Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai-2dalis

QUOTE(begike @ 2006 06 12, 19:22)
Skydliaukes sutrikima gali rodyti butent slenkantys plaukai, luzinejantys nagai, dar greitai uzdustama ir pan. Odel dietu reikia buti labai atsargiai  nono.gif Ypac savavalisku...As zinau, ka sakau, nes pati anksciau laikiausi, tai ne tik plaukai slinko, bet ir alpt buvau pradejus... doh.gif  Matai, nelabai zinau ka tau ir patart, kai nebuvus pas gydytoja, neaisku kas ten negerai, bet jau blogiausiu atveju pagerk vitaminus tuos vadinasi atrodo A+E forte(ar kazkas panasaus) blush2.gif  tokioj zalioj dezutej jie.Bet vistiek manau, kad turi labai pasistengti pakliuti pas gydytoja, cia jau rimta kalba ne del grozio, o del sveikatos, nedelsk!
Papildyta:

Dar neblogai butu pagert Magne B6...sirdute sustiprintu ir visa organizma

A ir E vitaminų gali nepakakti, juk jie daugiausia odai tinkami. Be to tai sintetinės kilmės vitaminai ir tik labai gerai išreklamuoti. Kur kas daugiau naudos bus jei kasdien išgersi po stiklinę morkų sulčių su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Plaukai gali slinkti stipriai tuomet, kai organizme stiprus geležies trūkumas. Jei laikeisi vegetarinės dietos - tidelė tikimybė, kad yra būtent geležies ir biotino, folio rūgšties trūkumas. TAip pat plaukams gali trūkti ir Kalcio (ypač jei dar ir nagai skilinėja) . Yra taip, kad jei kalcio trūkumas - tuomet organizmas sunkiai pasisavina kitus mikroelementus (pvz Cinką, magnį ir pan.). Jei jau pirksi vitaminus - pasistenk pirkti natūralios kilmės, tuomet greičiau pastebėsi efektą (dar geriau juos gauti iš maisto produktų) . Siūlyčiau nesivylioti tais, kur rašo plaukams odai ir nagams, ir dar mėnesio kursas kainuoja iki 30 Lt. greičiausia jų pasisavinimas bus tik kokį 10 proc. ir rezultatas pradės matytis tik po kelių mėnesių ir tai tik loterija ar matysis.

Dar nuo plaukų slinkimo man padėjo Cutrin šampūnas ir losijonas stimuliuojantys. Ampulių kiek naudojau - man nepatiko. Nejutau jokio poveikio. Dar plaukučius stiprina jų dažymas Chna žolėmis. Minėjai, kad gyveni nedidmiestyje... tuomet gali plaukučius skalauti dilgėlių nuoviru: stiprina neblogai šaknis, manau, nesunkiai jas rasi.

P.S. Tikrai labai rekomenduočiau apsilankyti pas gydytojus. GAli būti tikrai rimtos ligos požymis.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 06 12, 23:52)
A ir E vitaminų gali nepakakti, juk jie daugiausia odai tinkami. Be to tai sintetinės kilmės vitaminai ir tik labai gerai išreklamuoti. Kur kas daugiau naudos bus jei kasdien išgersi po stiklinę morkų sulčių su šlakeliu alyvuogių aliejaus.  Plaukai gali slinkti stipriai tuomet, kai organizme stiprus geležies trūkumas. Jei laikeisi vegetarinės dietos - tidelė tikimybė, kad yra būtent geležies ir biotino, folio rūgšties trūkumas. TAip pat plaukams gali trūkti ir Kalcio (ypač jei dar ir nagai skilinėja) . Yra taip, kad jei kalcio trūkumas - tuomet organizmas sunkiai pasisavina kitus mikroelementus (pvz Cinką, magnį ir pan.). Jei jau pirksi vitaminus - pasistenk pirkti natūralios kilmės, tuomet greičiau pastebėsi efektą (dar geriau juos gauti iš maisto produktų) . Siūlyčiau nesivylioti tais, kur rašo plaukams odai ir nagams, ir dar mėnesio kursas kainuoja iki 30 Lt. greičiausia jų pasisavinimas bus tik kokį 10 proc. ir rezultatas pradės matytis tik po kelių mėnesių ir tai tik loterija ar matysis.

Dar nuo plaukų slinkimo man padėjo Cutrin šampūnas ir losijonas stimuliuojantys. Ampulių kiek naudojau - man nepatiko. Nejutau jokio poveikio. Dar plaukučius stiprina jų dažymas Chna žolėmis. Minėjai, kad gyveni nedidmiestyje... tuomet gali plaukučius skalauti dilgėlių nuoviru: stiprina neblogai šaknis, manau, nesunkiai jas rasi.

P.S. Tikrai labai rekomenduočiau apsilankyti pas gydytojus. GAli būti tikrai rimtos ligos požymis.

O vitaminai neblogi, gydytojas buvo israses
doctor.gif Ir ampules, kaip jau sakiau, man padejo, jos nera blogos, jei finansai leidzia, as bandziau visokius tepaliukus, viraliukus ir sh.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 06 13, 10:54)
O vitaminai neblogi, gydytojas buvo israses
doctor.gif Ir ampules, kaip jau sakiau, man padejo, jos nera blogos, jei finansai leidzia, as bandziau visokius tepaliukus, viraliukus ir sh.. tongue.gif

O gydytojai išrašinėja tuos vitaminus, už kurios medicinos atstovai daugiau sumoka. Čia daugiau nesiginčysiu, tiesiog patirtis man tai sako. Ir ne vieną kartą įsitikinau. O kad gydytojai gydo simptomus, o ne priežastis - tai faktas.

