Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

QUOTE(raimaza @ 2015 08 28, 14:39)
Nu man neduoda tų 10 dolcų nors tu ką doh.gif

ir man ne biggrin.gif

krepšas
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2015 08 28, 14:39)
Nu man neduoda tų 10 dolcų nors tu ką doh.gif

Jetus maigiau maigiau gal 10kartų tuos tris aprašytus žingsnius ir po n tojo karto atsirado, ta nuolaida, gal ir Jums payks 4u.gif
Atsakyti
Pirkau ir as, nenorisi prarasti dovanos biggrin.gif krepselis
Atsakyti
Ir man neduoda dovanos, niekaip nerandu kur ką patvirtint, nors sutikčiau su viskuo kad tik juos gaučiau biggrin.gif
Atsakyti
Nu man irgi neduoda rolleyes.gif net accept mygtuko nera , tik cancel doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 28, 15:22)
Nu man irgi neduoda rolleyes.gif net accept mygtuko nera , tik cancel doh.gif

Pas mane irgi tik cancel. Visus 4 accountus dar perbarškinau. Ne visus myli iherbas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 28 rugpjūčio 2015 - 14:25
Pas mane irgi tik Cancel.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 08 28, 15:24)
Pas mane irgi tik cancel. Visus 4 accountus dar perbarškinau. Ne visus myli iherbas lotuliukas.gif

Aš negaunu su vienu, bet tai Jūs su keturiais, tai galima sakyt jau piktybiškai ignoruoja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2015 08 28, 15:28)
Pas mane irgi tik Cancel.

Aš nei cancel nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2015 08 28, 15:30)
Aš negaunu su vienu, bet tai Jūs su keturiais, tai galima sakyt jau piktybiškai ignoruoja  biggrin.gif
Papildyta:

Aš nei cancel nerandu  g.gif

jei kalba apie "priimu taisykles rewards" tai su pelytę žemyn važiuokit, atsiras acsept

O vat toliau ir as niekaip neikertu, neateina man blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas turit greipfurtų sėklų ekstraktą tabletėmis?
GSE tabletės
Kaip jų skonis? Turim tą patį koncentratą lašais, tai sunkiai sekasi su vaikais sugert, o tabletes kad ir Vitamino C mielai suvalgo. Galvoju ir šitų pabandyt tabletes doh.gif
Jei kas išbandėt, prašau pasidalinkiit patirtimi apie tablečių skonį 4u.gif
Atsakyti
MAn su ipadu nedave spaust accept mygtuko, bet isijungus normalu kompa, dave. Ir gavau ta 10$ nuolaida. Bet kadangi as nesusidurus su tais revardsais, susidejus i kpresi, man rodo kaina 26$ su shipingu jau ir 10$ revardsu, nieko neminusuoja. Tai kada minusuos, kai paspausiu place order, ar kaip? Gaunasi, kad muitine vistiek matyt ta 26$ suma, tik man nuskaiciuos maziau nuo kortos? Ar netaip suprantu kazka?
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2015 08 28, 16:49)
jei kalba apie "priimu taisykles rewards" tai su pelytę žemyn važiuokit, atsiras acsept

O vat toliau ir as niekaip neikertu, neateina man  blush2.gif

Atsidarius rewardsų summary? Neįsivaizduoju kur tų taisyklių ieškot blush2.gif
Visai žalia aš šitoj vietoj...
Atsakyti