QUOTE(-lince- @ 2016 01 12, 10:35)
Sveiki,
Vasarį lekiam į Paryžių
. Tai pradėjau dėliotis, žiūrinėtis kur ką pamatyti, nulėkti ir pan., nes ten skrendam pirmą kartą
Labai noriu į Luvrą
.. Ar tokiu metu verta pirkti internetu bilietus ar be problemų ir didelių eilių ten galima vasario mėn. patekti ir taip? Gal kas keliavote tokiu metu?
Žiūriu dabar į traukinių bilietus iš Paryžiaus į Bovę. Gal kas turite patirties ir žinote, ar perkant internetu kaina (14.50 e žmogui) ta pati, kaip ir perkant ten vietoje? Rašo, kad internetu pirktus reikės atsiimti iš bilietų mašinų.
Jei norite, duosiu telefoniuką ir el. adresą gido Paryžiuje, jis rusas, dar kalba angliškai ir prancūziškai, lenkiškai. Jis Jums labai gerai patartų apie Luvrą, netgi gali ir eksursiją pravesti. Beja, pas jį bilietai į Luvrą bene 5 eurais pigiau ir praveda kažkaip per kitą įėjimą, kur nėra eilių. Aš pati nebuvau, draugė planavo eiti, bet aplinkybės jai sutrukdė. Beja, jis dar parūpina bilietų pigiau plaukimui laivu Sena ir ekskursijoms autobusu - Bus Tour bei Grevin'o vaškinių figūrų muziejun. Šias eksursijas išbandėm -
. Tikrai patikimas ir malonus žmogus.
Dėl bilietų priemiesčio traukiniu, tai sakyčiau, nepirkite iš anksto, nes jei pasikeis Jūsų planai, galit prarasti pinigus. O tuo labiau, jei reikia iš bilietų automatų atsiimti, tai teks vistiek pasiaiškint ten vietoje, nes tie automatai pirmą kartą naudojantis (bent jau man) nėra labai lengvai suprantami.
Beja, kai buvau spalio mėn. tai priemiestinių traukinių kainos buvo - 12,80 Eur vienam žmogui į vieną pusę, tad arba dabar pabrango, arba perkant internetu brangiau.