Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 26, 09:55)
Uz ka dalina? Man nieko nedave g.gif Arbatos megineliu nebeduoda kiek nori pirktis smile.gif

Nezinau uz ka,bet gavau net ant dveju accountu po 10$
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 08 26, 11:15)

Turiu 4 accountus, dabar naudojuos tik dviem, nes tik dvi korteles turiu, tai dabar per visus peržiūrėjau, nė vienam nedavė jokių dovanų ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinot kodel man siandien neleido is iherb nupirkt. Atmete kreditine, nors ir pinigu saskaitoj yra, ir duomenis teisingus suvedziau. nelabai isivaizduoju kas cia nutiko. Gal kam teko su to susidurt? Aciu uz atsakyma:)
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 08 26, 11:15)

O kokioje jie formoje, kaip rewardsai ar nuolaida kazkokia?
Papildyta:
QUOTE(kete @ 2015 08 26, 11:45)
Sveikos, gal zinot kodel man siandien neleido is iherb nupirkt. Atmete kreditine, nors ir pinigu saskaitoj yra, ir duomenis teisingus suvedziau. nelabai isivaizduoju kas cia nutiko. Gal kam teko su to susidurt? Aciu uz atsakyma:)

Pirma karta is sios kreditines perki? Jei pirma karta, tai bent jau Swedbanko reikia saugiuose pirkimuose uzregistruoti.
Atsakyti
Pirkau rankų kremą už 10 centų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 26, 10:57)
Papildyta:
Pirma karta is sios kreditines perki? Jei pirma karta, tai bent jau Swedbanko reikia saugiuose pirkimuose uzregistruoti.

Tai kad jau esu pirkus is sitos kreditines. gal siaip kas pastrigo.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 26, 10:57)

Raso Other Income i galioja iki 28 dienos
Atsakyti
Davė ir man tuos 10$ prieš kelias dienas. Tai buvau pagriebus Acure veido kremą už apytiksliai 70 eurinių centų.. biggrin.gif
Atsakyti
Čia rašo rewarduose prie other income, ar krepšelyje prie visų sumų shipping, total, subtotal... ?

Na va - beliko tik Premium meilinimas su trackinimu - paprasto ir nebėra smile.gif

Ir aš arbatų nuolaidų proga krepšelį susikroviau bigsmile.gif
krepšiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 26 rugpjūčio 2015 - 15:40
QUOTE(raar @ 2015 08 26, 15:40)
Čia rašo rewarduose prie other income, ar krepšelyje prie visų sumų shipping, total, subtotal... ?
Na va - beliko tik Premium meilinimas su trackinimu - paprasto ir nebėra smile.gif
Ir aš arbatų nuolaidų proga krepšelį susikroviau  bigsmile.gif
krepšiukas

Rewarduose ir krepselyje kaip rewards.
Arbatos neblogas trialsas, tikiuosi bus ilgai ir galesime visas paragauti. Mano pirma bus sita be kofeino
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 08 26, 18:43)
Rewarduose ir krepselyje kaip rewards.
Arbatos neblogas trialsas, tikiuosi bus ilgai ir galesime visas paragauti. Mano pirma bus sita be kofeino

Bet ji virš 100 gramų, aš dabar drebu laukdama tos pakeliais, kur už 150 gramų papirkau, dabar 99 gamus sveriančią pirkau ax.gif .
Kažin už ką tuos apdovanojimus davė g.gif , aš, rodos, iš dviejų accountų nemažai perku , o iš kitų dviejų paskutinį kart gal prieš metus pirkau (po 2-3 katus), bet nė vienam nėra nieko verysad.gif , nemyli jie manęs, nors aš tvarkinga, niekad nepasigedau nė vieno siuntinio, nereikalavau kompensacijų ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 08 26, 18:22)
Bet ji virš 100 gramų, aš dabar drebu laukdama tos pakeliais, kur už 150 gramų papirkau, dabar 99 gamus sveriančią pirkau ax.gif .
Kažin už ką tuos apdovanojimus davė g.gif , aš, rodos, iš dviejų accountų nemažai perku , o iš kitų dviejų  paskutinį kart gal prieš metus pirkau (po 2-3 katus), bet nė vienam nėra nieko verysad.gif , nemyli jie manęs, nors aš tvarkinga, niekad nepasigedau nė vieno siuntinio, nereikalavau kompensacijų ax.gif .

reikia "I agree" kažkokias naujas (?) rewordsų taisykles: jungies į "rewordsus", ten, pvz., norint pažiūrėt summary, iš pradžių paprašo "agree'inti" ir po to iškarto atsiranda 10 pinigų.
Atsakyti