Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

T.p. gal Transfactor rinkotės ir galite ant kelio užvesti, kuris iš jų geresnis ir kuo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 20, 10:35)
Jei eurais pirkote, tai nera jokios rizikos, galima pirkti uz 22 eurus. Jei perkate $ ,  tada reikia ziureti  euro ir $ santyki.

O ar nėra taip, kad jei ir perki €, ant dežutės vistiek užrašys $? Tada kai dolerius pagal kursą skaičiuos ir atsiras tą riziką, dėl kurso svyravimo?

be to, man kažkaip Eurais neduoda pirkti, kaž ką rašo, kad kortelėi šitai negalima, ar kaž kas panašiai (American Exspress kortelė)
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2015 08 31, 08:51)
O ar nėra taip, kad jei ir perki €, ant dežutės vistiek užrašys $? Tada kai dolerius pagal kursą skaičiuos ir atsiras tą riziką, dėl kurso svyravimo?

be to, man kažkaip Eurais neduoda pirkti, kaž ką rašo, kad kortelėi šitai negalima, ar kaž kas panašiai (American Exspress kortelė)

Taip, užrašo $, bet muitinei nusiunti sąskaitą, kad mokėjai eurais ir viskas.
Pirkau ir aš iš American exspress, - su ja negalima eurais atsiskaityti.
Papildyta:
QUOTE(raar @ 2015 08 30, 11:35)
Priminkit, kur kažkada aiškinote, kurį kalcį magnį ir dar kažką reikėtų pagerti, kad įsisavintų o ne tai kad nusėstų ant sąnarių.  4u.gif

Ir B vitaminų ką rekomenduotumėte  4u.gif

Atrodo koralinis kalcis turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 30, 08:56)

Gal bandėt šitą kelių spalvų pudrą http://www.iherb.com...r-natural-beige kol paskelbs Everyday Minerals akciją, reikėtų ką nors naujo pabandyti ax.gif

Aš šita pudra labai patenkinta

http://www.iherb.com...I...r=null&ic=2
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 08 30, 10:35)
Priminkit, kur kažkada aiškinote, kurį kalcį magnį ir dar kažką reikėtų pagerti, kad įsisavintų o ne tai kad nusėstų ant sąnarių.  4u.gif

Ir B vitaminų ką rekomenduotumėte  4u.gif

Kalcio dazniausiai ir taip gauname pakankamai, mano vaikas niekad pieno negere, o kalcio visada norma.
Jei jau ji vartojate reikia ir kalio- magnio, o iherbe geriausio varianto nera, pirkau si, bet jame kalio mazoka. Pas mus geriausias variantas pananginas, arba rusiskas Asparkamas.

'' Tyrimai Penn State University ir Johns Hopkins University 1990 metais parodė, kad mergaitėms, kurios vartojo kalcio mažiau rekomenduojamos normos, šis cheminis elementas žymios įtakos kaulų stiprumui neturėjo. Tačiau apklausus mergaites apie jų fizinį aktyvumą, buvo matomas aiškus ryšys tarp fizinių krūvių ir kaulų stiprumo. Fizinių pratimų dėka galima kaulų stiprumą iki 17%. Kuo labiau išvystytas raumenynas, tuo stipresni kaulai. Padidinus raumenų masę 1kg kaulo stirpumas padidėja 2,5%.
Šis tyrimas buvo atliktas su 112 mergaičių, kurių amžius buvo 12 metų. Po dešimtmečio, kai mergaitės tapo dvidešimtmetėmis buvo vėl įvertintas jų sveikatos ir fizinė būklė.
Šio tyrimo metu paaiškėjo, kad pagrindinė kaulinio audinio dalis formuojasi ankstyvame ir viduriniame paauglystės amžiuje. Vėliau kaulinio audinio tankis ir masė mažėja.
Tiriamų mergaičių racione kalcio buvo nuo 500 iki 1800 mg per parą (priimta norma tokiame amžiuje 1300 mg per parą). Taigi jei kalcio ir labai mažai gaunama su maistu, tačiau jo įtaka kaulų stiprumui maža. Jei kalcio maiste yra virš 500 mg/parą, tai esminę įtaką kaulų formavimuisi daro fiziniai pratimai ir ji daug efektingesnė, negu papildomas kalcio vartojimas. Kitaip sakant kalcis be fizinių pratimų į kaulus – nekeliauja.
Kaulai kaip ir raumenys – netreniruojami tampa silpni ir trapūs. Dėl silpnų kaulų kaltas ne kalcio kiekis maiste, bet pakitęs gyvenimo būdas – paaugliai, ypač mergaitės, per mažai užsiima fizine veikla, kurios metu kraujo pH pasislenka į rūgštesnę pusę ir taip sudaro palankenes sąlygas susidaryti kolagenui.''
Cia daugiau apie kalci ir kali http://www.homosanit...askirdami_kalci
Atsakyti
Ieškau kremo paakiams (40 m) . Pasidalinkit atradimais
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 31 rugpjūčio 2015 - 11:06
Sveikos, dėl kalcio - mano homeopatė rekomendavo Santegros OsteoComplex. Brangus, apie 80 lt, ilgiau tempiau kol nusipirkau ir.... per visus 38 metus aš niekada neturėjau tokių nagų kaip dabar. Jie pagaliau pradėjo augti, ir ilgi pabūna smile.gif) Vos išgėrusi buteliuką, pasidariau tyrimus - kalcis netgi viena padala virš normos smile.gif O kiek buvau bandžius visokių papildų, ir pieno produktus labai mėgstu smile.gif

