Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

QUOTE(Abuelita @ 2015 08 20, 19:07)
Oi, tai būtų labai liūdna, jeigu galima atsiskaityti tik kreditine sad.gif
Merginos, kas tiksliai žinote, pasakykite, ar priima tik kreditines? 4u.gif

O kaip ir kur jį naudojate? Nusipirkt tai nusipirkau, o kur naudoti, tai ir nežinau  doh.gif  blush2.gif biggrin.gif

Kad leidžia pirkti su SEB Mylimiausia, tai tikrai, tinka ir internetiniams pirkimams skirtos, o dėl Visa Electron - nežinau, gal parašys, kas žino.

Plaukų kaukei, kūnui po dušo, dantims skalauti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 08 20, 19:11)
dėl Visa Electron - nežinau, gal parašys, kas žino.

Ačiū, laukiu ax.gif

QUOTE(Pasaulė @ 2015 08 20, 19:11)
Plaukų kaukei, kūnui po dušo, dantims skalauti... biggrin.gif

Neparašiau doh.gif, turėjau minty "valgymą" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 08 20, 19:27)

Maistui nenaudoju, tik dantų skalavimui, tai žinau, kad skanus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 08 20, 19:27)
Ačiū, laukiu ax.gif

Tik kreditines tinka ir SEB mano mylimiausia 4u.gif
O kokosu aliejus netgi labai tinka kepimui, nes nesusidaro visokie nuodai ji kaitinant. I kepinius tinka vietoj kitokiu riebalu deti, blynus kepti receptai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 20 rugpjūčio 2015 - 19:28
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 20, 20:22)
Tik kreditines tinka ir SEB mano mylimiausia 4u.gif

Ir ačiū 4u.gif, ir nelabai biggrin.gif, nes neturiu nei tos, nei tos angel_sadangel.gif
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 20, 20:22)
O kokosu aliejus netgi labai tinka kepimui, nes nesusidaro visokie nuodai ji kaitinant. I kepinius tinka vietoj kitokiu riebalu deti, blynus kepti  receptai

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 08 20, 19:07)
Oi, tai būtų labai liūdna, jeigu galima atsiskaityti tik kreditine sad.gif
Merginos, kas tiksliai žinote, pasakykite, ar priima tik kreditines? 4u.gif

Tinka ir debetines, kurios pritaikytos atsiskaityti internetu. Pas mane Debit Mastercard Swedbanko, Laisvalaikio SEB ir dar kazkokia Nordea, visos tinka.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 08 20, 20:42)
Tinka ir debetines, kurios pritaikytos atsiskaityti internetu.

Nepykit už klausimą 4u.gif, bet pati lig šiol tik jungiausi (ir tai labai retai) prie kitų merginų, o iš iHerb reikia pirkti pačiai, tai ir nežinau, kaip sužinoti, ar mano Visa Electron pritaikyta atsiskaityti internetu. Klausti banke, taip?blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 08 20, 20:58)
Nepykit už klausimą 4u.gif, bet pati lig šiol tik jungiausi (ir tai labai retai) prie kitų merginų, o iš iHerb reikia pirkti pačiai, tai ir nežinau, kaip sužinoti, ar mano Visa Electron pritaikyta atsiskaityti internetu. Klausti banke, taip?blush2.gif

Susidek krepsi ir bandyk pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 08 20, 20:58)

Jei yra uzrasas "Electronic use only", tai netinka. Keiskit i tinkancia, sia uzdarykit.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 08 20, 21:12)
Jei yra uzrasas "Electronic use only", tai netinka

Yra verysad.gif
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 20, 21:10)
Susidek krepsi ir bandyk pirkti.

Kažin, ar verta bandyti huh.gif Na, ryt gal pabandysiu...
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2015 08 20, 13:00)
2 men. naudoji sita - http://www.iherb.com...-oz-30-ml/36386
malonus ... nieko blogo negaliu pasakyti, negriauzia akiu, neaasaroja...
o kazkokio ypatingo poveikio nesu pastebejus nei nuo vieno akiu kremo  g.gif  kaip ir nuo sio - tiesiog akiu zonos drekinimas...  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natėja @ 2015 08 20, 15:19)

Bandėm ir natūralią ir cheminę ugniažolę tepti- nepadėjo. O su actu ir bandėm blush2.gif vakarais mirkėm rankas karštam vandenį, po to (skaičiau kad daug kam padėjo) merkėm degtuką (sieros galiuką) į actą ir tepėm karpas. Kursas 10 dienų- nepadėjo. o ir vaikui skaudėjo labai, tai daugiau su actu nebežaidėm unsure.gif

Maniskiui buvo ant rankos rieso, irgi nepadejo nei saldymas azotu, nei actas, nei ugniazole, vis atsinaujindavo dar didesne. Lazeris padejo, po vienos proceduros pranyko.
Atsakyti