Nerodo ir man šių prekių jūsų krepšy
QUOTE(mazmona @ 2015 08 05, 22:07)
Nerodo ir man šių prekių jūsų krepšy
Idomu kodel ismeta jas, gal koks prekiu vnt limitas yra
QUOTE(Maja Di @ 2015 08 05, 22:20)
Susikroviau ir aš krepšelį su naujom akcijom krepšelis
Duoda VIP nuolaidą 5 procentus, kažkaip nemačiau reklamos . O gal ne visiems duoda?
Duoda VIP nuolaidą 5 procentus, kažkaip nemačiau reklamos . O gal ne visiems duoda?
Man rodo abejose saskaitose ta VIP nuolaida - nepamenu kas kiek % tiksliai keiciasi, bet virs $50 duoda 9%, virs $60 10%.
QUOTE(yuki @ 2015 08 05, 15:32)
skirtumas didelis, jūsiškiai yra rafinuoti, t.y. neduoda jokios naudos.
aprašyme turi būti nurodyta 'unrefined' - nerafinuotas, tuomet jis bus geras. mano nuorodose visi yra nerafinuoti, naudingi.
aprašyme turi būti nurodyta 'unrefined' - nerafinuotas, tuomet jis bus geras. mano nuorodose visi yra nerafinuoti, naudingi.
Ačiū
Na ir brangina iherb produktus, anksciau isgirto sveistiklio kaina buvo 5,25$ o dabar 7,28$
Bee Naturals
Bee Naturals
QUOTE(ivetacom @ 2015 08 06, 08:59)
Na ir brangina iherb produktus, anksciau isgirto sveistiklio kaina buvo 5,25$ o dabar 7,28$
Bee Naturals
Bee Naturals
Dabar nuolaidą taiko $5.82
QUOTE(Maja Di @ 2015 08 05, 22:20)
VIp visiem duoda. O jums duoda - New lower prices on the entire selection of Doctor's Best and Now Foods! Save as much as 15%! ? Man tai ne
Labas rytas,
Skaiciau pirma zinute, bet neradau info del galimo uzsisakyti papildu kiekio. Gavau is muitines tarpininko laiska, kad negali muitinti siuntos, nes ten daugiau negu 10 maisto papildu. Gal kas zinot, kaip yra is tikruju? Ar yra limitas? Dvieju rusiu yra po dvi pakuotes, o kitu po viena (t.y. asmeniniam naudojimui).
Is tikruju tai siuntinyje yra 9 papildu vienetai ir 2 grozio produktai. Pikta, kad imdami 20 eur mokesti uz savo paslauga, net nesugeba paskaityti, kas toje siuntoje.
Skaiciau pirma zinute, bet neradau info del galimo uzsisakyti papildu kiekio. Gavau is muitines tarpininko laiska, kad negali muitinti siuntos, nes ten daugiau negu 10 maisto papildu. Gal kas zinot, kaip yra is tikruju? Ar yra limitas? Dvieju rusiu yra po dvi pakuotes, o kitu po viena (t.y. asmeniniam naudojimui).
Is tikruju tai siuntinyje yra 9 papildu vienetai ir 2 grozio produktai. Pikta, kad imdami 20 eur mokesti uz savo paslauga, net nesugeba paskaityti, kas toje siuntoje.
QUOTE(AuroraBO @ 2015 08 06, 08:17)
VIp visiem duoda. O jums duoda - New lower prices on the entire selection of Doctor's Best and Now Foods! Save as much as 15%! ? Man tai ne
Jau su nuolaida kainos yra, nes Ginkgo biloba kainavo 8,42$, o dabar 7,89$
QUOTE(ivetacom @ 2015 08 06, 10:06)
Gal ne visiems šitas 5-HTP-100-mg-60-Veggie-Caps/1 atrodo tiek ir kainavo. Pirkdavau kitos firmos, nes šitas brangesnis būdavo, dabar irgi brangesnis..
QUOTE(Tetavova @ 2015 08 06, 10:16)
Ne ceilono čia, bet gal už kinietišką casia geresnis