Sveikos, kokios dienos siuntinukus gaunat? Aš vis laukiu 07.14 dieną išsiųstojo
Sveikos, gal galite parekomenduoti kazka efektyvaus nuo plauku slinkimo
QUOTE(JN @ 2015 08 04, 10:36)
Sveikos, kokios dienos siuntinukus gaunat? Aš vis laukiu 07.14 dieną išsiųstojo
Liepos 13-os gavau liepos 31-ą.
QUOTE(aimute @ 2015 08 04, 11:22)
Sveikos, gal galite parekomenduoti kazka efektyvaus nuo plauku slinkimo
Abu geri:
Plaukų slinkimui suvaldyti
Ką gero žinot spaudimui pakelti?
O koks iherbe geriausias kordicepsas?
Gal kas jau išbandėt/
Gal kas jau išbandėt/
QUOTE(Leja11 @ 2015 08 02, 15:07)
Pas mane siandien jau sesta diena,kaip "Shipment Information Received",niekas nesikeicia nuo pirmos apsipirkimo dienos.Per post.lt irgi nieko nerodo,kaip suprantu dar per anksti.Ir keista si karta negavau i e-pasta zinutes apie apsipirkima.Sekantis pirkimas nusimato paprasciausiu ir pigiausiu Airmail
Tesinys.. po savaites gaunu savo pradingusia zinute,apie padaryta uzsakyma,aisku su kitu issiuntimo laiku ir data Parasau jiems zinute,kad mano siuntinys kaip ir jau turejo buti issiustas pries savaite ir, kad "tracking" nieko nerodo. Tai atsiprase,nes buvo kazkokie sistemos sutrikimai,o del sekimo parase,kad niekas tiesiog netnaujina informacijos apie mano siuntinio buvimo vieta ir mano siuntinys dabar muitineje.Bet idomu per kur jie mato,nes as kiek ziurejau man niekur nieko neranda. Sumoki brangiau,o vistiek nieko nematai ir nezinai.
QUOTE(Maja Di @ 2015 08 04, 11:41)
O šiems papildams ar buvo visai neseniai akcija (prieš kelias savaites) ar ji vis dar tęsiasi? Kažkaip nebeatrenku, ne kaina tai pamažinta, bet ar nebuvo dar pigiau?
QUOTE(Adera777 @ 2015 08 04, 14:31)
O šiems papildams ar buvo visai neseniai akcija (prieš kelias savaites) ar ji vis dar tęsiasi? Kažkaip nebeatrenku, ne kaina tai pamažinta, bet ar nebuvo dar pigiau?
Taip, buvo. Pasibaigė.