Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Sveikos keliauninkės, labai noriu nupirkti bilietus MB į Paryžių, bet galim vykt tik liepos-rugpjūčio mėnesiais, kolei kas randu liepos pradžiai su mokesciais dviem už 195€ į abi puses (asmeniui 97€ gaunasi), ar čia gera kaina, ar būna geresnių?
Vistik kai pagalvoji vasaros sezonas, kaži ar vėliau bus įmanoma gaut pigiau? g.gif

Aš esu buvusi prieš n metų ten, bet su agentūra, tai nieks nerūpėjo, o dabar pasiplanuotume patys, nes MB gerai anglų k. valdo, tai gal nepražūtume. Tik tokia savarankiška kelionė taip toli būtų pirma gyvenime be agentūrų, gidų ir pan palydų doh.gif Biški ir baimė ima biggrin.gif Bet noras nugali, tai norim ten lėkt baisiausiai... ax.gif
Atsakyti
sveiki paryžiaus žinovai,

truputi pasiklydau. Ar labai sudėtinga iš Lotynų kvartalo pasiekti RER a4 liniją važiuojančią disneilendo kryptimi?

ar pvz 7 metro linija kertasi su chatelet les halles RER stotim? kai suvedu http://www.ratp.fr/ stotelių pavadinimus man rodo ėjimo nuo rer sustojimo iki metro sustojimo 4 min. ar čia jau suskaičiuoja perėjimą iš aukšto į aukštą ar dar reikia eiti miestu 4 minutes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 07 vasario 2016 - 21:57
QUOTE(NORIKA @ 2016 02 07, 16:53)
kolei kas randu liepos pradžiai su mokesciais dviem už 195€ į abi puses (asmeniui 97€ gaunasi), ar čia gera kaina, ar būna geresnių?
Vistik kai pagalvoji vasaros sezonas, kaži ar vėliau bus įmanoma gaut pigiau? g.gif

Mes skridom po Kalėdų, o grįžom po Naujų ir mokėjom tiek pat. Po to, kai nupirkau, vis pasižiūrėdavau, ar ne pigiau tam laikui, ir buvo tik brangiau. O vasara, man atrodo, dar einamesnis metas. Taip kad pirkit, o kai jau nusipirksit, tai nebetikrinkit, kad nesigadintumėt nuotaikos, jei ką biggrin.gif Be to, kai jau turi bilietus, daug maloniau ruoštis, ieškot kur apsistot, žvejot visokią info ir pan.

QUOTE(MAMICY @ 2016 02 07, 21:56)
sveiki paryžiaus žinovai,

truputi pasiklydau. Ar labai sudėtinga iš Lotynų kvartalo pasiekti RER a4 liniją važiuojančią disneilendo kryptimi? 

ar pvz 7 metro linija kertasi su chatelet les halles RER stotim?  kai suvedu http://www.ratp.fr/ stotelių pavadinimus man rodo ėjimo nuo rer sustojimo iki metro sustojimo 4 min. ar čia jau suskaičiuoja perėjimą iš aukšto į aukštą ar dar reikia eiti miestu 4 minutes?

Jos ne visai kertasi, Chatelet ir Chatelet-Les Halles skirtingos stotys, bet į miestą išlipti nereikia, perėjimas po žeme, tik gali būt ilgesnis nei 4 minutės. Mes ėjom priešinga kryptim ir ne į 7, o į 1 liniją, bet aš pasigailėjau, kad einam ne gatve, nuobodu buvo biggrin.gif ėjom gal 7-10 min. Tiesa, mes turėjom Navigo Semaine, jei išlindimas į lauką būtų kainavęs naują bilietuką, tai gal būčiau galvojus kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 02 07, 17:53)
Sveikos keliauninkės, labai noriu nupirkti bilietus MB į Paryžių, bet galim vykt tik liepos-rugpjūčio mėnesiais, kolei kas randu liepos pradžiai su mokesciais dviem už 195€ į abi puses (asmeniui 97€ gaunasi), ar čia gera kaina, ar būna geresnių?

Aš visai neseniai pirkau gegužės mėnesiui - dviem pirmyn ir atgal - 126 EUR (po 63 Eur kiekvienam). Bilietus "žvejojau" kasdien biggrin.gif
Atsakyti
As lapkricio 12d. nupirkau bilietus Vasario 14d. isejo pirmyn atgal 139eur. dviems.
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2016 02 07, 23:48)
Mes skridom po Kalėdų, o grįžom po Naujų ir mokėjom tiek pat. Po to, kai nupirkau, vis pasižiūrėdavau, ar ne pigiau tam laikui, ir buvo tik brangiau. O vasara, man atrodo, dar einamesnis metas. Taip kad pirkit, o kai jau nusipirksit, tai nebetikrinkit, kad nesigadintumėt nuotaikos, jei ką biggrin.gif Be to, kai jau turi bilietus, daug maloniau ruoštis, ieškot kur apsistot, žvejot visokią info ir pan.

