Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

Sveikos,

gal galit ka rekomenduoti is iherb, kas palengvintu atopinio dermatito simptomus? Reiktu 1,7 m. vaikui. Buciau dekinga uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2015 09 08, 14:18)
Gal SEB kortele? Jie blokuoja mokejimus i JAV ir kai kurias kitas salis. Galima jiems paskambinti ir paprasyti nuimti apribojima (24 val, 2 d. ir pan.).

kad ne, swedbankas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 09 08, 14:42)
kad ne, swedbankas  g.gif

Ar registravot saugiuose apsipirkimuose?
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2015 09 08, 13:25)
Sveikos,

gal galit ka rekomenduoti is iherb, kas palengvintu atopinio dermatito simptomus? Reiktu 1,7 m. vaikui. Buciau dekinga uz pagalba.

Kazkada bandeme Aveeno, bet Iherbe jo dar nebuvo, mokejau maziau. Dabar, jei reikia naudojame Salcura, bet perku kitur 250ml http://www.kvepalusa...cura-Zeoderm/21
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 09 08, 13:30)
turi būt kita kortelė, kitas adresas, pavardė, el. paštas - taip, viskas kita.

el pastu tuo paciu neleis net uzsiregistruoti, nes tai yra loginas, kortele ta pacia pirkti neleis, nes prirista prie kito accounto, adresas ir vardas g.,b. tie patys, bet tada suseks daug greiciau accounta ir sujungs, tai nebus naudos is antrojo.

Taip ir galvojau. Bandysiu vyro kortele susikurt kitą acauntą. Bet adresas tai gi tas pats cool.gif
Ačiū už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rovy68 @ 2015 09 08, 14:55)
Taip ir galvojau. Bandysiu vyro kortele susikurt kitą acauntą. Bet adresas tai gi tas pats cool.gif
Ačiū už paaiškinimą  4u.gif

Įsiterpsiu, pasidalindama sava patirtimi, esu padariusi accountą vyro vardu, emailu, kortele, tik adresas namų sutampa. Iš to naujojo accounto esu gavusi jau vieną siuntą, jokių problemų, bent jau kolkas, neiškilo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 09 08, 14:51)
Ar registravot saugiuose apsipirkimuose?

ne unsure.gif o reikia iš naujo registruot, jei vienos kortelės galiojimo laikas pasikeitė ir pasidarai kitą? man pirmą kartą baigiasi galiojimas, tai net nepagalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rovy68 @ 2015 09 08, 14:55)
Ačiū už paaiškinimą  4u.gif

Kai pildysit adresa parasykit gatves pavadinima su zodziu "gatve", pvz.: Klaipedos gatve, o ne Klaipedos g. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 09 08, 16:12)
ne  unsure.gif o reikia iš naujo registruot, jei vienos kortelės galiojimo laikas pasikeitė ir pasidarai kitą? man pirmą kartą baigiasi galiojimas, tai net nepagalvojau  g.gif

Na taip, juk tai visai kita kortelė, tik sąskaita ta pati
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 09 08, 17:12)
ne  unsure.gif o reikia iš naujo registruot, jei vienos kortelės galiojimo laikas pasikeitė ir pasidarai kitą? man pirmą kartą baigiasi galiojimas, tai net nepagalvojau  g.gif

Zinoma, kiekviena nauja reikia registruoti.
Atsakyti
QUOTE(tauskute20 @ 2015 09 08, 10:53)
Sveikos, prašysiu patarimo, gal kuri esate pirkusi ir naudojusi http://www.iherb.com...fl-oz-60-ml/748 ? Kaip dozuoti vaikui 1,7 m ? smile.gif

QUOTE(terteliene @ 2015 09 08, 13:04)
Labukas, reikia pagalbos, nupirkau saviškiui tokįnuo kirminukų, gal žinote, kaip dozuoti trimečiui vaikui?

Skaiciuoti reikia pagal svori, o ne pagal amziu. Vidutini zmogaus svori, sakykim 80 kg. dalinam is jusu vaiko svorio, gaunam x, tada nurodyta lasiuku skaiciu padalinam is x ir gaunam, kiek galima duoti vaikui. O tikrai tokiems maziems buna kirminu g.gif
Atsakyti
labai ačiū už paaiškinimą, registravau kortelę ir jau nusipirkau vaikams kalcio thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti