Pirmakart gavau siuntinuka per 2 dalis. Tracking nr rode, kad ateis pirmadieni, tai labai nustebau kai penktadieni gavau dezute, bet pasirodo, kad ten tebuvo skalbiniu minkstiklis. Toj dezutej gavau arbatu megini ir droztuka, o vakarykstej dezutej tusinuka. Kazkaip dosniai su dovanelem, nes ilga laika isvis nieko negaudavau.
O kadangi vakar nebuvau darbe, tai tik siandien viska issipakavau ir dabar nekantrauju namo grizt ir isbandyt, nes beveik viska pirkau tai, ka reikia.
Ateinu pagirt Deep Steep sveitikli - kvapas koks nerealus Stengiuosiu kuo neutralesnius kvapus siuo metu pirkt, matyt persisotinus jau visko esu (ypac saldziu), bet sis labai patiko. O pats sveitiklis idomios konsistencijos - tikejausi iprasto cukraus sveitiklio su aliejum, bet jis toks kaip issukto sviesto konsistencijos, nors ant kuno jauciasi ir cukraus daleles, ir lieka aliejaus padrekinimas. Kolkas labai patinka ir noriu dar kitu kvapu isbandyt. Siaip dar idomu ar yra koks skirtumas tarp sio ir tos pacios firmos 'argan oil sugar scrub'
Ir tuo paciu pagirsiu Nubian Heritage plauku kaukes kvapa - kvepia agurkais/melionais, labai gaiviai. Tikejausi kazkokio prastesnio kvapo, yapc del tamanu aliejaus, nes jis man smirda, bet kaukes kvapas nustebino. Kolkas pacios jos neisbandziau, tai nieko daugiau nepapasakosiu.
Ir tuo paciu pagirsiu Nubian Heritage plauku kaukes kvapa - kvepia agurkais/melionais, labai gaiviai. Tikejausi kazkokio prastesnio kvapo, yapc del tamanu aliejaus, nes jis man smirda, bet kaukes kvapas nustebino. Kolkas pacios jos neisbandziau, tai nieko daugiau nepapasakosiu.
[quote=Ms.Blonde,2015 08 12, 04:00]
Ateinu pagirt Deep Steep sveitikli - kvapas koks nerealus Stengiuosiu kuo neutralesnius kvapus siuo metu pirkt, matyt persisotinus jau visko esu (ypac saldziu), bet sis labai patiko. O pats sveitiklis idomios konsistencijos - tikejausi iprasto cukraus sveitiklio su aliejum, bet jis toks kaip issukto sviesto konsistencijos, nors ant kuno jauciasi ir cukraus daleles, ir lieka aliejaus padrekinimas. Kolkas labai patinka ir noriu dar kitu kvapu isbandyt. Siaip dar idomu ar yra koks skirtumas tarp sio ir tos pacios firmos 'argan oil sugar scrub'
Kad ju sudetis beveik identiska tik kito sudetyje dar yra argano aliejaus,pas mane tangerine-melon,nu kvapas super man primena melioninius ledus
Kad ju sudetis beveik identiska tik kito sudetyje dar yra argano aliejaus,pas mane tangerine-melon,nu kvapas super man primena melioninius ledus
QUOTE(Leja11 @ 2015 08 12, 15:23)
Man idomu konsistencijos prasme, ty ar ir kitas tokios teksturos ar kaip paprastai iprasta cukrus+aliejus Nors itariu tas pats bus, nes kazkaip neisradingi DS tuo klausimu - pedu krema, kuno sviesta ir losjona tirejau, tai is esmes visi 3 vienodi produktai (apart kvapo ir pavadinimo).
Turiu du accountus, susidėjau visiškai vienodas prekes, vienam siuntimą rodo 3,64 eur, o kitam 3 eur, svoris 1,44 lbs (0,65 kg). Kažin kame šaknys, kur pigesnis siuntimas rewardsų mažiau, tik tuo skyriasi .
Išsiaiškinau, vienam ne į LT, o į JAV siuntimas kažkodėl nusimušė
Išsiaiškinau, vienam ne į LT, o į JAV siuntimas kažkodėl nusimušė
Mergaitės, kai deklaruojat, kokį svorį rašot 0.5 kg, ar 500 g.Jie kaip ir rašo g. Nu neduoda užpildyti deklaracijos, rašo į rašykit svorį.Ir tokį ir tokį rašau ir nebežinau ką daryt.Sakiausi eurais už 21.97....
Pagaliau Herbatint dazams akcija padare, bet mano favoritas plauku kremas discontinued
QUOTE(zvaigzduole @ 2015 08 13, 08:51)
Mergaitės, kai deklaruojat, kokį svorį rašot 0.5 kg, ar 500 g.Jie kaip ir rašo g. Nu neduoda užpildyti deklaracijos, rašo į rašykit svorį.Ir tokį ir tokį rašau ir nebežinau ką daryt.Sakiausi eurais už 21.97....
Man visada atsiunčia tik siuntėjo adreso vietą nukopintą, tad iš kur man žinot svorį - rašau 00, visada praeina
esu skambinus jiems dėl to, sakė jeigu nežinomas, rašyti 0.
niekam jis nereikalingas tas svoris.
As rasau realu, pasiziuriu i buvusi uzsakyma profily, spaudziu reorder ir parasau ta, kuri krepsio apacioj rodo.
QUOTE(aksome @ 2015 08 07, 17:37)
Labukas , ruosiausi pirkt dazus ,tik ziuriu dezute kaip ir ne tokia ,kas pirkot ,ar viskas taip kaip ir ankstesniu dazu ? http://www.iherb.com...H...=null&ic=14
Laba. Domina ir mane šie dažai - niekada nebandžiusi pati dažytis...ar sudėtingas procesas? Teptis reiktų - mano atveju kai dažyti šviesūs - tik ataugusias šaknis, į pabaigą tik gal pertepant visus plaukus? Beje kokia Jūsų plaukų spalva, ir kaip nudažo..? Būsiu dėkinga, jei pakonsultuosite