Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Harienė @ 2015 11 06, 12:58)
Ieškant per airbnb.com, pastebėjau tokį dalyką, kad,  jei pigi (sąlyginai) naktis, tai įspūdinga depozito suma. Kita vertus, sausis - saikingai turistinis mėnuo, tad kainos privačiame sektoriuje turėtų būti  kiek žemesnės. Ieškant viešbučių per booking.com tipo svetaines, siūlyčiau retsykiais ištrinti paieškos istoriją.  mirksiukas.gif

Papildyta:

As irgi tai pastebejau, isvis nesu niekad naudojus to airband apie ji suzinojau tik sioj temoj tai man daug kas su juo neaisku ir baisu, kad gali apgaut, tai kazkaip pirmenybe teikiu booking'ui, bet ir jame kas pigesnio viskas uzsakyta, tai as neisivaizduoju kas vasara daros, jei sausi sunku rast kazka normaesnio
Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2015 11 06, 12:30)
As irgi tai pastebejau, isvis nesu niekad naudojus to airband apie ji suzinojau tik sioj temoj tai man daug kas su juo neaisku ir baisu, kad gali apgaut, tai kazkaip pirmenybe teikiu booking'ui, bet ir jame kas pigesnio viskas uzsakyta, tai as neisivaizduoju kas vasara daros, jei sausi sunku rast kazka normaesnio

naudojomės ta sistema Lisabonoje - super suveikė, labai pigu ir gerai buvo, bet tada keliavome 5-iese, tad kaina stipriai mažesnė nei booking-o buvo.

Dar labai gera svetainė - homeaway.co.uk - ne kartą Britanijoj ja pasinaudojome ir toj pačioj Portugalijoj, Algarvėj, kur daug butų priklauso britams.

Šitų svetainių minusas (mano požiūriu), kad nėra atšaukimo nemokamo...
Atsakyti
ir gal galit pakomentuot ar sitas geroj vetoj? https://www.booking....ooking_confpage aciu labai
Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2015 11 06, 14:16)
ir gal galit pakomentuot ar sitas geroj vetoj? https://www.booking....ooking_confpage  aciu labai

Labai geroje, jei Jums kaina tinka.
Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2015 11 06, 14:16)
ir gal galit pakomentuot ar sitas geroj vetoj? https://www.booking....ooking_confpage  aciu labai

Mano nuomone gera vieta smile.gif
Atsakyti
[quote=Nata*,2015 11 06, 12:36]
naudojomės ta sistema Lisabonoje - super suveikė, labai pigu ir gerai buvo, bet tada keliavome 5-iese, tad kaina stipriai mažesnė nei booking-o buvo.

Dar labai gera svetainė - homeaway.co.uk - ne kartą Britanijoj ja pasinaudojome ir toj pačioj Portugalijoj, Algarvėj, kur daug butų priklauso britams.

Šitų svetainių minusas (mano požiūriu), kad nėra atšaukimo nemokamo...
[/quot]

Apie airbnb.com
Iš asmeninės ir draugų patirties su airbnb.com viskas buvo labai gerai. Iš viso esu skaičiusi tik 1 neigiamą patirtį turėjusių žmonių atsiliepimą, bet ir tai buvo force majour (kažkas nutiko butui, ir šeimininkai tiesiog negalėjo į jį įleisti gyventi).
Netiesa, kad negalima atšaukti nemokamai. - Yra įvairūs atšaukimo variantai. Reik tik įdėmiai skaityt sąlygas. Visais atvejais negrįžtamas tik pats airbnb imamas mokestis.
Saugumą garantuoja tai, kad šeimininkui pinigai pervedami tik praėjus 24 h po svečių įsikėlimo į butą. Jei nėra pretenzijų ir pan.

