Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

QUOTE(ievakata @ 2015 09 13, 20:47)
Pakonsultuokit prasau, jei vienas siuntinukas dar neiisutas, laukia prekes, tai kito neuzsakinet? gali I viena paskui sudet? Ar kiekvienas perkamas krepsiukas atskirai siunciamas? Aciu 4u.gif

Nesudes tikrai.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2015 09 13, 19:47)
Pakonsultuokit prasau, jei vienas siuntinukas dar neiisutas, laukia prekes, tai kito neuzsakinet? gali I viena paskui sudet? Ar kiekvienas perkamas krepsiukas atskirai siunciamas? Aciu 4u.gif

Kiekvieną siunčia atskirai, visada po du užsakinėju kelių minučių skirtumu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 09 11, 18:34)
Dabar tiksliai nepasakysiu,bet labai greit,gerokai greiciau nei po menesio.

gavu 8/27/2015 dienos vieną siuntinuką po 2 sav., o kitą, užsakytą 8/28/2015 gavau šiandien. Abu registruoti buvo atnešti į namus, užsakinėjau su pigesniu siuntimu, lengvus, jokių papildomų neužsakinėtų dovanėlių, reklamų nebuvo.

Dabar gal jau papildomai jokių papildomų neužsakinėtų dovanėlių, reklamų Nededa? Ir visi kaip supratau jau registruoti būna?

Pigusis rankų kremas su gera sudėtim už 0,09 eur nepatiko, tepasi sunkoki , susigeria labai lėtai, reikia ilgai trinti, kvapas nesuper ir gal ... liks gal kojoms sunaudoti.

Patiko pieštukas kojoms va su arbatmedžiu, lengvai tepasi, malonus arbatmedžio kvapas, manau bus patogus naudotis.

Patiko kvapas, patogu naudotis levandu ir t.t. dulksna, o vanilės ir sweet orange dulksna man per saldi pasirodė ax.gif , keliaus išparduotuvėn ar keitimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 14 rugsėjo 2015 - 09:42
QUOTE(saulyte525 @ 2015 09 14, 10:28)

Dabar gal jau papildomai jokių papildomų neužsakinėtų dovanėlių, reklamų Nededa? Ir visi kaip supratau jau registruoti būna?

Kartais įdeda, dabar gavau nežinau kelintą drožtuką, o kitame dildę.

Gal bandėt Andalou-Naturals-Cleansing-Milk-Apricot-Probiotic-Age-Defying- jis kaip suprantu brandesnei odai tinka, kažin ar nusipraustų su juo BB kremas?
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 09 14, 10:28)

Pigusis rankų kremas su gera sudėtim  už 0,09 eur nepatiko, tepasi sunkoki , susigeria labai lėtai, reikia ilgai trinti, kvapas nesuper ir gal ... liks gal kojoms sunaudoti.

Jo labai mažai reikia tepti, žirnio dydžio kiekį, tada normaliai. Bet man irgi jis nepatiko.
Atsakyti
Sveikos, kažkada buvo šnekėta apie lūpų balzamus ax.gif Gal galite priminti koks geriausias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2015 09 14, 14:33)
Sveikos, kažkada buvo šnekėta apie lūpų balzamus ax.gif Gal galite priminti koks geriausias bigsmile.gif

daug apie šį kakavinį kalbėjo:
http://eu.iherb.com/...oz-4-25-g/23303

Išbandžiau ir aš - labai patiko, toks tikras geras šokolado kvapas, nedingo iki galo naudojimo, baigiaujau , bet vėl norėsiu smile.gif

Ir dar šitie man laaabai patinka, ypač dėl formos:
http://eu.iherb.com/hurraw

Iš pigių tai sierra bees faini irgi, bet kad žiūriu, po vieną nebėra pardavime g.gif vis pakuotės 3-4-8...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 14 rugsėjo 2015 - 15:26

O man tie nauji Sierra Bees net labiau negu Hurraw patiko, tamsesnio spalva intensivesne, negu Hurraw Black Cherry, o svesesnis malonu atspalvi duoda ir labai gerai drekina lupas.
Atsakyti

Man labiausiai iš iherbinių patiko Eco lips - drėgnas, ilgai laikosi, mano sausoms lūpoms labai tinka. Išgirtieji Hurraw irgi pusė velnio, bet man forma kaip tik nepatogi schmoll.gif

Dovanų - knygų skirtukas - liniuotė - padidinamasis stiklas bigsmile.gif
Papildyta:
Beje, gavau kažkurios rekomenduotą Out of Africa sviestmedžio sviestą, kurį naudosiu kūdikio užpakaliukui - labai smagi tekstūra thumbup.gif
Atsakyti
Labai norėjau šio kūno šveitiklio va pabandymui, bet out of stock doh.gif Gal dar kokį scrub'ą galite rekomenduoti?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti