Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

Labukas 4u.gif
Po atostogu LT gristu i Iherb pirkimus. Viena siuntinuka butiniausiu dalyku jau pasidariau. Dabar laukiau geresniu akciju, bet ziuriu, kad nera, tai reiks dar viena darytis. lotuliukas.gif
Kaip tik klausima Ms. Blondei apie veido tonikus turiu, galvojau Thayers uzsisakineti, gal galetu siuos abu paminetus palyginti, kuris tau labiau patinka, ar abu vienodai. ax.gif
Iki siol naudojau tik Madre Labs, bet dabar kazko kito noriu, pastarojo, su pakuote kazkas negerai buvo tai vis prabegdavo, o vezantis i LT tai dar daugiau prabego doh.gif Tai likucio jau nebesiveziau doh.gif Dar del skutimosi puto is Aubrey, vis noriu pabandyti, bet vietos krepsiuke nelieka, kaip tau jos patinka. mirksiukas.gif
Del sampuno naujo, tai lauksim atsiliepimo kai isbandysi, as gi plauku priemoniu manijake. biggrin.gif Dar Mangu linijos is DE neisbandziau, dar iki jos yra ka pabaigti biggrin.gif
Tik dabar turiu problema, kiekvienas galvos plovimas sampunu yra kosmaras, niekada gyvenime taip nebuvo, ir nebezinau nuo ko ar ka daryti. Zodziu kol plaunu plaukus sampunu jie pasidaro tikras kudvelynas, siurkstus, susivele, plaukus perbraukti su pirstais neimanoma. Vienintelis kas gelbeja tai kondicionierius, ir reikia daug jo pritepti ir laikau po 10min minimum, tai tada bent po plovimo issisukuoti plaukus galima, kaip issiganimo laukiu Earth science kaukes. biggrin.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 07 22, 17:09)
Kurios turit sita Aubrey purskala - ar patenkintos juo? Nes as nelabai ji naudoju, daugiau ant galu retkarciais ir po labai mazai purskiu, o vat siandien sugalvojau per puse plauku ant dregnu uzpurkst (daugiau purskiau, nes ploviau galva be kondicionieriaus ir jokios kitos priemones galam nenaudojau), tai grynai sulipusiais plaukais darbe sedziu doh.gif Na jauciu puse ofiso ne nepastebi to, bet as tai tikrai matau, kad nera purus plaukai nuo puses - svelnus, slidus, bet grynai sulipe sruogelem sad.gif

Galvoju gal koki spec. panaudojima jam imanoma sugalvot? O gal riebiai prisipurkst pries miega ir ryte plaut galva, tai kaip kauke sueitu...  g.gif

As irgi ji turiu, ir jis man plaukus tik suriebaluoja po galvos plovimo isdziuvus plaukams ir praejus vos valandai jausmas lyg galva neplauta, matytis taip baisiai nesimato, bet, tiesa as irgi nemazai purskiu, gal reiks bandyti maziau. Jasmine purskaliukas bet irgi kazkokio vau nebera, gal plaukai jau priprato, nes pastoviai ji naudojau, gal kokius 4buteliukus is eiles. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 07 24, 13:50)
Kaip tik klausima Ms. Blondei apie veido tonikus turiu, galvojau Thayers uzsisakineti, gal galetu siuos abu paminetus palyginti, kuris tau labiau patinka, ar abu vienodai.  ax.gif

As irgi ji turiu, ir jis man plaukus tik suriebaluoja po galvos plovimo isdziuvus plaukams ir praejus vos valandai jausmas lyg galva neplauta, matytis taip baisiai nesimato, bet, tiesa as irgi nemazai purskiu, gal reiks bandyti maziau. Jasmine purskaliukas bet irgi kazkokio vau nebera, gal plaukai jau priprato, nes pastoviai ji naudojau, gal kokius 4buteliukus is eiles.  biggrin.gif

Zinok skirtumo nematau - man rodos tik kiekio/kainos santykis sito geresnis uz Thayers, bet Thayers pliusas daugiau kvapu. Dickinson's tik originalaus kvapo yra ir jis kiek naminuke primena (bent man biggrin.gif ) , bet man netrukdo, o ir jauciasi tik tuo kartu. Esu ir Humphrey's hamameli bandzius, tai irgi i viena eile su visais stoja, jis kelis kvapus turi, bet rodos kainos/kiekio santykis ne pats geriausias.

Pusdieni man visai padoriai plaukai atrode, bet ti i antra dienos puse norejosi namo eit, o ne darbe sedet, nes tik nervas eme, kad nieko negaliu padaryt doh.gif Jauciu iskeliaus i siuksline jis, nes vistiek nelabai ka daro. O vat jazminu siandien tureciau gaut - kaip tik savaitglaiui bus, nes tikrai priduoda blizgesio plaukui thumbup.gif
Atsakyti
Ar matėt, probiotikai su trumpesniu galiojimo terminu ir gliukozaminas thumbup.gif . Ta proga susikroviau krepšelį
krepšelis
Ir siuntimas gaunas tik 2,75 eur bigsmile.gif .
Pasiimiau du siuntinius, abu su mažyčiu žaliai piešiančiu pieštuku dovanų. Ir kam man jie, vaikas sakė jo geresni, iškeliavo į konteinerį su tara blush2.gif .
Atsakyti
Is trumpo galiojimo skyrelio dabar nemazai geriu yra:
-Minami
-New Chapter zuvu taukai
-New Chapter multikai

QUOTE(Maja Di @ 2015 07 24, 22:57)
Pasiimiau du siuntinius, abu su mažyčiu žaliai piešiančiu pieštuku dovanų. Ir kam man jie, vaikas sakė jo geresni, iškeliavo į konteinerį su tara blush2.gif .

Praeitam siuntiny ir as ta zalia piestuka gavau, jau nuluzusiu galu biggrin.gif Kadangi i darba siunciuos, tai dar metos kazkur ant stalo, bet naudojamas tikrai nebus.

O siandien dovanu akiniu valymo servetele ideta - paciai nereikia, bet draugui iduosiu, nes nuolat masinoj isedus pradeda akinius duot, kad nuvalyciau (as visada servetele turiu akiniu dekle) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 24 liepos 2015 - 22:53
O gal žinot, kam skirti tokie keisti daiktai, gavau dovanų net du - balta plokštelė, kurios vidure aštrus kraštelis, tarsi vidinis peiliukas? Sūnus sako, kad jo nuomone čia koksui maišyt biggrin.gif
Atsakyti
Spėju, kad laiškams atidaryti peiliukas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sauramo @ 2015 07 26, 06:06)
Spėju, kad laiškams atidaryti peiliukas:
user posted image

Taip taip biggrin.gif Šitas biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kuri biotina perkat? ar matot efekta? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 07 26, 12:13)
Kuri biotina perkat? ar matot efekta?  g.gif  4u.gif

Pirkau new foods , nelabai maciau "ant" plauku, bet spuogu daug islindo biggrin.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grevilia: 26 liepos 2015 - 11:57
Gal kas bandet vaikiska Margaritos sampuna?
http://www.biok.lt/m...ampunas-vaikams

mano labai megstamas Everydayshea, bet sunkus, tai siuntimas brangus gaunasi doh.gif Gal sakau lietuviskas neblogas.. g.gif
Atsakyti
Beje koks aliejukas tiktu nuvalyti vasko likucius po depiliacijos ir tuo paciu dezinfekuoti? Medetku gal?
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2015 07 26, 12:13)
Kuri biotina perkat? ar matot efekta?  g.gif  4u.gif

Perku http://www.iherb.com...F...=null&ic=10
Efekta pamatau pagerus 3 menesius. Pagreiteja plauku augimas, atsiranda daug mazu antenu biggrin.gif
Atsakyti