Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

Sveikutės,
gal galite kažką pasiūlyti nuo karpų vaikui, nebežinom jau ką daryti ir kaip jų atsikratyti. Milijonas priemonių ir vaistų išbandyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Natėja @ 2015 08 20, 13:09)
Sveikutės,
gal galite kažką pasiūlyti nuo karpų vaikui, nebežinom jau ką daryti ir kaip jų atsikratyti. Milijonas priemonių ir vaistų išbandyta doh.gif

Nes ne to reikia. Akivaizdu, kad reikia organizmą valyti ir stiprinti iš vidaus, o ne tik iš išorės teplioti ar vaistus vaikui kišti
Atsakyti
QUOTE(Natėja @ 2015 08 20, 12:09)
Sveikutės,

Geriau nei vaisti padeda ugniažolė (daugiau kartų per dieną kelias dienas patepkite ir dings paskui pati) arba tas stipriausias actas, su juo 2x dienoje reikai patepti, kol išsilups.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 08 20, 14:51)
Nes ne to reikia. Akivaizdu, kad reikia organizmą valyti ir stiprinti iš vidaus, o ne tik iš išorės teplioti ar vaistus vaikui kišti

Tai kad stiprinam kaip tik begalim. Mityba prižiūrim, žuvų taukų, vitaminukus vartojam ax.gif

QUOTE(raar @ 2015 08 20, 16:06)
Geriau nei vaisti padeda ugniažolė (daugiau kartų per dieną kelias dienas patepkite ir dings paskui pati) arba tas stipriausias actas, su juo 2x dienoje reikai patepti, kol išsilups.

Bandėm ir natūralią ir cheminę ugniažolę tepti- nepadėjo. O su actu ir bandėm blush2.gif vakarais mirkėm rankas karštam vandenį, po to (skaičiau kad daug kam padėjo) merkėm degtuką (sieros galiuką) į actą ir tepėm karpas. Kursas 10 dienų- nepadėjo. o ir vaikui skaudėjo labai, tai daugiau su actu nebežaidėm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 08 20, 10:10)
Matet Acure nuolaidos  bigsmile.gif

blink.gif Kur? g.gif
Kad kaip tik vel pabrange unsure.gif Siandien parsinesiau siuntinuka kur veido sveitikli uz 5,99 pirkau, o dabar vel 8,50 va su veido prausikliu susivelinau, dabar mastau ar vis dar man jo reikia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Natėja @ 2015 08 20, 15:19)
Tai kad stiprinam kaip tik begalim. Mityba prižiūrim, žuvų taukų, vitaminukus vartojam ax.gif
Bandėm ir natūralią ir cheminę ugniažolę tepti- nepadėjo. O su actu ir bandėm blush2.gif vakarais mirkėm rankas karštam vandenį, po to (skaičiau kad daug kam padėjo) merkėm degtuką (sieros galiuką) į actą ir tepėm karpas. Kursas 10 dienų- nepadėjo. o ir vaikui skaudėjo labai, tai daugiau su actu nebežaidėm unsure.gif

Cistotelo man padejo.
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2015 08 20, 15:43)
blink.gif Kur?  g.gif
Kad kaip tik vel pabrange  unsure.gif Siandien parsinesiau siuntinuka kur veido sveitikli uz 5,99 pirkau, o dabar vel 8,50 va su veido prausikliu susivelinau, dabar mastau ar vis dar man jo reikia.  unsure.gif

Acure 20 proc. nuolaida
Nezinau kaip kauke, bet sita argano alieju http://www.iherb.com...-oz-30-ml/36391 kai pirkau su nuolaida buvo 8.28 eur., dabar 7.98 eur. gaunasi, bet cia del valiutu kurso.
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2015 08 20, 15:49)
Cistotelo man padejo.

Man irgi, bet ne juodos spalvos, o baltos - mazas mazas buteliukas
Atsakyti
QUOTE(Natėja @ 2015 08 20, 13:09)
Sveikutės,

QUOTE(raar @ 2015 08 20, 15:06)
Geriau nei vaisti padeda ugniažolė (daugiau kartų per dieną kelias dienas patepkite ir dings paskui pati)

Kai buvau vaikas turejau labai daug karpu, praktiskai ant kiekvieno pirsto, mociutes patarimas buvo toks: uzristi su vilnoniu siulu kiekviena karpa, nueiti prie sankryzos, nuimti siula, paspjaut ant to siulo, kazka tai pasakyt, nepamenu dabar ka ir numest tuo siulus ant sankryzos. Aisku skamba kvailai bet nepatikesit neuzilgo visos karpos pranyko smile.gif biggrin.gif
Bet dabar kai geriau pagalvoju man rodos dar ir ugniazoles pries tai tepe, tai turbut tas padejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 20, 15:06)
Acure 20 proc. nuolaida
Nezinau kaip kauke, bet sita argano alieju http://www.iherb.com...-oz-30-ml/36391  kai pirkau su nuolaida buvo 8.28 eur., dabar 7.98 eur. gaunasi, bet cia del valiutu kurso.
Papildyta:
Man irgi, bet ne juodos spalvos, o baltos - mazas mazas buteliukas

Ne visi diena mato doh.gif blush2.gif
Bet ir su 20% veido prausiklis gaunasi 6.80 kai pries kelias savaites buvo 5.99 4u.gif Bet tai vis ne 8.50 doh.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Ruošiuosi morališkai pirmam pirkimui ax.gif Tai turiu kelis klausimus 4u.gif
1) Kaip iš gausybės kodų vieną išsirinkti? bigsmile.gif
2) Ar teisingai suprantu, kad galima atsiskaityti paprasta Visa Electron kortele?
3) Ar reikalingas Paypalas?

QUOTE(Pasaulė @ 2015 08 19, 12:11)
Turiu šitą, skanus, galit drąsiai valgyti. biggrin.gif

O jį galima naudoti kepimui ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 08 20, 18:50)
Sveikutės smile.gif

Ruošiuosi morališkai pirmam pirkimui ax.gif Tai turiu kelis klausimus 4u.gif
1) Kaip iš gausybės kodų vieną išsirinkti? bigsmile.gif
2) Ar teisingai suprantu, kad galima atsiskaityti paprasta Visa Electron kortele?
3) Ar reikalingas Paypalas?

O jį galima naudoti kepimui ar ne? ax.gif

1) Labai lengva, pvz., VVH085 lotuliukas.gif
2) Nesu tikra, nes perku naudodamasi kreditine.
3) Ne, PP negalima atsiskaityti, tik kortele.

Kokosų aliejaus nebandžiau naudoti kepimui, bet manau, kad galima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 08 20, 18:56)
labai lengva, pvz., VVH085 lotuliukas.gif

Mintį supratau drinks_cheers.gif biggrin.gif
Čia šiaip smalsumas toks - turbūt dažniausiai naudojami pirmieji, o tie, kur toliau, tai nelabai? ax.gif
Nesu tikra, nes perku naudodamasi kreditine.

Oi, tai būtų labai liūdna, jeigu galima atsiskaityti tik kreditine sad.gif
Merginos, kas tiksliai žinote, pasakykite, ar priima tik kreditines? 4u.gif
Kokosų aliejaus nebandžiau naudoti kepimui, bet manau, kad galima. 4u.gif

O kaip ir kur jį naudojate? Nusipirkt tai nusipirkau, o kur naudoti, tai ir nežinau doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti