Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Bet su tais sūriais, čia jūs kalbat apie tai, ko į lėktuvo saloną negalima neštis, ar išvis iš Prancūzijos vežt tokių sūrių negalima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carola @ 2015 10 29, 17:51)
Bet su tais sūriais, čia jūs kalbat apie tai, ko į lėktuvo saloną negalima neštis, ar išvis iš Prancūzijos vežt tokių sūrių negalima?  unsure.gif

Gal aš klystu, bet registruotu bagažu galima vežtis tikrai visus sūrius, pataisykite jei aš neteisi. Žinau, kad draugai veža ir sūrį ir vyną ir kitas gėrybes iš Prancūzijos.
Atsakyti
QUOTE(Carola @ 2015 10 29, 16:51)
Bet su tais sūriais, čia jūs kalbat apie tai, ko į lėktuvo saloną negalima neštis, ar išvis iš Prancūzijos vežt tokių sūrių negalima?  unsure.gif

Negalima vežtis rankiniame bagaže. Nors paskui jau, praėjus patikrą, duty free gali pirkti kiek širdis geidžia tuos pačius sūrius, tik kaina žymiai didesnė, nei mieste
Atsakyti
Ačiū atsiliepusioms. smile.gif Na taip ir maniau, tik suglumino ta nuotrauka įdėta, pamaniau gal išvis negalima.
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2015 10 26, 09:08)
Esu ir ne kartą... Teko iš Europcar, teko berods iš Sixt...
Viskas ten normaliai... 4u.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(rubineli @ 2015 10 28, 21:54)

Labai noriu pareklamuoti "Bus Tour" - fantastika ir Paryžių pamatai ir sužinai daug informacijos ir išlipi ten kur nori, o kaina sąlyginai nedidelė.

O kokia kaina blush2.gif
Atsakyti
o gal pamenate, kada išvyksta autobusas į oro uostą, jei tas Wizz airo ankstinis skrydis, tai tikriausiai naktį išvyksta autikas?
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2015 10 30, 10:16)
o gal pamenate, kada išvyksta autobusas į oro uostą, jei tas Wizz airo ankstinis skrydis, tai tikriausiai naktį išvyksta autikas?

Pirmame puslapyje yra nuoroda kur galima nusipirkti bilietus ax.gif
Ten isiveskit data skrydzio ir jum parodys mazdaug kada ir is kur isvaziuoja

http://www.aeroportb...us.php?lang=eng
Atsakyti
QUOTE(Dina2 @ 2015 10 29, 23:38)
Aciu  4u.gif
O  kokia  kaina blush2.gif

Mes nuomojome 1-ai dienai suaugusiam 25 Eurai, bet pirkau iš žmogaus, kuris parduoda kažkaip tuos bilietus, tiksliau kaip jis sakė "voučerius", kaip tarpininkas (turiu jo kontaktus), oficialiai autobuse - 32 Eurai, o vaikui pirkau autobuse - tai mokėjau 16 Eurų, nes nebuvau užsakius per tarpininką iš anksto. Turbūt būtų iš anksto kainavęs apie 10-12 Eur.
Beja, didžiulis "Bus Tour" pliusas, kad kai išlipi norimoje vietoje, gali pasivaikščiot kiek nori ir paskui vėl įsėst į kitą tos firmos autobusą, tęsti kelionę ir taip daugybę kartų, užtenka parodyt tik bilietuką. Dar mums patarė, kad nors ir pirkom "voučerį" vienai konkrečiai dienai, bet jį aktyvuot- įlipt į autiką ir pakeisti į bilietus, galima dieną prieš maždaug po 16 val. tai taip išeitų, kad gali važinėt 1 pilną dieną ir kitos apie 3-4 val. Gaila, kad mes tuo nepasinaudojome, dėl didelio užimtumo.

QUOTE(e.meskine @ 2015 10 30, 10:16)

Iš Porte Maillot stotelės autikai važinėja kas 10 maždaug minučių, nežinau ar mes pakliuvom į pirmą autobusą, bet išvykom apie 6 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rubineli: 30 spalio 2015 - 21:50
Sveiki 4u.gif

Pirmadienį skrendame į Paryžių. Per airbnb rezervavau butą, su šeimininke susirašėme (čia daugiau, nei prieš mėnesį), atsiuntė info su įėjimo kodas, ir kt., bet vakar parašiau jai dar kartelį, ir ji nebeatrašo. Kaip manot, verta sunerimti, ar čia normalu? Pinigus yra nuskaitęs airbnb, kaip supratau, šeimininkei pervestų tik tada, kai mes įsiregistruosime.

Gal kas esat susidūrę su tokiu atveju?
Atsakyti
Sveikutės, paryžietės!
Gal kuri turit ir norėtumėte parduoti "Savas Paryžius" knyga? Labai lauksiu pasiūlymù.
Atsakyti
Na va, jau atrašė man mūsų apartamentų šeimininkė, ir dėl "doormat" paaiškino - tai iš tiesų durų kilimėlis, ir raktą po juo paliks smile.gif Tikriausiai galvojo, su kokiais laukiniais ji čia susirašinėja doh.gif doh.gif
bet man kažkaip buvo sunku patikėti, kad Paryžiaus centre taikomas metodas, kurio pas mus jau ir kaimuose nelabai sutiksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2015 11 03, 15:31)
Na va, jau atrašė man mūsų apartamentų šeimininkė, ir dėl "doormat" paaiškino - tai iš tiesų durų kilimėlis, ir raktą po juo paliks smile.gif Tikriausiai galvojo, su kokiais laukiniais ji čia susirašinėja doh.gif  doh.gif
bet man kažkaip buvo sunku patikėti, kad Paryžiaus centre taikomas metodas, kurio pas mus jau ir kaimuose nelabai sutiksi smile.gif

biggrin.gif Sėkmingos kelionės ir gerų įspūdžių. Lauksim sugrįžtant. 4u.gif
Atsakyti