Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

Norejau paimti vitaminu plaukams, tai tie Maxi hair raso, gerti 4 kapsules per diena.. 20.000mcg biotino ne per daug i diena? g.gif

http://www.iherb.com...F...r=null&ic=2
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 08 13, 13:41)
Norejau paimti vitaminu plaukams, tai tie Maxi hair raso, gerti 4 kapsules per diena.. 20.000mcg biotino ne per daug i diena? g.gif

http://www.iherb.com...F...r=null&ic=2

Čia 4-se tabletėse yra 5000mcg biotino, o ne kiekvienoj iš jų.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 08 12, 05:00)
Ir tuo paciu pagirsiu Nubian Heritage plauku kaukes kvapa - kvepia agurkais/melionais, labai gaiviai. Tikejausi kazkokio prastesnio kvapo, yapc del tamanu aliejaus, nes jis man smirda, bet kaukes kvapas nustebino. Kolkas pacios jos neisbandziau, tai nieko daugiau nepapasakosiu.  ax.gif

Tas serumiukas plaukams irgi taip kvepia. Čia jų firminis kvapas musiet biggrin.gif

P.S. užsakinėjau dolerinį liepos 26 dieną, pagal muitinės kursą skaičiausi, tai jau trys ar keturios dienos kaip gavau. Džiaugiuosi, kad greitai ir muitinė nesikabinėjo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 13 rugpjūčio 2015 - 17:47
QUOTE(^saulute^ @ 2015 08 13, 12:04)
Laba. Domina ir mane šie dažai - niekada nebandžiusi pati dažytis...ar sudėtingas procesas? Teptis reiktų - mano atveju kai dažyti šviesūs - tik ataugusias šaknis, į pabaigą tik gal pertepant visus plaukus? Beje kokia Jūsų plaukų spalva, ir kaip nudažo..? Būsiu dėkinga, jei pakonsultuosite  ax.gif

Man tai nesudetinga , jau daug metu pati dazausi ,laukiu kada dukra uzaugs ir gales nudazyt ax.gif . Jei tik saknis ,tai istept ir palaukt 30 min. po to nusukuot siek tiek ant kitu, spalvai sulygint ir dar 10 min palikt. O jei pirma kart tai ir nuo saknu ir tept link galu . Galit ir i kirpykla nusinest pradziai kad pasiziuret kaip dazo ,kita kart mokesit 4u.gif
Mano plaukai tokie lietuviski - pilki rolleyes.gif , nesigauna ryzi ,o tokie siaudu spalvos .
Bet siaip vistiek gadina plauka ziuriu dabar , jau ir galiukai trupet pradeda , aisku cia ir saule dar kalta ax.gif , bet siuo metu nerandu kitokios alternatyvos ,todel ir vel uzsisakiau tuos pacius . Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Ilgai laukta Herbatint akcija wub.gif jau paskutine pakuote pradejau krepsis matet ranku kremas madrea labs tik 9 centai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 14 rugpjūčio 2015 - 14:02
krepsys
Atsakyti
Koki L-karnitina patartumet pirkti?aciu
Atsakyti
Gal kas bandete linu semenu alieju plaukams? Siandien Norfoj pamaciau, raso, kad pirmo spaudimo.. Kazin verta pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 08 14, 23:59)
Gal kas bandete linu semenu alieju plaukams? Siandien Norfoj pamaciau, raso, kad pirmo spaudimo.. Kazin verta pabandyti g.gif

Jau tikrai ne is Norfos. Semenu aliejus oksiduojasi labai greitai, mazdaug menesi laiko saldytuve gali buti laikomas.
Atsakyti
Sveikos, reikia tėvukui prostatai stiprinti vitaminų/papildo, kuriuos imate? Kiek žinau saw palmetto turi būti nemaži kiekiai...
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2015 08 15, 23:08)
Sveikos, reikia tėvukui prostatai stiprinti vitaminų/papildo, kuriuos imate? Kiek žinau saw palmetto turi būti nemaži kiekiai...

Saw palmetto reikia 320mg sita emiau, o po treju savaiciu gerai pakeisti ji dilgeles saknu ekstraktu ir po kurso vel gerti Saw Palmetto. cia onkologo Ruolios rekomendacija, jei reikia dozes galima dvigubinti.
Atsakyti
Ko reiktų pavartoti esant psoriazei? Dar tik pati pradžia
Atsakyti