Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 106

QUOTE(Monteverte @ 2015 08 06, 16:00)

Netinka plaukų tipui ir tiek. Gal labai mažai, labai ploni, labai trumpi plaukai?

Buvo beveik iki juosmens ir ju daug, vakar nureziau gerokai biggrin.gif Dar isbandysiu kada su kokiu lasu, nors nezinau kaip ta lasa paimti viena. Bet as siaip nemegstu is vis ka nors jausti ant plauku, nenudoju jokiu putu, laku, nenuplaunamu.. Man turi buti svarus slidus plaukas, o nuo jo toks nebuvo.

AuroraBO, jis nebrangus dabar, imk ir pabandyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 08 06, 17:34)
Man atrodo per visas tas daznas akcijas atrakcijas ir kainas sukele sad.gif Norejau vieno Acure smapuno, kur Iherb out of stock, tia pagooglinau kur dar jo yra ir uztikau luckyvitamin.com. Zonojau ta puslapi ir pirkus kazkada, bet niekad rimtai ilindus nebuvau, tai dabar praejau savo Iherb wishlista ir sulyginau kainas - pora dalyku centu skirtumas tik ar Iherb vos pigiau, bet beveik viskas Luckyvitamin pigiau ir gerokai (pvz preke iki $5 skiriasi $1, iki $10 skirtumas $2, iki $20 net ir $4 skirtuma radau).  doh.gif Be rewards perkant, tai tikrai reikes pasilygint kur labiau apsimoka, nes dabar ne nenoriu pagalvot kiek permokejau uz vakaryksti krepseli  doh.gif

As dabar savo krepsi patikrinau,tai kas su akcijomis Iherbe pigiau iseina, o pvz. Simply Organic pipirai dar pries akcija pigesni, tai visai gerai gaunasi. O bet i Lietuva nesiuncia

QUOTE(Shalimar @ 2015 08 06, 20:31)
Buvo beveik iki juosmens ir ju daug, vakar nureziau gerokai biggrin.gif Dar isbandysiu kada su kokiu lasu, nors nezinau kaip ta lasa paimti viena. Bet as siaip nemegstu is vis ka nors jausti ant plauku, nenudoju jokiu putu, laku, nenuplaunamu.. Man turi buti svarus slidus plaukas, o nuo jo toks nebuvo.

AuroraBO, jis nebrangus dabar, imk ir pabandyk smile.gif

Taip ir padariau, neisbandes nesuzinosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 06 rugpjūčio 2015 - 19:41
Nors sitas su purkstuku atrodo.. Pas mane be purkstuko g.gif Neturiu dabar salia saves jo, ir seniai jau bandziau, bet esu tikra, kad be purkstuko g.gif
Beje, tos, kurioms netiko, kunui pasirodo sunaudoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 06 rugpjūčio 2015 - 19:52
QUOTE(Shalimar @ 2015 08 06, 20:50)
Nors sitas su purkstuku atrodo.. Pas mane be purkstuko g.gif Neturiu dabar salia saves jo, ir seniai jau bandziau, bet esu tikra, kad be purkstuko g.gif
Beje, tos, kurioms netiko, kunui pasirodo sunaudoja biggrin.gif

be purkštuko ir pas mane, bet šių serumiukų yra ar trijų rūšių, tik ingredientai panašūs
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2015 08 06, 13:56)
Kas naudojot Suntheanine ar galima po 2-3 tabletes per diena stresinem dienom? Parasyta tik 1 i diena, bet as paprastai negeriu tik kai ispuola daug streso, bet viena tablete nekazka padeda, bet geriant daugiau bijau perdozuot smile.gif

Turiu as ji, geriau kiekviena diena, bet nezinau ar koks poveikis yra. Vartojau ji siautuliui pries menesines apramint. Dabar kaip tik tos geros dienos, tai ikalu po pora. Nezinau nei ka parasyt, gal koki laseli ir padeda.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 06, 20:40)
As dabar savo krepsi patikrinau,tai kas su akcijomis Iherbe pigiau iseina, o pvz. Simply Organic pipirai dar pries akcija pigesni, tai visai gerai gaunasi. O bet i Lietuva nesiuncia

Na taip, i LT nesiuncia, tai cia turbut tik man aktualu. ax.gif Ir aisku prekes nera visos vienodos, kai ko viena, kai ko kita neturi. Akcijines prekes ypac su papildoma nuolaida tai apsimoka Iherb pirkt, bet pas mane nelabai ju paprastai buna, tai va tada ir pasijaucia 20% skirtumas....

