu @ 2006 09 26, 09:29)
Turiu ir as ta sampuna, dabar ir ampulytes uzsisakiau, kurios skatina plauku augima. Sampuna naudoju apie savaite, tai dar labai kazkokiu rezultatu nepastebejau.
na gal reik siek tiek ilgeliau panaudoti
Belitos seruma pirkau Vilniuje, Vilkpedes bazeje, 300ml ~10lt, daugiau nekur nemaciau
O man ricinos aliejus sunkiai isisplauna mergaites sake, kad reikia dar citrinos sulciu pora lasiuku, tada geriau nusiplauna, bet taip dar ir nebandziau
O man ricinos aliejus sunkiai isisplauna mergaites sake, kad reikia dar citrinos sulciu pora lasiuku, tada geriau nusiplauna, bet taip dar ir nebandziau
QUOTE(Lalaa @ 2006 09 26, 09:51)
Belitos seruma pirkau Vilniuje, Vilkpedes bazeje, 300ml ~10lt, daugiau nekur nemaciau
aisku, reiks bandyk Klaipėdoj , o as per pora akrtu isplaunu ta ricinos alieju
QUOTE(Eglužėlė @ 2006 09 26, 09:43)
Nežinau, ar man tas Yves Rocher šampūnas taip padėjo, bet vakar plaunant galvą tik kokie 5 plaukai iškrito Ir nebebyra ant drabužių kaip kad anksčiau
Plaukų augimui naudoju Dzintars aliejuką Man daug labiau patinka nei visokių ricinos ar alyvuogių aliejai nes lengvai išsiplauna. Dar yra ir balzamas Dzintars taip pat skatinantis augimą.