QUOTE(begike @ 2006 06 12, 19:22)
Skydliaukes sutrikima gali rodyti butent slenkantys plaukai, luzinejantys nagai, dar greitai uzdustama ir pan. Odel dietu reikia buti labai atsargiai Ypac savavalisku...As zinau, ka sakau, nes pati anksciau laikiausi, tai ne tik plaukai slinko, bet ir alpt buvau pradejus... Matai, nelabai zinau ka tau ir patart, kai nebuvus pas gydytoja, neaisku kas ten negerai, bet jau blogiausiu atveju pagerk vitaminus tuos vadinasi atrodo A+E forte(ar kazkas panasaus) tokioj zalioj dezutej jie.Bet vistiek manau, kad turi labai pasistengti pakliuti pas gydytoja, cia jau rimta kalba ne del grozio, o del sveikatos, nedelsk!
Papildyta:
Dar neblogai butu pagert Magne B6...sirdute sustiprintu ir visa organizma
Papildyta:
Dar neblogai butu pagert Magne B6...sirdute sustiprintu ir visa organizma
A ir E vitaminų gali nepakakti, juk jie daugiausia odai tinkami. Be to tai sintetinės kilmės vitaminai ir tik labai gerai išreklamuoti. Kur kas daugiau naudos bus jei kasdien išgersi po stiklinę morkų sulčių su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Plaukai gali slinkti stipriai tuomet, kai organizme stiprus geležies trūkumas. Jei laikeisi vegetarinės dietos - tidelė tikimybė, kad yra būtent geležies ir biotino, folio rūgšties trūkumas. TAip pat plaukams gali trūkti ir Kalcio (ypač jei dar ir nagai skilinėja) . Yra taip, kad jei kalcio trūkumas - tuomet organizmas sunkiai pasisavina kitus mikroelementus (pvz Cinką, magnį ir pan.). Jei jau pirksi vitaminus - pasistenk pirkti natūralios kilmės, tuomet greičiau pastebėsi efektą (dar geriau juos gauti iš maisto produktų) . Siūlyčiau nesivylioti tais, kur rašo plaukams odai ir nagams, ir dar mėnesio kursas kainuoja iki 30 Lt. greičiausia jų pasisavinimas bus tik kokį 10 proc. ir rezultatas pradės matytis tik po kelių mėnesių ir tai tik loterija ar matysis.
Dar nuo plaukų slinkimo man padėjo Cutrin šampūnas ir losijonas stimuliuojantys. Ampulių kiek naudojau - man nepatiko. Nejutau jokio poveikio. Dar plaukučius stiprina jų dažymas Chna žolėmis. Minėjai, kad gyveni nedidmiestyje... tuomet gali plaukučius skalauti dilgėlių nuoviru: stiprina neblogai šaknis, manau, nesunkiai jas rasi.
P.S. Tikrai labai rekomenduočiau apsilankyti pas gydytojus. GAli būti tikrai rimtos ligos požymis.