Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

QUOTE(raar @ 2015 09 10, 09:58)
nerandu tos nuorodos, kur buo apie arbatčą, kd negalima siųstis daugiau nei 100 ar kazkiek gramų :/

Čia buvo įkelta 4u.gif
QUOTE(elena2015 @ 2015 09 10, 10:42)
kokia dabar yra saugi suma pirkimui?

Iki 22 eurų.
Atsakyti
Vakar padariau tris užsakymus, šiandien vieną atšaukiau ir pakeičiau, dar nė vienas nepradėtas pakuoti g.gif Čia dėl tos akcijos jie taip lėtai sukasi g.gif Pamiršau pasidalinti krepšelio nuoroda, ar dar galima kaip nors ją rasti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 10 rugsėjo 2015 - 12:50
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 09 10, 11:28)
Gal kas galės pakomentuoti dėl Desert essence ir Real techniques?  4u.gif

As siuo metu naudoju ir esu labai patenkinta mangu linija mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokius vitaminus perkate savo mazyliams 4 metuku?Ir imuniteta stiprinancius suaugusiems juk arteja ligu metas?
Atsakyti
Pasiūlykite išbandytą dieninį kremą (+40 m.) riebiai odai
Atsakyti
pasiūlykit vaikiškas putas į vonią smile.gif
Atsakyti
kodel naujai uzsiregistravus netaiko 5dol nuolaida. pries checkout rodo, o nuejus iki galo nuolaidos nebetaiko?
Atsakyti
QUOTE(elena2015 @ 2015 09 10, 17:14)
kodel naujai uzsiregistravus netaiko 5dol nuolaida. pries checkout rodo, o nuejus iki galo nuolaidos nebetaiko?

Ar kortele nauja?
Atsakyti
koks greifrutu ekstraktas geriausias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a_g_n_u_t_e: 10 rugsėjo 2015 - 16:34
Gal kas bandėte Andalou naturals CC kremą? Labai domintų atsiliepimai, nežinau, ar Physician's formula kartoti ar Andalou bandyti.
Atsakyti
merginos rekomenduokit vitamina D vaikams, ir suaugusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Martina* @ 2015 09 10, 18:27)
Gal kas bandėte Andalou naturals CC kremą? Labai domintų atsiliepimai, nežinau, ar Physician's formula kartoti ar Andalou bandyti.

Mane Andalou alergizavo, bet mane dauguma alergizuoja, tai as ne rodiklis turbut smile.gif Taip ir stovi pora kartu pabandytas, nebereikalingas
Atsakyti