Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Harienė @ 2015 11 04, 07:08)
biggrin.gif Sėkmingos kelionės ir gerų įspūdžių. Lauksim sugrįžtant.  4u.gif

Tikiuosi, kad ji tokia ir bus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki keliautojai, ruosiuos ir as i si miesta, kadangi ka tik isigijau bilietus tai mane kamuoja milijonas klausimu ir aisku vienas is pagrindiniu ar tikrai su tuo autobusu nepaveluosim i atgalini skrydi kuris kaip zinia 9.05 val. ? Gal rezervuojant viesbuti reiktu rinktis butinai kuri nors rajona ar pan., kad butu arciau, zodziu ga kasnors patars kaip nepaveluot?
Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2015 11 05, 13:49)
Sveiki keliautojai, ruosiuos ir as i si miesta, kadangi ka tik isigijau bilietus tai mane kamuoja milijonas klausimu ir aisku vienas is pagrindiniu ar tikrai su tuo autobusu nepaveluosim i atgalini skrydi kuris kaip zinia 9.05 val. ? Gal rezervuojant viesbuti reiktu rinktis butinai kuri nors rajona ar pan., kad butu arciau, zodziu ga kasnors patars kaip nepaveluot?

Sveika,

Mūsų irgi skrydis 9:05. Jūs pasižiūrėkite (pirmame puslapyje info), kaip nuo jūsų viešbučio nuvykti iki Porte Maillot. Kelintą valandą išvažiuoja metro nuo jūsų viešbučio ir matysite ar spėjate. Mes gyvensime tikrai ne centre ir kiek žiūrėjau spėjam.
Atsakyti
dar turiu klausimėlį. Porte Maillot metro stotelėje būsime 06:09 ryte. Autobusas iš Porte maillot į oro uostą išvažiuoja 06:20.
Ar toli nuo metro iki ten kur išvažiuoja autobusai į orą uostą, spėsime nueiti kažin?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2015 11 05, 15:55)
dar turiu klausimėlį. Porte Maillot metro stotelėje būsime 06:09 ryte. Autobusas iš Porte maillot į oro uostą išvažiuoja 06:20.
Ar toli nuo metro iki ten kur išvažiuoja autobusai į orą uostą, spėsime nueiti kažin?
Ačiū  smile.gif

Netoli. Kad būtų aiškiau ir ramiau su žmogeliuku žemėlapyje pasivaikščiokit. O kada sekantis autobusas išvažiuoja? Man tos 10 min labai mažai, būsit strese.
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2015 11 05, 15:10)
Netoli. Kad būtų aiškiau ir ramiau su žmogeliuku žemėlapyje pasivaikščiokit. O kada sekantis autobusas išvažiuoja? Man tos 10 min labai mažai, būsit strese.

Prieš tai važiuoja jau kažkokie kitokie metro, kaip supratau naktiniai, nes N raidytė yra ir jau kitus nr. rodo, jaučiu reiks anksčiau išvažiuoti.
Atsiprašau už gal kvailą klausimą, kur su tuo žmogeliu galėčiau pavaikščioti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2015 11 05, 16:06)
Prieš tai važiuoja jau kažkokie kitokie metro, kaip supratau naktiniai, nes N raidytė yra ir jau kitus nr. rodo, jaučiu reiks anksčiau išvažiuoti.
Atsiprašau už gal kvailą klausimą, kur su tuo žmogeliu galėčiau pavaikščioti?  blush2.gif

https://www.google.l...6dbfdbdcb996eb9
Lango apačioje (dešinėje) yra žmogeliuko figūrėlė. Imat jį už pakarpos ir perkeliat prie metro stotelės. O paskui su juo prasieinat iki autobusų aikštelės.
Jei esat greitaeigiai ir turėsit iš anksto nusipirkę bilietus, 10 min - pakankamai laiko.
Jei neklystu, busų aikštelė atrodo taip:
https://www.google.lt/maps/@48.8798952,2.28...#33;6m1!1e1

Su N indeksu yra naktiniai autobusai. Ir taip, jie taip pat gali nuvežti iki P.M.

Papildyta:
From 7 September to 25 November 2015, the Louvre – Rivoli station will be closed for renovation. No trains will stop at this station.
Use either the Châtelet or Palais Royal – Musée du Louvre stations.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harienė: 05 lapkričio 2015 - 16:30
QUOTE(Vaka @ 2015 11 05, 15:55)
Ačiū  smile.gif

Mes būtent šituo autobusu ir išvykome iš Porte M. tikrai suspėjome, ir dar labai ilgai laukėme laukimo salėje, sodint į lėktuvą ėmė likus iki pakilimo tik maždaug 20 minučių, o per tuos vartus tai kiek mačiau įleidinėjo vos ne prieš pat skrydį.
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2015 11 05, 16:10)

Mes vykome 1 metro nuo "Hottel de Ville" stotelės, užtrukome tik 20 min.
Svarbiausia, kai išlipsite iš metro Porte M. sekite rodykles, kur eiti, kad išeitumėte į teisingą gatvę, mes pvz išlindom ne į tą gatvę, (dabar pavadinimų nebeatrenku) tolėliau nuo autobusų aikštelės, tai teko kiek paskubėti. Nes ten požeminėje aikštelėje parašyti "Sortie (išėjimas) Aėoroport Beauvais" ir gatvių pavadinimai. Geriausia eiti su srautu, nes paprastai didžioji dalis tų rytinių keleivių ir eina į autobusą vežantį į Beauvais.
Gal kas tiksliau pasakys, į kurią gatvę reikia išeiti, kad kuo trumpesnis atstumas nuo autobuso būtų.
Atsakyti
as dabar jus trukdysiu su visokiais klausimais man iskylanciais, bet esu ziauriai pasimetus gyvenamosios vietos paieskose ir jau beveik gailiuos kam pirkau bilietus, keliaujam sausio men. vadinasi laiko nebe marios likusios, tai ga kas nors apsiims mano kliedesius isvaikyt. Zodziu pirmiausia man reikia persiorentuoti kainose, iki siol savarankiskai keliavom tik po salas tai ten buvo galima rast visokiu papigiai viesbutuku ir t.t. o ieskant paryziui man viskas atrodo per brangu. tai gal gali kasnors ivardint suma kuri butu normali gyvenant normaliam kvartale? Paskaicius senesnes temas susidare ispudis kad geriausia gyvent lotynu kvartale. tai kokia kaina butu reali uz 4 naktis?
Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2015 11 06, 00:33)
as dabar jus trukdysiu su visokiais klausimais man iskylanciais, bet esu ziauriai pasimetus gyvenamosios vietos paieskose ir jau beveik gailiuos kam pirkau bilietus, keliaujam sausio men. vadinasi laiko nebe marios likusios,  tai ga kas nors apsiims mano kliedesius isvaikyt. Zodziu pirmiausia man reikia persiorentuoti kainose, iki siol savarankiskai keliavom tik po salas tai ten buvo galima rast visokiu papigiai viesbutuku ir t.t. o ieskant paryziui man viskas atrodo per brangu. tai gal gali kasnors ivardint suma kuri butu normali gyvenant normaliam kvartale? Paskaicius senesnes temas susidare ispudis kad geriausia gyvent lotynu kvartale. tai kokia kaina butu reali uz 4 naktis?

Mes gyvensime Ibis tinklo viesbutyje 3*, tvarkingas. kaina uz 4 naktis 270 EUR be pusryciu. jei noresim pusryciu dar bus po 10.5 EUR kiekvienam zmogui vienai dienai.
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2015 11 05, 16:24)
https://www.google.l...6dbfdbdcb996eb9
Lango apačioje (dešinėje) yra žmogeliuko figūrėlė. Imat jį už pakarpos ir perkeliat prie metro stotelės. O paskui su juo prasieinat iki autobusų aikštelės.
Jei esat greitaeigiai ir turėsit iš anksto  nusipirkę bilietus, 10 min - pakankamai laiko.
Jei neklystu, busų aikštelė atrodo taip:
https://www.google.lt/maps/@48.8798952,2.28...#33;6m1!1e1

Su N indeksu yra naktiniai autobusai. Ir taip, jie taip pat gali  nuvežti iki P.M.

Papildyta:
From 7 September to 25 November 2015, the Louvre – Rivoli station will be closed for renovation. No trains will stop at this station.
Use either the Châtelet or Palais Royal – Musée du Louvre stations.

Aciu. bandysiu pasivaikscioti, bet jauciu, kad nebutu streso vaziuosime naktiniu metro. O kaina ju idomu tokia pati? jei turesime keliu dienu bilieta, kazin ra tinka naktiniams metro.
Atsakyti