Tai gal reik imt g.gif Nes tom dienom kaip tyčia nėra nieko pigiau, o tik gerooookai brangiau.... Kad galėtume gegužę ar balandį skrist, tai būtų per pus pigiau, bet MB darbai ir niekaip neišeina verysad.gif Na ką, geriau biški brangiau, bet tada-kada tikrai reikia. Dar pamąsčiau, kuo arčiau bus vasara, tuo jie brangesni bus, nes paklausa tai augs... g.gif
O apsistot turim kur, draugas butuką centre turi, tai galvos nesukam, mum labiau rūpi kaip nuo aerouosto iki tos vietos nusigaut, kaip ir ką nuveikt ir kaip taškus reikiamus pasiekt kuo patogiau ir pigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 02 08, 11:29)
Tai gal reik imt  g.gif  Nes tom dienom kaip tyčia nėra nieko pigiau, o tik gerooookai brangiau.... Kad galėtume gegužę ar balandį skrist, tai būtų per pus pigiau, bet MB darbai ir niekaip neišeina  verysad.gif  Na ką, geriau biški brangiau, bet tada-kada tikrai reikia. Dar pamąsčiau, kuo arčiau bus vasara, tuo jie brangesni bus, nes paklausa tai augs... g.gif
O apsistot turim kur, draugas butuką centre turi, tai galvos nesukam, mum labiau rūpi kaip nuo aerouosto iki tos vietos nusigaut, kaip ir ką nuveikt ir kaip taškus reikiamus pasiekt kuo patogiau ir pigiau  biggrin.gif

siūlau palaukti 05.19 wizzair gimtadienis visada būdavo vieną perki kitas už dyką
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2016 01 19, 08:29)
Sveiki, mintis užgulė toks kvailas klausimas  biggrin.gif Atvyksim į Paryžių vėlai, apie 23.00 val., ar bus tokiu laiku prie metro galimybė nusipirkti bilietėlių  g.gif
Ačiū

Rekomenduoju tureti monetų, nes mums pernai problema buvo, kad kortelių automatas neėmė, nors išbandėm visas turimas, o cnt turėjom tik vienam talonui... doh.gif tai geri studentai (grižinėjantys iš Vilniaus beje biggrin.gif) padovanojo vieną taloną mums... blush2.gif
Beje, gal kas žinot, kiek laiko tie metro bilietai galioja? jei pirkti prieš metus, kažin tiks dar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2016 02 08, 14:30)
siūlau palaukti 05.19 wizzair gimtadienis visada būdavo vieną perki kitas už dyką

Betgi tiketina, kad sukels kainas ir tas "2 uz 1" bus kaip normaliai uz 2 sumoket. Be to, tokios akcijos daznai buna tik klubo nariams, o kai retai skraidai, neapsimoka tos korteles.
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2016 02 08, 18:11)
Beje, gal kas žinot, kiek laiko tie metro bilietai galioja? jei pirkti prieš metus, kažin tiks dar?  g.gif

Turėtų galioti. Man viena paryžietė patarė praėjus daugiau laiko tiesiog prieiti prie informacijos langelio metro stotyje ir ten, jeigu reikės, bilietus turėtų pakeisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 02 08, 20:15)
Betgi tiketina, kad sukels kainas ir tas "2 uz 1" bus kaip normaliai uz 2 sumoket. Be to, tokios akcijos daznai buna tik klubo nariams, o kai retai skraidai, neapsimoka tos korteles.

Visaip gali būti, bet aš visada prisiperku bilietų būtent tą dieną- kaip perki kelioms kelionėm, tai už klubą apsimoka susimokėti
Atsakyti
QUOTE(neryztinga @ 2016 02 08, 21:34)
Turėtų galioti. Man viena paryžietė patarė praėjus daugiau laiko tiesiog prieiti prie informacijos langelio metro stotyje ir ten, jeigu reikės, bilietus turėtų pakeisti  4u.gif

Jei kalbat prancūziškai, jokios bėdos nebus, bet jei nekalbat, tai jau laimės dalykas. Kaip taisyklė, net ir jaunos bilietų pardavėjos tekalba prancūziškai.
Atsakyti