Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

QUOTE(murashke @ 2015 08 24, 14:31)
taip noretusi ta nauja acure organics sampuna isbandyti, bet nera gi gyvates, kol akcija dar galioja biggrin.gif
http://www.iherb.com...oz-235-ml/64417  4u.gif

Tai kad yra 4u.gif 9 likę.
Atsakyti
sveikos,
norejau paklausti apie Man'n tale produktus, ar yra bandziusiu? Forumuose nemazai geru atsiliepimu,bet kiek ziuriu sudetis tai ju neblizga,ypac tu originalios serijos g.gif
o kaip su ta zaliaja,ar bandet ka? g.gif
user posted image

ir gal kam reikia naktinio kremo su hialurono?Parsiunciau mamai du vnt., bet net pirmo neatidare, tai bent viena noreciau parduoti,atsiliepimai labai neblogi apie ji 4u.gif
user posted image
derma e naktinis kremas su hialuronu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 25 rugpjūčio 2015 - 13:20
QUOTE(illuminated @ 2015 08 25, 14:08)

taip, vakar atsirado, kai padejavau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, niu paaiškinkit prašau-deduosi į krepšį Doctor's Best, bet krepšelyje nerodo tų 15proc. nuolaidos g.gif Kodėl? Bijau, kad tuoj baigsis akcija (ryt), o man reik ne vieno produkto, norėtųsi gauti nuolaidą unsure.gif

>>>raar, prasitrink pašto dėžę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2015 08 25, 21:07)

pardon blush2.gif parašiau jau smile.gif
neduoda dėl to, kad ten visai ne penkiolikos akcija, o rašo, kad sumažino kainas tiems gamintojams net iki 15 procentų. Surask dabar ta preke, kuriai defaultine kaina tiek sumazino is visos gausybes, tikrai ne reikalingiausiai turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 08 25, 22:06)
pardon  blush2.gif parašiau jau smile.gif
neduoda dėl to, kad ten visai ne penkiolikos akcija, o rašo, kad sumažino kainas tiems gamintojams net iki 15 procentų. Surask dabar ta preke, kuriai defaultine kaina tiek sumazino is visos gausybes, tikrai ne reikalingiausiai turbut biggrin.gif

Ach šit kaip mat cool.gif Niu aišku, tiesiog dėsiuos ko reikia ir tikėsiu, kad su nuoalida IKI 15proc. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2015 08 25, 22:06)
pardon  blush2.gif parašiau jau smile.gif

O atsakymo vėl neįmanoma tau persiųst cool.gif Trink laukas tas nereikalingas žinutes nail.gif
Atsakyti
Bet kaip lėtai siunčia g.gif Po 3 parų tik doh.gif Nors nei prie vienos prekės nebuvo kad laukia papildymo... Gal lipukų registruotam siuntimui pritrūko biggrin.gif

QUOTE(Hippie @ 2015 08 25, 22:59)

Ištinta pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 26 rugpjūčio 2015 - 09:11
Iherb vel dalina po 10 eur , ta proga naujas krepselis
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 08 26, 10:35)
Iherb vel dalina po 10 eur , ta proga naujas krepselis

Uz ka dalina? Man nieko nedave g.gif Arbatos megineliu nebeduoda kiek nori pirktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 08 25, 14:08)

Viena karta isidejau i krepsi, bet paciame krepsyje rase out of stock, kita karta neleido isideti visai. kaip ir rosehip oil.
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 26, 10:55)
Arbatos megineliu nebeduoda kiek nori pirktis smile.gif

Vakar dar nusipirkau, leido tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 26, 10:55)
Uz ka dalina? Man nieko nedave g.gif Arbatos megineliu nebeduoda kiek nori pirktis smile.gif

Man irgi neduoda, arbatos vakar dar buvau prisidėjus, jau šiandien kaina pakilo, nespėjau nusipirkt, užtat iš trialų įsidėjau popigiaja, krepšelis
Atsakyti