Aisku neatsisakysiu pirkimo Iherb, bet reikes dazniau ir kitur pasiziuret. Iherb didelis pliusas, kad nuo $20 cia vietoj nemokamai siuncia, tai kai kazko prireikia nereikia daug rinkt iki nemokamo krepselio.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuke: 07 rugpjūčio 2015 - 09:52
QUOTE(dimile @ 2015 08 07, 00:17)
Turiu as ji, geriau kiekviena diena, bet nezinau ar koks poveikis yra. Vartojau ji siautuliui pries menesines apramint. Dabar kaip tik tos geros dienos, tai ikalu po pora. Nezinau nei ka parasyt, gal koki laseli ir padeda.

biggrin.gif biggrin.gif siautuliui pries menesines biggrin.gif

gal kazkas galetu parekomenduot kad butu greitas poveikis, suvaldyt dienos ar dvieju stresa, nes paprastai viskas buna gerai, bet kas koki pora menesiu daugiau maziau bum ir ispuola kazkas tokio doh.gif ir visa drebanti susistresavusi, jauciu kad po tokiu ispuoliu ir sirgimai visokie prasideda, nes per tas poras streso dienu nusilipsta viskas..
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 06, 09:17)
VIp visiem duoda. O jums duoda - New lower prices on the entire selection of Doctor's Best and Now Foods! Save as much as 15%! ? Man tai ne ax.gif

Man neduoda.
QUOTE(gummy bear @ 2015 08 06, 10:03)
Labas rytas,
Skaiciau pirma zinute, bet neradau info del galimo uzsisakyti papildu kiekio. Gavau is muitines tarpininko laiska, kad negali muitinti siuntos, nes ten daugiau negu 10 maisto papildu. Gal kas zinot, kaip yra is tikruju? Ar yra limitas? Dvieju rusiu yra po dvi pakuotes, o kitu po viena (t.y. asmeniniam naudojimui).
Is tikruju tai siuntinyje yra 9 papildu vienetai ir 2 grozio produktai. Pikta, kad imdami 20 eur mokesti uz savo paslauga, net nesugeba paskaityti, kas toje siuntoje.

O kaip jie turetu paskaityti? Jus jau siuntet dokumentus?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 08 07, 12:35)
O kaip jie turetu paskaityti? Jus jau siuntet dokumentus?

Per DHL siunciuosi, tai jie jau is karto turejo Invoice su visom prekem ir sumom. Atsiunte man kopija ir sutarti pasirasyti dar pries siuntiniui pasiekiant Lietuva. Nusiunciau atgal pasirasyta sutarti ir ta saskaita faktura, kuria iHerb i el.pasta atsiuncia. Zodziu, turejo dokumentus, tik neskaite.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2015 08 07, 13:51)
Per DHL siunciuosi,

vienam asmeniui asmeniniam vartojimui leidžiama siųsti ne daugiau kaip 10 pirminių maisto papildų ar specialiojo maisto pakuočių, kurių bendras svoris ne didesnis kaip 20 kg.

Kaip baigėsi? Jau perskaičiavo pakuotes?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 07, 14:01)
vienam asmeniui asmeniniam vartojimui leidžiama siųsti ne daugiau kaip 10 pirminių maisto papildų ar specialiojo maisto pakuočių, kurių bendras svoris ne didesnis kaip 20 kg.

Kaip baigėsi? Jau perskaičiavo pakuotes?

Taip taip, ir as isgooglinau smile.gif

Na muitines tarpininkai prieme muitinimui, atsiunte saskaita apmokejimui, vakar apmokejau. Siandien dar jokio judejimo. Tikriausiai tik po savaitgalio siuntinys atkeliaus.
Atsakyti