Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

Pagaliau po mėnesio pertraukos užsisakiau thumbup.gif o kaip nustebino Premium Airmail bigsmile.gif negalėjau nepabandyti, žiūrėsim, per kiek laiko ateis, nes visgi brangesnis siuntimo būdas plius sekimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnius05 @ 2015 07 22, 19:13)
Pagaliau po mėnesio pertraukos užsisakiau  thumbup.gif  o kaip nustebino Premium Airmail  bigsmile.gif negalėjau nepabandyti, žiūrėsim, per kiek laiko ateis, nes visgi brangesnis siuntimo būdas plius sekimas  g.gif

Nenoriu liūdinti, bet būna taip, kad registruoti eina dar ilgiau, kol visur suregistruoja... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 07 22, 20:13)
Nenoriu liūdinti, bet būna taip, kad registruoti eina dar ilgiau, kol visur suregistruoja... smile.gif

Na taip smile.gif bet kadangi esu turėjus reikalų su paštu po kuriozais su siuntinukais, tai kažkaip saugiau jaučiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 07 22, 18:09)
Kurios turit sita Aubrey purskala - ar patenkintos juo? Nes as nelabai ji naudoju, daugiau ant galu retkarciais ir po labai mazai purskiu, o vat siandien sugalvojau per puse plauku ant dregnu uzpurkst (daugiau purskiau, nes ploviau galva be kondicionieriaus ir jokios kitos priemones galam nenaudojau), tai grynai sulipusiais plaukais darbe sedziu doh.gif Na jauciu puse ofiso ne nepastebi to, bet as tai tikrai matau, kad nera purus plaukai nuo puses - svelnus, slidus, bet grynai sulipe sruogelem sad.gif

Galvoju gal koki spec. panaudojima jam imanoma sugalvot? O gal riebiai prisipurkst pries miega ir ryte plaut galva, tai kaip kauke sueitu...  g.gif

Aš naudoju ir visada purškiu ant drėgnų po plovimo, bet niekada man nebuvo sulipę. Gal per daug prisipurškė? Aš darau kelis papurškimus ant plaukų ilgio ir pirštais iššukuoju plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2015 07 22, 22:38)
Aš naudoju ir visada purškiu ant drėgnų po plovimo, bet niekada man nebuvo sulipę. Gal per daug prisipurškė? Aš darau kelis papurškimus ant plaukų ilgio ir pirštais iššukuoju plaukus.

Purskiau daugokai, bet pvz jasminu purskalas man nuo tokio kiekio nesuriebaluoja. Ir siaip idomiai sulipino, nes tokios smulkios sulipe sruogeles kaip kelias dienas neplautu plauku, nors lieciant jokio riebumo nesijauca, plaukuciai labai svelnus ir slidus. Ai, matyt ne mano produktas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 07 23, 02:03)
Purskiau daugokai, bet pvz jasminu purskalas man nuo tokio kiekio nesuriebaluoja. Ir siaip idomiai sulipino, nes tokios smulkios sulipe sruogeles kaip kelias dienas neplautu plauku, nors lieciant jokio riebumo nesijauca, plaukuciai labai svelnus ir slidus. Ai, matyt ne mano produktas ir tiek.

Turbūt ne Jūsų, nes man jazminų kondicionierius jokio poveikio neturėjo. Plaukai garbanoti ir sausesni, tai šaltalankių man labai gerai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 07 22, 17:09)

Man taip užriebina ir jazmininis, tai mes dabar jį masiškai naudojame vaikams kasytėms pinti, labai super - žymiai geriau nei vanduo - kaip spec pynimo kremas sueina smile.gif Ir plaukai nesipešioja ir blizgantys ir nenuvargsta.
Atsakyti
Koks veido šveitiklis geriausias iherbe?

Kiek žalio saugi suma?
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2015 07 22, 11:51)
Ginkgo Biloba
Lecitinas Ir prie tu buteliuku padeti viska, apie ka noresite atsiminti biggrin.gif

Ačiū. Imsiu Ginkgo Biloba. Ir lauksiu stebuklo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2015 07 23, 11:39)
Ačiū. Imsiu Ginkgo Biloba. Ir lauksiu stebuklo biggrin.gif

Sulauksite tik tada, jei prie to pridėsite dar ir mitybą, sportą, kitus papildus, nes tikriausiai trūksta ne vieno mikroelemento ax.gif
Atsakyti
Esu išsisaugojus vish liste . Nuo ko jis? g.gif blush2.gif
http://www.iherb.com...nued-Item/30568
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2015 07 23, 12:37)
Esu išsisaugojus vish liste . Nuo ko jis?  g.gif  blush2.gif
http://www.iherb.com...nued-Item/30568

o aš išsisaugojau nuo ko jis lotuliukas.gif
Ekstraktas, gaunamas iš Boswellia serrata medžio, kuris auga Indijoje, pasižymi raminamuoju ir skausmą malšinančiu poveikiu. Bosvelijos rūgštys savo poveikiu artimos nesteroidiniams priešuždegiminiams vaistams, tačiau turi prieš juos didelį privalumą, nes neturi neigiamo šalutinio poveikio būdingo šiai vaistų grupei, o uždegimą, skausmą sąnaryje malšina efektyviau. Leukotrienai ir prostaglandinai yra pagrindiniai uždegimo mediatoriai, kurių padidėjusi gamyba sukelia uždegimą. Bosvelijoje esančios medžiagos mažina šių medžiagų sintezę, tokiu būdu mažina uždegiminį procesą. Bosvelijų ekstraktas taip pat atstato sąnarių audinių mitybą bei kraujo mikrocirkuliaciją uždegimo židinyje, atstato spazmų paveiktas kraujagysles..Atlikta daug tyrimų, kurių metu, pacientams, vartojusiems bosvelijos ekstraktą, žymiai sumažėjo sąnarių skausmas ir uždegimas, pagerėjo fukcija, lankstumas
Atsakyti