Atsakyti
Eina sau - dėl arbatų akcijinių - tik dabar pamačiau, kad jos beveik negalioja blink.gif O prisisakiau kelis krepšus doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 31, 08:29)
Atrodo koralinis kalcis turėtų būti.

4u.gif aha, man rodos kad šitas...
oho koks čia jo pasirinkimas doh.gif
koraliniai kalciai
Šitas gal nieko - ar jau per duaug visko primixuota?
http://www.iherb.com...20-Tablets/1157

QUOTE(ivetacom @ 2015 08 31, 10:52)
Pas mus geriausias variantas pananginas, arba rusiskas Asparkamas.

''   Tyrimai Penn State University ir

Dėkui už info apie tyrimus - nežinojau.
Pas mus giminiška vėlesniame amžiuje osteoporozė, tai gyd sakė, jau nuo dabar pradėti kaulais rūpintis, kol bėdų dar nėra g.gif Tai ir galvoju, ką čia dabar daryti g.gif
Tikrai pananginas geriausias pasirinkimas? Nes sakė, kad geriau pasisavinami kalio magnio citratai, nei aspartatas.

QUOTE(JN @ 2015 08 31, 11:45)
Sveikos, dėl kalcio - mano homeopatė rekomendavo Santegros OsteoComplex. Brangus, apie 80 lt, ilgiau tempiau kol nusipirkau ir.... per visus 38 metus aš niekada neturėjau tokių nagų kaip dabar. Jie pagaliau pradėjo augti, ir ilgi pabūna smile.gif) Vos išgėrusi buteliuką, pasidariau tyrimus - kalcis netgi viena padala virš normos smile.gif  O kiek buvau bandžius visokių papildų, ir pieno produktus labai mėgstu smile.gif

Čia panašios sudėties randu:
ala osteocomplex
Kažkaip dar man nesinori kol sveika gliukozamino gerti profilaktiškai kartais, cheminis čia vaistas, ar maišau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 31 rugpjūčio 2015 - 12:27
QUOTE(raimaza @ 2015 08 31, 11:24)

Bet šita gal nemaskuoja g.gif ji gal į Egipto žemę panaši?

QUOTE(raar @ 2015 08 31, 13:25)
Kažkaip dar man nesinori kol sveika gliukozamino gerti profilaktiškai kartais, cheminis čia vaistas, ar maišau?  g.gif

necheminis, jo yra sąnarasiuose, kaulų čiulpuose, avižose. Dažniau kokios šaltienos, sultinių išsivirk iš kauliukų ir gal nereikės tablečių gerti.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 31, 14:00)

maskuoja man ax.gif ir nepanaši į egipto žemę schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimaza: 31 rugpjūčio 2015 - 14:09
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 31, 13:00)
necheminis, jo yra sąnarasiuose, kaulų čiulpuose, avižose. Dažniau kokios šaltienos, sultinių išsivirk iš kauliukų ir gal nereikės tablečių gerti.

Tiksliai, kažkada skaičiau, kad želatiną reikia visur dėti, į gėrimus, sriubas.

Dabar paskaitinėjau, tai šitą Great Lakes želatiną rekomenduoja.

Atsakyti