Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

QUOTE(Pasaulė @ 2015 09 09, 16:31)
Tai žemiau ir parodyti penki prekių ženklai, kuriems 20% nuolaidą pritaiko krepšy: Super Nutrition, Babo Botanicals etc.

Bet taiko ne tik tiems išvardytiems, pvz., ir Real Techniques. Todėl ir klausiu, nes gal dar kam nors taiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 09 09, 17:35)
Bet taiko ne tik tiems išvardytiems, pvz., ir Real Techniques. Todėl ir klausiu, nes gal dar kam nors taiko ax.gif

Kur tas parasyta, ir as nerandu.
Krepselyje matau, kad man pritaikyta 20% nuolaida ir Physician's formula, giovanni bei Alba Botanica.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 09 09, 14:05)
Bet jau  gavai juos?

gavau, neperseniausiai
Atsakyti
Greiciausiai bus siandien vakare paskelbta nuolaida bath beauty, ta proga naujas krepselis
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 09 09, 14:29)
Ar jums taip buvo, kad negautumėt antro laiško iš Iherb-o užsakius siuntinį? Antras ateina su išsiuntimo patvirtinimu. Acaunte rašo kad išsiųstas rugpjūčio 16 d., bet laiško negavau, siuntinio irgi ax.gif

As irgi 18 d. siuntinio nesulaukiu. Su tom arbatom.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2015 09 09, 20:32)

Su arbatom gavau, gerai siuntinys atrode bigsmile.gif Su plauku dazais negaunu doh.gif

O kokios akcijos bigsmile.gif atspejot, kadvisam Bath & Beauty skyriui bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 09 rugsėjo 2015 - 19:44
Niekaip nepavyksta atsiskaityti su SEB mastercard kortele. Pasikeite adresai ir kortele (paskutini karta pirkau pries 3 metus), ar del to gali man rasyt declined?
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2015 09 09, 20:32)

Aš 18-os dienos su arbatom prieš savaitę gavau, jos buvo daugiau nei 100 gramų biggrin.gif , tik nepažiūrėjau ar svoris ant dėžės buvo parašytas ax.gif . Senesnis, 8-os dienos buvo pastrigęs, bet vakar ir tam lapuką gavau
Ir aš susikroviau naujų nuolaidų krepšelį.
Atsakyti
Merginos, kokį kalcį ir su kuo geriausiai įsisavina, reikia pagyvenusiai damai smile.gif
Atsakyti
sveikos, sos pagalbos, o kiek siuntimas gaunsi, man rodo 5,92??? cia nuo ko jis priklauso??
Subtotal
€17.88
Shipping
€5.92
Tax
€0.00
Reward
€0.00
Order Total
€23.80
Rate and review products!
Your input will enable all of us to make smarter
Atsakyti
QUOTE(raskilaa @ 2015 09 10, 00:54)
kiek siuntimas gaunsi, man rodo 5,92??? cia nuo ko jis priklauso??

Nuo svorio.
Atsakyti
Koki veido prausikli perkat? Normaliai, jautresnei odai, kad ir makiaza kazkiek praustu smile.gif
Taip pat gal kokia kauke patartumet, drekinancia, skaistinancia ar pan.?
Aciu smile.gif
Atsakyti