"Stogo" paieškos sistemos yra 1 psl. 1-oje žinutėje (11 "skirtingo kalibro").
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2015 11 06, 13:26)
Apie airbnb.com
Iš asmeninės ir draugų patirties su airbnb.com viskas buvo labai gerai. Iš viso esu skaičiusi tik 1 neigiamą patirtį turėjusių žmonių atsiliepimą, bet ir tai buvo force majour (kažkas nutiko butui, ir šeimininkai tiesiog  negalėjo į jį įleisti gyventi).
Netiesa, kad negalima atšaukti nemokamai. - Yra įvairūs atšaukimo variantai. Reik tik įdėmiai skaityt sąlygas. Visais atvejais negrįžtamas tik pats airbnb imamas mokestis.
Saugumą garantuoja tai, kad šeimininkui pinigai pervedami tik praėjus 24 h po svečių įsikėlimo į butą. Jei nėra pretenzijų ir pan.

"Stogo" paieškos sistemos yra 1 psl. 1-oje žinutėje (11 "skirtingo kalibro").

na tai ką aš ir sakau - nėra nemokamo atšaukimo, nes reikia susimokėti tam tikrą sumą svetainei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata*: 06 lapkričio 2015 - 15:20
QUOTE(k** @ 2015 11 06, 15:20)
Labai geroje, jei Jums kaina tinka.

rezervavau sita, nes rase kad paskutinis numeris beto yra nemokamas atsaukimas tai jei rasiu kanors uz geresne kaina bus galima atsaukt, na siaip esu linkus moket truputi daugiau ir gyvent centre nei kurnors pigiau bet toli ir vistiek leist pinigus uz metro ir t.t.
Atsakyti

Kadangi man neaktualu skrydis į Paryžių, tai buvau labai nusivylusi, kad šitame skyrelyje beveik išimtinai (na bent jau paskutinėje temoje) visi patarimai apie tai, kaip pasiekti tą Beauvais oro uostą...
Išskyrus žinoma, pačią pirmą žinutę, kur daug ir įvairios info thumbup.gif 4u.gif

Visų temų neskaičiau, bet nepamenu, kad būčiau kur užmačiusi tokį sakyčiau labai labai svarbų pastebėjimą, kuris mane pritrenkė Paryžiuje - tai gėrimų kainos baruose ir restoranuose.
Taigi, jei gersite prie baro, kainuos dvigubai ar net trigubai pigiau alus, kava, vaisvandeniai, kokteiliai.
O jei sugalvosite suvalgyti kokią picą prie staliuko, ir išgerti 250 ml alaus, tai tas gėrimuks jums atseis kaip minimum 4,8 euro ir daugiau blink.gif . Prie baro kainuotų 2,8 . Jei labai ištroškote, ir užsimanysite 0,5 l - tai ir visi 7 eurai...

Jei atsisakysite pusryčių viešbutyje, kurie kainuoja nuo 6, vidutiniškai 10, bet lengvai gali kainuoti ir 15, 19 ir daugiau, galvodami, kad kavinukėje-bandelinėje bus fainiau ir pigiau, tai ką aš žinau g.gif .. Už tuos pačius 8 eurus gausite sulčių, kavos ar arbatos, bulkos, kruasaną su sviestu ir džemu. O kai kurie viešbučiai siūlo dar sūrio, ar net virtą kiaušinį už tą pačią kainą. Tad reikia atidžiai perskaityti viešbučio pasiūlymą ir nuspręsti, kur pusryčiausite. Tikrai ne kiekvienam vyrui (o gal ir moteriai) pakanka pusryčiams bandelių...
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2015 11 06, 15:32)
Kadangi man neaktualu skrydis į Paryžių, tai buvau labai nusivylusi, kad šitame skyrelyje beveik išimtinai (na bent jau paskutinėje temoje) visi patarimai apie tai, kaip pasiekti tą Beauvais oro uostą...
Išskyrus žinoma, pačią pirmą žinutę, kur daug ir įvairios info  thumbup.gif  4u.gif

Visų temų neskaičiau, bet nepamenu, kad būčiau kur užmačiusi tokį sakyčiau labai labai svarbų pastebėjimą, kuris mane pritrenkė Paryžiuje - tai gėrimų kainos baruose ir restoranuose.
Taigi, jei gersite prie baro, kainuos dvigubai ar net trigubai pigiau alus, kava, vaisvandeniai, kokteiliai.
O jei sugalvosite suvalgyti kokią picą prie staliuko, ir išgerti 250 ml alaus, tai tas gėrimuks jums atseis kaip minimum 4,8 euro ir daugiau  blink.gif . Prie baro kainuotų 2,8 . Jei labai ištroškote, ir užsimanysite 0,5 l - tai ir visi 7 eurai...

