Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

perskaičiau pora temų, bet kažkaip neužfiksavau, kad kažkas būtų pasigyręs sėkmingai panaudojęs savaitinį bilietą
http://parisbytrain.com/carte-orange/

mūsų atveju jis laaaabai pasiteisintų.... pasigirkit ką...

Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2016 02 07, 23:48)
mes turėjom Navigo Semaine,

QUOTE(MAMICY @ 2016 02 22, 20:27)
perskaičiau pora temų, bet kažkaip neužfiksavau, kad kažkas būtų pasigyręs sėkmingai panaudojęs savaitinį bilietą
http://parisbytrain.com/carte-orange/

mūsų atveju jis laaaabai pasiteisintų.... pasigirkit ką...

Aš naudojau. Carte Orange iš jūsų nuorodos nebegalioja, dabar yra Navigo savaitei, mėnesiui arba metams.
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2016 02 22, 21:05)
Aš naudojau. Carte Orange iš jūsų nuorodos nebegalioja, dabar yra Navigo savaitei, mėnesiui arba metams.

matyt praslydot pro akis... smile.gif

Taip viskas paprasta kaip parašyta? ateinu į bilietų pardavimo vietą, duodu nuotrauką 21,25+5 eurai ir važinėju iki pirmadienio?

Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2016 02 22, 22:01)
matyt praslydot pro akis... smile.gif

Taip viskas paprasta kaip parašyta? ateinu į bilietų pardavimo vietą, duodu nuotrauką 21,25+5 eurai ir važinėju iki pirmadienio?

Taip, būtent taip ir darėm.
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2016 02 22, 23:03)
Taip, būtent taip ir darėm.

kiek suprantu jis galioja nuo pirmadienio iki šeštadienio vakaro ir tinka į Versalį , ar taip ?
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2016 02 23, 17:52)
kiek suprantu jis galioja nuo pirmadienio iki šeštadienio vakaro ir tinka į Versalį , ar taip ?

Nuo pirmadienio 00 val. iki sekmadienio 24 val., lygiai savaitę. Mes į Versalį nevažiavom, bet turėtų tikti, nes rašo, kad tinka visoms zonoms.
Atsakyti
Mes taip pat turėjom Navigo Decouverte smile.gif Ir labai ja džiaugėmės, nes važiuoji kiek nori, pavargsti eiti, šoki į autobusą, pavažiuoji kelias stoteles biggrin.gif Sutaupai ir kojas ir laiką thumbup.gif
Atsakyti
Ar kuri buvot paryziaus katakombose? ax.gif
Atsakyti
ziuriu batobusų kainorašty yra privilege price, kuri taikoma turint navigo korteles. Teisingai suprantu, kad su ta savaitine navigo kortele dar ir batobusas pigiau? ar čia kitokia navigo kortelė?
http://www.batobus.c...tobus-pass.html
Atsakyti
ar aš kažką ne taip darau eifelio bilietų pirkimo procedūroj ar šią savaitę nemačiau jokių papildomų bilietų išmestų?

ieškau kovo 10-12, bet išsvis nemačiau, kad būtų kada atsiradę jokioms kovo dienoms... g.gif
Atsakyti
Ir mes lekiam ilgajam savaitgaliui į Paryžių wub.gif Labai įdomu kokie įspūdžiai laukia, nes esu įsimylėjusi Romą biggrin.gif Bet meilės gali būti įvairios rūšys, manau bigsmile.gif

Bilietus pirkau dar gegužės mėn. Dviems į abi puses kainavo 59 Eur thumbup.gif

Ačiū visiems už pasidalintą informaciją!

QUOTE(MAMICY @ 2016 02 26, 18:55)
ar aš kažką ne taip darau eifelio bilietų pirkimo procedūroj ar šią savaitę nemačiau jokių papildomų bilietų išmestų?

ieškau kovo 10-12, bet išsvis nemačiau, kad būtų kada atsiradę jokioms kovo dienoms...  g.gif

Ir man tas pats g.gif

Beje pastebėjau, kad bookinge, ieškant viešbučio, kompiuteryje ir telefone skirtingai rodo biggrin.gif Kosmosas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babette: 26 vasario 2016 - 19:10
QUOTE(Babette @ 2016 02 26, 19:10)
Ir mes lekiam ilgajam savaitgaliui į Paryžių  wub.gif Labai įdomu kokie įspūdžiai laukia, nes esu įsimylėjusi Romą  biggrin.gif Bet meilės gali būti įvairios rūšys, manau  bigsmile.gif

Bilietus pirkau dar gegužės mėn. Dviems į abi puses kainavo 59 Eur  thumbup.gif

Ačiū visiems už pasidalintą informaciją!
Ir man tas pats  g.gif

Beje pastebėjau, kad bookinge, ieškant viešbučio, kompiuteryje ir telefone skirtingai rodo  biggrin.gif Kosmosas.

O tai ko gero kartu skrisim. Ir gerai, kad ne del zioplumo bilietu negaunu i eifeli smile.gif
Beje, butinai patikrinkit tiesiogini viesbucio www. Gavau geresne kaina nei bookingas siule
Atsakyti