Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

na skubat, kam taip skubėt. tiesiog autobusas iki Port Maillot apie 10 pinigų kainuoja... taip kad ne "tik" 20 eurų...
Atsakyti
na skubat, kam taip skubėt. tiesiog autobusas iki Port Maillot apie 10 pinigų kainuoja... taip kad ne "tik" 20 eurų...
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2016 03 11, 09:12)

Autobusas iš Bovė oro uosto iki Porte Maillot Paryžiuje kainuoja 17 eu/asm., perkant kasoje, arba 15,90 eu/asm., perkant internetu. Analogiškai ir atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harienė: 11 kovo 2016 - 11:19
QUOTE(Harienė @ 2016 03 11, 11:19)
Autobusas iš Bovė oro uosto iki Porte Maillot Paryžiuje kainuoja 17 eu/asm., perkant kasoje, arba 15,90 eu/asm., perkant internetu. Analogiškai ir atgal.

As dar pridejau metro bilietuka nuo Paryziaus iki viesbucio 1,40 euro. Sumoje ir gaunasi beveik 20 euru. Todel man atrodo pigiai, ir laiko susitaupo.
Atsakyti
Aa, pabrango tada realiai. Aš pamenu mažiau mokėjusi.
Atsakyti
linkejimai is paryziaus wink.gif

cia jau tikras pavasaris, zydi narcizai, pienes ir saulutes. saules sviecia, giedra.

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 03 12, 12:41)
linkejimai is paryziaus wink.gif

cia jau tikras pavasaris, zydi narcizai, pienes ir saulutes. saules sviecia, giedra.

Kaip ačiū 4u.gif Esam visa širdimi su Jumis wub.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir mes įsigijom bilietikus į meilės miestą wub.gif keliausim liepą, nes kitaip per darbus MB neišeina.... Tai va nežinau dabar nei nuo ko pradėt, nei ko imtis, nes kolkas tik bilietai rankose ir nieko daugiau unsure.gif Pirmą kart keliausim be grupės, palydovo, kitaip sakant nieks nevedžios už rankos ir pirštu neparodys. Teks patiem kapstytis. Guodžiuos tik tuo, kad 9 dienas turėsim kur gyventi, nors nei vietos nei rajono dar nežinau doh.gif
Tai va laukia ilgas ir bauginantis planavimo etapas... unsure.gif Bet tuo pačiu manau jis bus malonus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 03 13, 09:54)
Na pagaliau ir mes įsigijom bilietikus į meilės miestą  wub.gif keliausim liepą, nes kitaip per darbus MB neišeina.... Tai va nežinau dabar nei nuo ko pradėt, nei ko imtis, nes kolkas tik bilietai rankose ir nieko daugiau  unsure.gif  Pirmą kart keliausim be grupės, palydovo, kitaip sakant nieks nevedžios už rankos ir pirštu neparodys. Teks patiem kapstytis. Guodžiuos tik tuo, kad 9 dienas turėsim kur gyventi, nors nei vietos nei rajono dar nežinau  doh.gif
Tai va laukia ilgas ir bauginantis planavimo etapas... unsure.gif Bet tuo pačiu manau jis bus malonus  ax.gif

smile.gif Sėkmės planuojant. Pradėt siūlyčiau nuo temos 1-o psl. 1-os žinutės. mirksiukas.gif Ir pavartyt senesnes (jei turėsit laiko - ir geroookai senesnes) temas, nes gerai paruošti namų darbai - viena pagrindinių sėkmingos kelionės sąlygų.
9 dienos - net pavydu. bigsmile.gif Nors, kai pirmąkart buvom Paryžiuje, irgi tiek turėjom. Ir - neužteko daug kam... doh.gif
Atsakyti
Sveiki.

Prasau jusu pagalbos. Planuojam Paryziu aplankyti balandzio pabaigoje. Tai pirma musu savarankiska kelione, be jokiu gidu, AI, nuvedimu uz rankutes ir pan., todel siek tiek pergyvenu. Ypac del metro. Atrodo viskas taip sudetinga. Gal galetumet kas pagelbeti su nusigavimu is Porte Maillot iki viesbucio? Viesbucio adresas 89 Boulevard de Strasbourg, 75010 Paris, France.
Pagal planuokli matau, kad bus persedimas. Kaip zinot kur eiti? Ar reikia kilti i virsu, ar bus viskas po zeme?
Taip pat, maciau daug neigiamu atsiliepimu apie 10 rajona. Ar tikrai ten taip blogai? unsure.gif
Buciau labai dekinga uz atsakymus. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
šiandien parskridom iš ten. Ten tikrai jau pavasaris, bet šalikų nepamirškit... pavėsiuose ir vakarais šaltoka dar. vyras pyko, kad juodžiai pardavinėja prie eifelio bokštukus, o ne kepures...
šiaip kas negavo bilietų į eifelį, tai sakyčiau baisiai nesigraužkit. Ketvirtadienį vakare atsistojom į eilę su vienu Eifelio mirgėjimu, o kitą mirgėjimą jau matėm kildami į viršų. Tai realiai valanda eilės. kažkaip nebaisiai.

Noterdamo bokštui irgi ~ valandą stovėjom, bet ten stovėjimas vietoj, tai daug šlykštenis buvo...

8-9 ryto ieiti į pačią Noterdamo katedrą visai nėra žmonių.

Versalis nuvylė... sodai kaip sodai, ten šiaip smagu. Bet į rūmus už įėjimą mokėti po 15 eurų mano akimis tikrai neverta... rūmuose per kiniečių minias sunku prasibrauti. Tiesa, šeštadienį ryte eilių prie bilietų jokių nebuvo.

100 proc rekomendacijos viešbučiui http://hotelnotredameparis.com/fr/ lokacija superinė, metro ir rer čia pat. viskas pasiekiama pėstute. Mūsų langas buvo tiesiai į Noterdamo katedrą. Kambarys tikrai simpatiškas, patalynė balta balta.... darbuotojai irgi liuks. atsako į visus klausimus. skėčius paskolina. Tikrai rekomenduoju. 10 balų

Tiesa, dar man bebandant pirkti metro turisto kortelę, užtaikiau ant normalios ir angliškai šnekančios darbuotojos ir ji man įsiūlė vienos dienos bilietukus. 7 eurai už dieną. 1-2 zonos, kurių užtenka visoms paryžiaus centro įžymybėms. Tada pataupai kojas - įšoki į metro ir pavažiuoji kad ir pora sustojimų.

buvau nemokamoj ekskursijoj (pirmam puslapy nuoroda yra). patiko. Tiesa, po ekskursijos kaip ir pakaulija, kad įvertintume vadovo darbą pinigine išraiška, bet neprivalai nieko mokėti.

ir dar pastebėjimas. trečiadienį-penktadienį žmonių buvo normaliai. Šeštadienį minios. niekur praeiti negali...

apibendrinant, miestas tikrai gražus... istorija, architektūra ir visokios legendos ant kiekvieno kampo... bet mano dūšios ten neliko. Ypač šeštadienį, tai norėjosi kuo greičiau iš ten mauti lauk. nepernešu tokių minių. sunkiai įsivaizduoju kas ten darosi kokį šeštadienį gegužės mėn...
Atsakyti
prie to paties. Turiu knygą Savas Paryžius. Galiu parduoti. Jei atvirai, tai mano akimis DK Paryžius vertesnė dėmesio. Bet gal kam labai reikės, kaip ir man reikėjo biggrin.gif
Atsakyti