Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(crumpett @ 2016 03 30, 10:43)
O M1 ir M6 galioja tas pats bilietėlis? Kaip žinoti, kuriose linijose galioja tas pats bilietelis?

tai gaunasi daug ilgiau ir tu 3 autobusais reikia važiuoti? Juose galioja 1 bilietėlis?

Metro bilietas galioja 90 min nuo kelionės pradžios. Su tuo pačiu bilietu galite keisti metro ar RER maršrutus Paryžiuje, bet tik vykstant tik į vieną pusę.

Autobuse bilietas taip pat galioja 90 min.

Autobusas/ metro - NEGALIMA biggrin.gif

Laikas skaičiuojamas pažymėjus bilietą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k**: 30 kovo 2016 - 10:29
QUOTE(crumpett @ 2016 03 30, 10:20)

Ar gerai suprantų šį skelbimą
https://www.homelida...gement/p6668243
kad du kambariai 4 asmenims, bet niekur nerašo, kad jei būsim 2, tai reikės dalintis butu su kitais žmonėmis? Aš suprantu, kad u- tą kainą gaunam visą butą
Papildyta:

Lyg ir visą. Bet geriausia klaust buto savininko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as gal visai kvaila bet koks yra paaiskinimas kodel galima su vienkartiniu bilieteliu vaziuoti tik viena kryptimi? Siemet zadu tik vienkartinius pirkti tai nelabai cia man patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2016 03 30, 10:59)
Na as gal visai kvaila bet koks yra paaiskinimas kodel galima su vienkartiniu bilieteliu vaziuoti tik viena kryptimi?  Siemet zadu tik vienkartinius pirkti tai nelabai cia man patinka biggrin.gif

Paaiškinimo nėra. Yra taisyklė:
one single t+ ticket may not be used for round-trip journeys on the same line or to get off and then back on a bus from the same line.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harienė: 30 kovo 2016 - 11:15
Aciu smile.gif taisykle girdejau..vis delto paaiskinimas persasi jog nori daugiau uzdirbti is turistu. Kitaip gi nera sunku padaryti ta pati bilieteli pirmyn ir atgal ir dar kaip kitaip..svarbu kad tik laikas atitiktu. Nors gal ir sunku is kur gi man zinoti smile.gif)
O kas buves katakombose kas ten per kvapas , tik zemes ar dar koks nors kitas yra nemalonus? Po tiek laiko jau ir neturetu bet ko tik neprisiskaiciau. Ir jeigu noretusi iseiti laukan, ten tik du isejimai?
Atsakyti
QUOTE(Inevitable @ 2016 03 30, 11:48)
Aciu smile.gif taisykle girdejau..vis delto paaiskinimas persasi jog nori daugiau uzdirbti is turistu. Kitaip gi nera sunku padaryti ta pati bilieteli pirmyn ir atgal ir dar kaip kitaip..svarbu kad tik laikas atitiktu. Nors gal ir sunku is kur gi man zinoti smile.gif)
O kas buves katakombose kas ten per kvapas , tik zemes ar dar koks nors kitas yra nemalonus? Po tiek laiko jau ir neturetu bet ko tik neprisiskaiciau.  Ir jeigu noretusi iseiti laukan,  ten tik du isejimai?

bigsmile.gif "Iš principo" round trip įmanoma. Tik neišeinant iš metro/RER...

Apie katakombas čia info praktiškai nepasitaikė. Gal tripadvisor'yje kas konkretaus yra.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(crumpett @ 2016 03 30, 11:20)
Paryžius išvarys iš proto biggrin.gif
Ar gerai suprantų šį skelbimą
https://www.homelida...gement/p6668243
kad du kambariai 4 asmenims, bet niekur nerašo, kad jei būsim 2, tai reikės dalintis butu su kitais žmonėmis? Aš suprantu, kad u- tą kainą gaunam visą butą

Nežinau ar Jums pavyks šį butuką užsakyti, aš 2 kartus bandžiau rezervuotis ir abu kartus man atrašė, kad deja, bet jis užimtas , nors užsakinėjant jį visada rodydavo kaip laisvą. Tai taip ir nesupratau kas ten su tuo butu yra.
Atsakyti
QUOTE(rubineli @ 2016 03 30, 13:59)
Nežinau ar Jums pavyks šį butuką užsakyti, aš 2 kartus bandžiau rezervuotis ir abu kartus man atrašė, kad deja, bet jis užimtas , nors užsakinėjant jį visada rodydavo kaip laisvą. Tai taip ir nesupratau kas ten su tuo butu yra.

Man dar vis neatrašo... Šiaip tai keista, kad toks pigus jis...
Atsakyti
QUOTE(crumpett @ 2016 03 30, 15:03)
Man dar vis neatrašo... Šiaip tai keista, kad toks pigus jis...

Tai ir man irgi keistokai, kad maža kaina, o kambarys labai jaukus pasirodė. Jie dar vieną panašaus tipo nuomoja, tai tas 49 eurai už naktį. Iš aprašymo atrodo, kad čia kaina už 2 kambarius, bet geriau pasiklausti dėl visa pikta.
Atsakyti
QUOTE(rubineli @ 2016 03 30, 14:08)
Tai ir man irgi keistokai, kad maža kaina, o kambarys labai jaukus pasirodė. Jie dar vieną panašaus tipo nuomoja, tai tas 49 eurai už naktį. Iš aprašymo atrodo, kad čia kaina už 2 kambarius, bet geriau pasiklausti dėl visa pikta.

Mačiau ir kitą, panašaus tipo apstatymas.
Galvoju, gal nebesimėtyti ir imti pačią pirmą išsirinktą vietą Suresnes priemiestyje, bet tada toliau važiuoti iki centro, o bet tačiau centre kainos didelės mums...
Atsakyti
QUOTE(crumpett @ 2016 03 30, 14:12)
Galvoju, gal nebesimėtyti ir imti pačią pirmą išsirinktą vietą Suresnes priemiestyje, bet tada toliau važiuoti iki centro, o bet tačiau centre kainos didelės mums...

Jūs dar apie depozitą užklauskit.
Nors ir neaktualu, retsykiais pasidomiu butų nuoma Paryžiuje. - Yra pigių variantų, bet užtat depozito reikalauja 200-400 eu.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(crumpett @ 2016 03 30, 15:12)

Aš asmeniškai nesirinkčiau Suresnes, nes vistik priemiestis, nebus labai patogu važinėti, jei domintų, štai šiame mes buvome apsitoję prieš 3 savaites, labai patiko, kaina ne tokia ir didelė, o ir vieta gera, netoli Triumfo arkos:

https://www.homeaway...?uni_id=2064410
Tiesa, jie ima 200 eurų depozitą. Bet sugrąžina, jei viskas gerai sekančią dieną po išvykimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rubineli: 30 kovo 2016 - 15:41