Jei iškrenta tik keli plaukai - tai darytis rimtus tyrimus nėra būtinybės. pakaks jei patrinsi ampulėm, losijonais, pagersi bele kokių vitaminų ir padės. Tačiau kai plaukų saujos krenta - tikrai tiesiu taikymu darytis normalius medicininius tyrimus, o nepasiskūsti šeimos gydytojai (kuri nieko doro paprastai nepasako). Tikrai išrašys ką nors kad tik greičiau atstotum.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 06 13, 11:25)
O gydytojai išrašinėja tuos vitaminus, už kurios medicinos atstovai daugiau sumoka. Čia daugiau nesiginčysiu, tiesiog patirtis man tai sako. Ir ne vieną kartą įsitikinau. O kad gydytojai gydo simptomus, o ne priežastis - tai faktas.

Jei iškrenta tik keli plaukai - tai darytis rimtus tyrimus nėra būtinybės. pakaks jei patrinsi ampulėm, losijonais, pagersi bele kokių vitaminų ir padės.  Tačiau kai plaukų saujos krenta - tikrai tiesiu taikymu darytis normalius medicininius tyrimus, o nepasiskūsti šeimos gydytojai (kuri nieko doro paprastai nepasako). Tikrai išrašys ką nors kad tik greičiau atstotum.

Tai cia tai taip, jau seniai aisku, kad kuo greiciau atsikabintum, gali prirasyt bile ko, bet autore minejo, kad jei nera galimybes pas gydytoja nuvykt...as rasiau anksciau, manau, kad tai ligos pozymis, arba kaip ji minejo podietines pasekmes... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 06 13, 11:32)
Tai cia tai taip, jau seniai aisku, kad kuo greiciau atsikabintum, gali prirasyt bile ko, bet autore minejo, kad jei nera galimybes pas gydytoja nuvykt...as rasiau anksciau, manau, kad tai ligos pozymis, arba kaip ji minejo podietines pasekmes... doh.gif

Žinai, norint visada įmanoma nuvažiuot pas gydytoją ir pasidaryti tyrimus. Čia man nesubrendimo požymis, kad pasitikima neaišku kiek pagrįstais patasrimais, o nebandymu išaiaiškinti realią padėtį.
http://www.shaping.l...Apie mityba.htm
čia rasit nemažai aprašymų apie vitaminus ir mikroelementus. gal bus kiek nors naudos. Surašyta kokie simptomai esant vienam ar kitam vitaminų trūkumui.
Beje, gali būti, kad šampūnas labai išsausina galvos odą ir reiktų pakeisti į švelnesnį (bent jau man nuo netinkamo šampūno labai slenka plaukučiai cry.gif
Atsakyti
O mane nervina, kad man atsiranda pleiskanos po beveik kiekvieno sampuno, tada panaudoju head&shoulders, isnaikina pleiskanas ir vel griztu prie kito sampuno ir vel atsiranda, nusibodo.Idomu koks svelnus sampunas nesukelia pleiskanu?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 06 13, 11:50)
O mane nervina, kad man atsiranda pleiskanos po beveik kiekvieno sampuno, tada panaudoju head&shoulders, isnaikina pleiskanas ir vel griztu prie kito sampuno ir vel atsiranda, nusibodo.Idomu koks svelnus sampunas nesukelia pleiskanu?? g.gif

Man labai patiko Yves Rocher stimuliuojantis, Cutrin Bio+ irgi skatinantis plaukų augimą, Goldwell suteikiantis purumo ir pan. Bent aš žiūrių į prof. priežiūros priemones. O nuo Head and Sholders man kaip tik atsiranda pleiskanų. Per daug aštrus ir cheminis jis man doh.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 06 13, 12:02)
Man labai patiko Yves Rocher stimuliuojantis, Cutrin Bio+ irgi skatinantis plaukų augimą, Goldwell suteikiantis purumo ir pan.  Bent aš žiūrių į prof. priežiūros priemones.  O nuo Head and Sholders man kaip tik atsiranda pleiskanų. Per daug aštrus ir cheminis jis man doh.gif:

Na taip, jis stiprus ir erzina galvos oda, bet panaudoju kelis kartus, kad nesimatytu pleiskanu, o nuo kitu vel atsiranda... verysad.gif
Atsakyti
na manau prisipirksiu visokiu priemoniu ir pirmai progai pasitaikius dumsiu pas gydytoja........... beje, gal zinote gera gydytoja vln? dekui jums mamytes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 06 13, 10:50)

Pabandyk Pregaine
Atsakyti
QUOTE(ZINIUONE @ 2006 06 13, 23:51)
Pabandyk Pregaine

O jis nuo pleiskanu, kasdieninei prieziurai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZINIUONE @ 2006 06 13, 23:51)
Pabandyk Pregaine

Nieko gero tas Pregaine. Man tik išsausino plaukus ir galvos odą. PAtiko O'Rising su aha rūgštim. Tik brangokas ax.gif
Atsakyti