Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Laba diena smile.gif Tikiu, kad apie tai buvo rašyta, todėl iš anksto atsiprašau už klausimą... Kaip suprantu, į Eifelio viršų (trečią aukštą) galima tik liftu pakilti? O žemyn irgi tuo pačiu liftu nusileidžiama ir tai įskaičiuota į pakilimo kainą?
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2015 10 08, 13:16)
Laba diena smile.gif Tikiu, kad apie tai buvo rašyta, todėl iš anksto atsiprašau už klausimą... Kaip suprantu, į Eifelio viršų (trečią aukštą) galima tik liftu pakilti? O žemyn irgi tuo pačiu liftu nusileidžiama ir tai įskaičiuota į pakilimo kainą?

Taip, įskaičiuota. Net jei ir liptumėte laiptais viršun iki 2 aukšto, nusileisti galima liftu.
Atsakyti
Laba diena smile.gif Gal ir jau rašyta apie tai - atsiprašau, neradau informacijos. Jei perku bilietus Internetu iš Bovė į Port Maillot, būtinai turiu nurodyti, iš kur ar į kur mano skrydis? Lyg ir leidžia pirkti nenurodant g.gif Ar tie bilietai galioja būtent tą visą dieną, ar jei nurodysiu skrydį, bus konkretus laikas? Iš anksto ačiū. Kadangi atskrendam vėlai, norisi sutaupyti laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2015 10 13, 12:11)
Laba diena smile.gif Gal ir jau rašyta apie tai - atsiprašau, neradau informacijos. Jei perku bilietus Internetu iš Bovė į Port Maillot, būtinai turiu nurodyti, iš kur ar į kur mano skrydis? Lyg ir leidžia pirkti nenurodant  g.gif Ar tie bilietai galioja būtent tą visą dieną, ar jei nurodysiu skrydį, bus konkretus laikas? Iš anksto ačiū. Kadangi atskrendam vėlai, norisi sutaupyti laiko smile.gif

Tie bilietai galioja tris mėnesius, galite nusipirkti keliom dienom ankščiau. Nepamenu kaip su tuo laiku ar įrašinėjau jį, bet iš pokalbių Paryžiaus temoje pamenu, kad lyg jis įrašomas tam, kad žinotų kiek reiks autobusų tai dienai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k**: 13 spalio 2015 - 11:41
QUOTE(k** @ 2015 10 13, 11:29)
Tie bilietai galioja tris mėnesius, galite nusipirkti keliom dienom ankščiau. Nepamenu kaip su tuo laiku ar įrašinėjau jį, bet iš pokalbių Paryžiaus temoje pamenu, kad lyg jis įrašomas tam, kad žinotų kiek reiks autobusų tai dienai.

Ačiū, gal tada nurodysiu vis tik laiką smile.gif
Atsakyti
Sveiki...
Grįžau iš puikios kelionės po Paryžių wub.gif norėjau tik padėkoti už čia esančią info, kuri padėjo labai.
Įspūdžiai nuostabūs wub.gif neįmanoma apsakyt nei žodžiais koks tai didingas miestas wub.gif viskas patiko, ne tik pastatai galiūnai, bet nei kiek netrukdė ir krūvos šiukšlių.
Metro pats puikiausias susisiekimas iki bet kokio taško thumbup.gif o aš dar galvojau nuomotis mašiną, būčiau 100 proc prašovusi. Eifelis įspūdingas dieną, visa Paryžiaus panorama kaip ant delno wub.gif kaifavau neišpasakytai...o naktį kai jis visas žiba nėr žodžių efektui apsakyti...o kur dar kiti aplankyti objektai rolleyes.gif
Žodžiu, miestas puikus, šiltas, jaukus ir tiesiog žavingas wub.gif
Tik vienas minusas, kainos tai nerealiai kandžiojasi, palyginus su Lietuvėlė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2015 10 13, 14:00)
Sveiki...
Grįžau iš puikios kelionės po Paryžių  wub.gif  norėjau tik padėkoti už čia esančią info, kuri padėjo labai.
Įspūdžiai nuostabūs  wub.gif  neįmanoma apsakyt nei žodžiais koks tai didingas miestas  wub.gif  viskas patiko

Sveiki įstoję į Paryžiaus mylėtojų klubą wub.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Artėja ir mūsų kelionė į Paryžių wub.gif
Norėjau paklausti, ar kam nors teko susidurti su raktų palikimu "doormat-e"? Nes aš nelabai įsivaizduoju, ar po kilimėliu reiks raktų ieškot, ar čia koks mandresnis įrenginys taip vadinasi. Būsiu dėkinga už pagalbą blondinei 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos keliautojos smile.gif
Ziurineju viesbucius. tik nesusigaudau rajonuose. Ar sis viesbutis pakankamai geroje vietoje. Buciau labai dekinga uz nuomones 4u.gif
http://lt.hotels.com...om-0-children=0
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2015 10 14, 04:37)
Sveikos visos keliautojos smile.gif
Ziurineju viesbucius. tik nesusigaudau rajonuose. Ar sis viesbutis pakankamai geroje vietoje. Buciau labai dekinga uz nuomones  4u.gif

Aš tai labai paprastai sprendžiu apie vietos gerumą - kuo arčiau upės, tuo geriau. O jei dar netoli Site salos - jau visai centras. Tai Jūsų įdėtas viešbutukas man atrodo tolokai- pėstute nelabai pavaikščiosit 4u.gif
Atsakyti
Ar kam teko naudotis kortele Navigo Visiteurs, kur reikia nuotraukyte nusivezti ir gauni kortele. Bet cia tik prancuziskai raso, tai nelabai suprantu kam ir kur ji galioja g.gif
http://www.ratp.fr/e...ois-et-semaine/
mum reiks per kelias zonas vazineti, tai ieskom pigesnio varianto.
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2015 10 13, 14:53)
Sveiki 4u.gif

Artėja  ir mūsų kelionė į Paryžių wub.gif
Norėjau paklausti, ar kam nors teko susidurti su raktų palikimu "doormat-e"? Nes aš nelabai įsivaizduoju, ar po kilimėliu reiks raktų ieškot, ar čia koks mandresnis įrenginys taip vadinasi. Būsiu dėkinga už pagalbą blondinei 4u.gif  biggrin.gif

O jus nesidrovekit perklausti smile.gif
Musu raktad buvo salia duru mazoje dezuteje, reikejo surinkti duota koda ir dezute atsirakino smile.gif
Atsakyti