Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

QUOTE(san @ 2015 08 26, 21:32)
reikia "I agree" kažkokias naujas (?) rewordsų taisykles: jungies į "rewordsus", ten, pvz., norint pažiūrėt summary, iš pradžių paprašo "agree'inti" ir po to iškarto atsiranda 10 pinigų.

Nieko man nerašo, įeinu į summary ir viskas, nėr jokio agree , neduoda su jokiom naujom taisyklėm sutikt, kažką ne taip darau matyt doh.gif .
O kokią naršyklę naudojat? Gal čia šuo pakastas g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 26 rugpjūčio 2015 - 21:04
Gavau ir aš tuos 10 pinigų, priminkit, suma turi būti saugi įskaitant rewards ar be jų?
Beje, kiek laiko galios šie rewards? Laiške vienur rašo, kad offer iki 28d, kitur - kad galioja 180 dienų g.gif
Atsakyti
Kas negavot tai nueikit i elektronini pasta ir susiraskit emaila is iherb, ten viska atlikus (3 nuorodas paspausti reikia) iskart ikrenta 10$, tik iki rytojaus atrodo galioja 4u.gif
Atsakyti
Kada tuos laiskus siunte? As tik kai pirkau gavau laiska su saskaita, bet ten nieko nera. Gal cia gavo tie, kas senai pirko, paskatint nori ax.gif
Atsakyti
Vienam accounte 08-20, kitam 08-21 is abieju perku daug maz vienodai.
Atsakyti
Renkuosi šepetėlį highlighteriui, gal kuri turit ką parekomenduot?

Ir dar, noriu vyrui dezodorantą užsakyt, patarkit kokį? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LabaiTyli: 27 rugpjūčio 2015 - 08:41
QUOTE(Z'etoile @ 2015 08 27, 07:30)
Vienam accounte 08-20, kitam 08-21 is abieju perku daug maz vienodai.

Čia, jaučiu, reikia būti užsiprenumeravus naujienlaiškius? Nes aš gaunu tik užsakymų patvirtinimus ir info, kad užsakymai išsiųsti. Viskas. Ir net nerandu, kur tuos naujienlaiškius užsiprenumeruoti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 08 27, 09:16)
Čia, jaučiu, reikia būti užsiprenumeravus naujienlaiškius? Nes aš gaunu tik užsakymų patvirtinimus ir info, kad užsakymai išsiųsti. Viskas. Ir net nerandu, kur tuos naujienlaiškius užsiprenumeruoti... unsure.gif

spam'e ieškojot?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2015 08 27, 10:23)
spam'e ieškojot?

Spam'ą kiekvieną dieną išvalau, tai tikrai ten nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2015 08 27, 10:23)
spam'e ieškojot?

Visus paštus peržiūrėjau, nei pagrindiniam nė sprame nieko nėra. Teko prisimint tik dėl iherbo sukurtus ir senai nenaudotus emeilus bigsmile.gif . Gal galit pakopint, prisijungtume per jūsų nuorodą.
Aš ir naujienlaiškius vienam accounte užsiprenumeravus.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 08 26, 23:59)
Gavau ir aš tuos 10 pinigų, priminkit, suma turi būti saugi įskaitant rewards ar be jų?
Beje, kiek laiko galios šie rewards? Laiške vienur rašo, kad offer iki 28d, kitur - kad galioja 180 dienų  g.gif

Offeris galioja iki 28 d., o įkritę rewards - 180 dienų 4u.gif
Suveikė visuose trijuose accountuose, nors realiai perku tik iš vieno, iš kitų gal 3-5 kartus pirkta.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 08 26, 17:22)
Bet ji virš 100 gramų, aš dabar drebu laukdama tos pakeliais, kur už 150 gramų papirkau, dabar 99 gamus sveriančią pirkau ax.gif .
Kažin už ką tuos apdovanojimus davė g.gif , aš, rodos, iš dviejų accountų nemažai perku , o iš kitų dviejų  paskutinį kart gal prieš metus pirkau (po 2-3 katus), bet nė vienam nėra nieko verysad.gif , nemyli jie manęs, nors aš tvarkinga, niekad nepasigedau nė vieno siuntinio, nereikalavau kompensacijų ax.gif .

Turbut kazka esu praleidusi pro ausis - ar yra kazkokie apribojimai arbatu siuntimui? 4u.gif
Atsakyti