Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Airisė @ 2016 03 15, 22:07)
Oj, kiek geru cia patarimu prizvejojau. bigsmile.gif Reiks grizt prie senesniu temu dar. smile.gif

Sakykit, o kaip su viesbutiniais pusryciais? Ar apsimoka juos imti? Kaip jus darydavot? unsure.gif

mes tai buta issinuomavom per airbnb.com su virtuve. pigiau nei viesbutis gaunasi ir man asmeniskai labiau patinka, kad daugiau erdves, nesi priristas prie tu pusryciu. prisiperkam prancuzisku batonu, pastetu, suriu, alyvuogiu ir pusryciaujam kada norim ir ka norim biggrin.gif
beveik visada taip keliaujam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 03 15, 22:14)
mes tai buta issinuomavom per airbnb.com su virtuve. pigiau nei viesbutis gaunasi ir man asmeniskai labiau patinka, kad daugiau erdves, nesi priristas prie tu pusryciu. prisiperkam prancuzisku batonu, pastetu, suriu, alyvuogiu ir pusryciaujam kada norim ir ka norim biggrin.gif
beveik visada taip keliaujam mirksiukas.gif

Tikiu, bet mano atveju pasirinkimo jau nebuvo. Labiau apsimokejo imti viesbuti. Todel ir klausiu apie viesbutinius pusrycius. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti ar su T+ 10 bilieteliu carnet'u metro vienu metu gali vaziuoti tik vienas zmogus,ar galima keliems zmonems pazymeti bilietelius?
Atsakyti
QUOTE(Margueritee @ 2016 03 16, 07:05)
Sveiki, norejau paklausti ar su T+ 10 bilieteliu carnet'u metro vienu metu gali vaziuoti tik vienas zmogus,ar galima keliems zmonems pazymeti bilietelius?

Tai 10 atskirų bilietėlių. Nusipirkus carnetą sumokama 27 proc. pigiau nei perkant atskirai pvz. 6+4 bilietus. Tad naudotis galima ne vienam žmogui. 4u.gif
Atsakyti
Mes viesbutyje nevalgem,apacioj buvo prekybos centras ten apsiprekindavom.
Visus kartus taip darem, plius siktu bulkuciu iskarto nusiperki prie rytines kavos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2016 03 16, 13:31)
Mes viesbutyje nevalgem,apacioj buvo prekybos centras ten apsiprekindavom.
Visus kartus taip darem, plius siktu bulkuciu iskarto nusiperki prie rytines kavos wub.gif

Aš supratau ką norėjot pasakyti, bet vis tiek prajuokino: "siktu bulkuciu" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2016 03 16, 13:43)
Aš supratau ką norėjot pasakyti, bet vis tiek prajuokino: "siktu bulkuciu"  lotuliukas.gif

As tai balsu juokiausi lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O is kur kavos gaudavot? Pas mus viesbuty nebus virdulio, tai nebent is kavines kokios imt issinesimui. g.gif O tiesa, kad ten priimta eiti i kavine su savo bandelem? rolleyes.gif
Atsakyti
Toj pačioj bulanžerijoj galima nusipirkt ir bulkučių ir kavos, ir papusryčiaut vietoj smile.gif
Po sunkios darbo dienos labai pralinksmino siktos bulkutės lotuliukas.gif
Atsakyti
O siaube blush2.gif doh.gif iš telefono taip ir gaunasi rašant biggrin.gif
Kadangi pas mus kambari buvo virdulys tai kavos ir cukraus nusipirkom ir liuks nes salia musu tai labai mazais kiekiais kavyte parduodavo, o mum ryte ji kaip narkotikai biggrin.gif
Atsakyti
O kaip ten mieste su tualetais reikalai? Aš tokia prie myžnių, o jei dar vynelio kur pasiurbsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2016 03 16, 21:22)
O kaip ten mieste su tualetais reikalai? Aš tokia prie myžnių, o jei dar vynelio kur pasiurbsiu  biggrin.gif

blogi reikalai biggrin.gif doh.gif
lankytinuose objektuose tai yra. bet siaip mieste, tai reikia paieskot. prie kaviniu beveik visur stovi durininkai, fai kazkaip nelabai mandagu i wc lekt naglai biggrin.gif . eliziejaus laukuose yra keli viesieji wc, bet jie ne visi visada atidaryti doh.gif . metro tuliku nera.
zodziu, laisvai gali visad eit i macdonaldo bei burger king tulikus, eifelio bokste is lauko puses prie vienos arkos yra.dar kai kur yra tokie metaliniai viesieji, bet mazai ju
Atsakyti