merginos,o VIP nuolaida kaip discountas eina? t.y. nebus,kad jos kaip rewardsu neiskaiciuoja ar pan,nes be jos pas mane virs 22eur gaunasi,o su ja 21,77
Subtotal
21.77
Shipping
5.07
Tax
0.00
Reward
(15.27)
Order Total
11.57
QUOTE(pokahonta @ 2015 08 06, 13:24)
O kokie jusu plaukai?
Dazyti, sausi. As tepiausi kokius tris-keturis lasus, ir buvo baisu. Atsiliepimuose raso, kad imti viena lasa slapiom rankom ant slapiu plauku, tada geriau.. Gal dar pabandysiu su tiek Nezinau, yra ir geru atsiliepimu, tai gal kitiems jis tinka..
QUOTE(Vai2lka @ 2015 08 06, 13:56)
Kas naudojot Suntheanine ar galima po 2-3 tabletes per diena stresinem dienom? Parasyta tik 1 i diena, bet as paprastai negeriu tik kai ispuola daug streso, bet viena tablete nekazka padeda, bet geriant daugiau bijau perdozuot
Man atrodo jei jį kiekvieną dieną gertum, tada ir į stresą ramiau reguotum, nereikės apie didesnes dozes galvot.
QUOTE(pokahonta @ 2015 08 06, 14:08)
merginos,o VIP nuolaida kaip discountas eina? t.y. nebus,kad jos kaip rewardsu neiskaiciuoja ar pan,nes be jos pas mane virs 22eur gaunasi,o su ja 21,77
Subtotal
21.77
Shipping
5.07
Tax
0.00
Reward
(15.27)
Order Total
11.57
Subtotal
21.77
Shipping
5.07
Tax
0.00
Reward
(15.27)
Order Total
11.57
Aš dabar tik į Subtotal sumą žiūriu, nes ji ir rašoma ant dėžės.
QUOTE(pokahonta @ 2015 08 06, 14:08)
Kaip discountas eina, ja iskart nuima nuo krepselio ir prie subtotal jos net nebebuna. O rewards minusuoja galutiniam variante, t.y. is subtotal atima, todel jie kitaip skaiciuojasi.
aiuuu
QUOTE(Vai2lka @ 2015 08 06, 08:59)
Mergaites, gal perkancios is UK susiduret su rewards, kaip skaiciuoja anglijos muitine? Atemus reward itelpu i suma, neatemus ne, tai nezinau ka daryt?
Aš nerizikuoju, žiūriu į Sub Total, kuris ir bus rašomas ant dėžės, čia jau lyg kažkas ir minėjo
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 06, 11:57)
Senai po clearance skyrelį knisausi, nes beveik nieko pardavime nebūdavo dabar atrodo daug maž aptvarkyta. Gal kam reikia Conditioner-For-Oily-Tangled-Hair- tik už 2,94 eur dar trys likę
Gal būtų atsiliepimų apie http://www.iherb.com...oz-119-ml/59299 56 proc. nuolaida dabar. Neišsirenku ar Aubrey serumą dar kurį nors pabandyti, ar Nubian, reikia kad plaukai ne tokie sausi būtų
Gal būtų atsiliepimų apie http://www.iherb.com...oz-119-ml/59299 56 proc. nuolaida dabar. Neišsirenku ar Aubrey serumą dar kurį nors pabandyti, ar Nubian, reikia kad plaukai ne tokie sausi būtų
Kas konkrečiai domina apie Nubian?
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2015 08 06, 12:58)
Turiu as ji. Nenaudojamas absoliuciai man. Neisivaizduoju kaip jis gali nesijausti ant plauku, net uztepus kelis lasus, mano plaukai atrodo kaip apipilti aliejum. Bandziau tepti pries plovima, jokio efekto, gal net blogiau. Neisivazduoju kaip ir kur ji sunaudoti.. Ir kaip jis gali tikti kitiems, negi koks brokuotas pas mane.. Nors kvapas tai labai geras, nesiginciju
Netinka plaukų tipui ir tiek. Gal labai mažai, labai ploni, labai trumpi plaukai?
QUOTE(Monteverte @ 2015 08 06, 15:58)
Kas konkrečiai domina apie Nubian?
Tai šitas kur įkėliau http://www.iherb.com...oz-119-ml/59299 . Jau parašė kad ir nuo vieno lašo plaukai riebaluoti atrodo O gal bus ir kitokių atsiliepimų kažko bais įsireikė man jo, o dabar bijau pirkt
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 06, 16:01)
Tai šitas kur įkėliau http://www.iherb.com...oz-119-ml/59299 . Jau parašė kad ir nuo vieno lašo plaukai riebaluoti atrodo
Nieko panašaus man. Reikia normaliai šliūkštelėti į delną Mano plaukai ilgi, tvirti, stori, dažyti. Tinka, kvapas nerealus, arbūziukas toks.
QUOTE(Monteverte @ 2015 08 06, 16:04)
Nieko panašaus man. Reikia normaliai šliūkštelėti į delną Mano plaukai ilgi, tvirti, stori, dažyti. Tinka, kvapas nerealus, arbūziukas toks.
Nu bliamba tai nors persiplėšk dabar Tai gal išplauni paskui, ar ant švarių jau tiek daug tepi? Mano tai nestori
O jis kartais ne su purkštuku?
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 06, 16:07)
Nu bliamba tai nors persiplėšk dabar Tai gal išplauni paskui, ar ant švarių jau tiek daug tepi? Mano tai nestori
Nu pragooglink tas Nubietes Nubian women. Manau, kad reikia šiam serumui gerų plaukų, nes tikrai gali būti per riebus. Plaunu šampūnu, kondicionuoju, tada apsuku rankšluosčiu, pabūnu ir kai jau nusiimu rankšluosčiu pereinu per drėgnus įtrynusi į abu delnus. Netepu į skalpą, bet pačius plaukus, kurie kaba, palenkus galvą.
Džiovinu natūraliai.
Neišplaunu jo, jokiais būdais.
QUOTE(ivetacom @ 2015 08 06, 08:59)
Na ir brangina iherb produktus, anksciau isgirto sveistiklio kaina buvo 5,25$ o dabar 7,28$
Bee Naturals
Bee Naturals
Man atrodo per visas tas daznas akcijas atrakcijas ir kainas sukele Norejau vieno Acure smapuno, kur Iherb out of stock, tia pagooglinau kur dar jo yra ir uztikau luckyvitamin.com. Zonojau ta puslapi ir pirkus kazkada, bet niekad rimtai ilindus nebuvau, tai dabar praejau savo Iherb wishlista ir sulyginau kainas - pora dalyku centu skirtumas tik ar Iherb vos pigiau, bet beveik viskas Luckyvitamin pigiau ir gerokai (pvz preke iki $5 skiriasi $1, iki $10 skirtumas $2, iki $20 net ir $4 skirtuma radau). Be rewards perkant, tai tikrai reikes pasilygint kur labiau apsimoka, nes dabar ne nenoriu pagalvot kiek permokejau uz vakaryksti krepseli