Jei atsisakysite pusryčių viešbutyje, kurie kainuoja nuo 6, vidutiniškai 10, bet lengvai gali kainuoti ir 15, 19 ir daugiau, galvodami, kad kavinukėje-bandelinėje bus fainiau ir pigiau, tai ką aš žinau  g.gif .. Už tuos pačius 8 eurus gausite sulčių, kavos ar arbatos, bulkos, kruasaną su sviestu ir džemu. O kai kurie viešbučiai siūlo dar sūrio, ar net virtą kiaušinį už tą pačią kainą. Tad reikia atidžiai perskaityti viešbučio pasiūlymą ir nuspręsti, kur pusryčiausite. Tikrai ne kiekvienam vyrui (o gal ir moteriai) pakanka pusryčiams bandelių...

Na zinote,man jau ir Lietuvoj brangoka alu bare gerti.... Taigi pilna supermarketu,nusiperki to alaus,isidedi i popierini paketa ar turi vienkartiniu stiklinaiciu ir pa-da-ba-da-ba-da-ba-dam palei upe kur....
Atsakyti

O jei sugalvosite suvalgyti kokią picą prie staliuko, ir išgerti 250 ml alaus, tai tas gėrimuks jums atseis kaip minimum 4,8 euro ir daugiau  blink.gif . Prie baro kainuotų 2,8 . Jei labai ištroškote, ir užsimanysite 0,5 l - tai ir visi 7 eurai...

Ši tema - ne pirma, ir net ne antra, kurios leitmotyvas "kaip suspėti į rytinį reisą iš Bovė". Bent trys paskutinės pilnos diskusijų apie tai. Todėl kartais būnu bjauri boba ir pasiunčiu forumiečius daryti "namų darbų", t.y., skaityti senų temų. smile.gif
Turbūt reiks susisteminti ir bendrą info patalpinti kitos temoms 1-oje žinutėje. - Juk ją Arturas15 ir sugalvojo tam, kad kuo mažiau "terštųsi" nauja tema vis tais pat "budinčiais" klausimais. Iš viso pradedu galvoti, kad bendros info apie Paryžių prasme informatyviausios pačios pirmos temos. Ir paskutiniųjų 1-os žinutės, be abejo. lotuliukas.gif

Apie "progresines" kainas kavinėse tikrai buvo rašyta. - Bent aš pati tikrai 2kart rašiau. Tik tai buvo senokai. Ačiū, Nata, už atkreiptą dėmesį. - Ši info keliaus į kitos temos 1-ą psl. 4u.gif
O su kainom ten išties yra taip, kad, kuo toliau nuo baro, tuo brangiau tenka mokėti. Dar gali "pasisekti" prisėsti prie kokio "ypatingą istoriją turinčio" staliuko. Su nežymia lentele, kad šis buvo kokio nors rašytojo ar dailininko mėgstamiausias. Tuomet pavyks pavalgyt dar brangiau. doh.gif
Atsakyti

Jei atsisakysite pusryčių viešbutyje, kurie kainuoja nuo 6, vidutiniškai 10, bet lengvai gali kainuoti ir 15, 19 ir daugiau, galvodami, kad kavinukėje-bandelinėje bus fainiau ir pigiau, tai ką aš žinau  g.gif .. Už tuos pačius 8 eurus gausite sulčių, kavos ar arbatos, bulkos, kruasaną su sviestu ir džemu. O kai kurie viešbučiai siūlo dar sūrio, ar net virtą kiaušinį už tą pačią kainą. Tad reikia atidžiai perskaityti viešbučio pasiūlymą ir nuspręsti, kur pusryčiausite. Tikrai ne kiekvienam vyrui (o gal ir moteriai) pakanka pusryčiams bandelių...

Va todel ir nusprendeme imti viesbutyje pusrycius. Kainuos 10,5 eur zmogui, bet bus ir desrytes ir suriu ir karsto kazko kaip supratau.
Atsakyti