Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

Sveikutės.

QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 20, 21:10)
Susidek krepsi ir bandyk pirkti.

Pagaliau susikaupiau. Norėjau tik pabandyt, bet pavyko iš pirko karto bigsmile.gif
QUOTE(linamog @ 2015 08 20, 21:12)
Jei yra uzrasas "Electronic use only", tai netinka.

Tiko! thumbup.gif Pasirodo, leidžia iherbas apsipirkti ir su paprasta SEB Visa Electron kortele smile.gif

Tikiuosi, muitinei neužkliūsiu?
Subtotal: €21.71
Shipping: €2.69
Order Total: €24.40

Ir nesuprantu vieno: į meilą atėjo kodas WOW123, o My Accounte yra visai kitas (MPS053) - tai kaip dabar žinot, kuris tikrasis?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 09 08, 20:44)
Skaiciuoti reikia pagal svori, o ne pagal amziu. Vidutini zmogaus svori, sakykim 80 kg. dalinam is jusu vaiko svorio, gaunam x, tada nurodyta lasiuku skaiciu padalinam is x ir gaunam, kiek galima duoti vaikui. O tikrai tokiems maziems buna kirminu g.gif

Man regis, kad vidutiniu žmogaus svoriu laikomas 70 kg svorio. Juk moterys irgi žmonės mirksiukas.gif tad bendrai paėmus tas svoris toks ir gaunasi
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 09, 12:26)
Man regis, kad vidutiniu žmogaus svoriu laikomas 70 kg svorio. Juk moterys irgi žmonės mirksiukas.gif tad bendrai paėmus tas svoris toks ir gaunasi

Taip ir yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 09 09, 11:57)
Tikiuosi, muitinei neužkliūsiu?
Subtotal: €21.71
Shipping: €2.69
Order Total: €24.40

Ir nesuprantu vieno: į meilą atėjo kodas WOW123, o My Accounte yra visai kitas (MPS053) - tai kaip dabar žinot, kuris tikrasis?

Suma gera, kodas tikras iš Accounto

QUOTE(Monteverte @ 2015 09 09, 12:26)

Kadangi prekės iš Amerikos, kažin ar tinka tas mūsų svoris g.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 09 09, 13:10)
Kadangi prekės iš Amerikos, kažin ar tinka tas mūsų svoris g.gif

Aš va čia vakar radau komentarą neblogą su paaiškinimu wink.gif Ten rašo, kad reference svoris suaugusio yra apie 68 kg. Tai reiškia, tinka smile.gif
Atsakyti
Ar jums taip buvo, kad negautumėt antro laiško iš Iherb-o užsakius siuntinį? Antras ateina su išsiuntimo patvirtinimu. Acaunte rašo kad išsiųstas rugpjūčio 16 d., bet laiško negavau, siuntinio irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 09 09, 13:29)
Ar jums taip buvo, kad negautumėt antro laiško iš Iherb-o užsakius siuntinį? Antras ateina su išsiuntimo patvirtinimu. Acaunte rašo kad išsiųstas rugpjūčio 16 d., bet laiško negavau, siuntinio irgi ax.gif

ir man taip buvo su rugpjucio siuntiniais 4u.gif
Atsakyti
Gal uzmatet ka nors su labai didele nuolaida? Kad iki tam tikros sumos surinkti reikia dar..
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2015 09 09, 14:41)
ir man taip buvo su rugpjucio siuntiniais  4u.gif

Bet jau gavai juos?

QUOTE(Shalimar @ 2015 09 09, 14:41)
Gal uzmatet ka nors su labai didele nuolaida? Kad iki tam tikros sumos surinkti reikia dar..

Pėdų kremui 5,39 eur. nuolaidą rašo.
ir ranku kremui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 09 rugsėjo 2015 - 14:09
Sakykit, kuris Desert essence sampunas ir kondicionierius butu tinkamiausias ilgiems ir ploniems plaukams, kuriems reiketu drekinimo ar maitinimo? Svarstau pabandyti kokosini.

Beje, kas turite Real Techniques dideli pudros sepeti, ar jis labai tankus? Ar verta bandyti? Veikiausisi ji naudociau mineralinei pudrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 09 09, 13:10)
Suma gera, kodas tikras iš Accounto

4u.gif

QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 09 09, 15:41)
kas turite Real Techniques dideli pudros sepeti, ar jis labai tankus? Ar verta bandyti?

Neturiu, bet kaip tik šiandien užsisakiau ax.gif

Merginos, dar man vienas neaiškumas blush2.gif
Čia rašo: "Take an additional 20% off iHerb Brands of the Week!" O yra kokia nuoroda? Ar reikia ieškot kaip aklai vištai grūdo? g.gif Mano šiandien pirktoms prekėms kaip tik ir taikė papildomą 20% nuolaidą (būtent tai ir pastūmėjo pagaliau padaryt pirmą užsakymą) thumbup.gif Bet pamačiau tą nuolaidą tik todėl, kad į savo krepšį įlindau.
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 09 09, 16:06)
Merginos, dar man vienas neaiškumas blush2.gif
Čia rašo: "Take an additional 20% off iHerb Brands of the Week!" O yra kokia nuoroda? Ar reikia ieškot kaip aklai vištai grūdo? g.gif Mano šiandien pirktoms prekėms kaip tik ir taikė papildomą 20% nuolaidą (būtent tai ir pastūmėjo pagaliau padaryt pirmą užsakymą) thumbup.gif Bet pamačiau tą nuolaidą tik todėl, kad į savo krepšį įlindau.

Tai žemiau ir parodyti penki prekių ženklai, kuriems 20% nuolaidą pritaiko krepšy: Super Nutrition, Babo Botanicals etc.
Atsakyti